philos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα! Έχω ένα forum στη πλατφόρμα xenForo 2. Τελευταία τα μέλη παρατηρούν μεγάλη καθυστέρηση στη παραλαβή των e-mails (ειδοποιήσεων που στέλνει η πλατφόρμα), ενώ κανονικά η πλατφόρμα τα στέλνει στη σωστή ώρα και δεν υπάρχει φόρτωμα της ουράς αποστολής (mail queue). - Τα emails στέλνονται από την PHP του server κι όχι με ξεχωριστή υπηρεσία SMTP. - Η μόνη αλλαγή που έκανα πρόσφατα είναι ότι στο domain έβαλα MX (Mail Exchange) records της zoho.eu. Όμως τα έβαλα απλά για να στήσω κάποιους λογαριασμούς [at] my domain.gr. Δεν ξέρω αν υπάρχει σύνδεση των emails που στέλνει ο php server / apache, με τα mx dns records του domain. Λέτε να φταίνε τα MX records; Καμιά άλλη υποψία;
changlee Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Σε περιπτώσεις μαζικής αποστολής μηνυμάτων πρέπει να βάλεις ένα αξιόπιστο SMTP. Ξεκινάς από τον server της ιστοσελίδας σου. Και όταν οι αποστολές emails πολλαπλασιαστούν μετά χρειάζεσαι ξεχωριστό mail server. Εμένα με έχει σώσει το SMTP του Elasticemail
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα