Kantios Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια σας για την αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου. Στην κατοχή μου έχω ένα Toyota Yaris DIESEL euro 4 έτους 2006 με 215.000χλμ 1364cc εισαγωγής αλλά ελεγμένο. Είμαι δύο χρόνια οδηγός και σκέφτηκα να κάνω μία αλλαγή και να πάρω μία BMW 316 ti Υγραέριο 1600cc 213.000χλμ του 2005, όχι ότι έχω πρόβλημα με το αμάξι μου αλλά για εμπειρία να οδηγήσω και κάτι άλλο έως να πάρω κάτι καινούργιο. Μένω Αθήνα και μετακινούμε προς το παρόν και για ένα έτος ακόμα, έως και 4 φορές την ημέρα (23χλμ προς και 23χλμ πίσω) από τα δυτικά στα νότια προάστια μέχρι να μετακομίσω εκεί, οπότε δεν θέλω και κάτι να καίει υπερβολικά. Η ερώτηση είναι η εξής: Να προχωρήσω στην αγορά ή όχι ; αξίζει ; Μέχρι πότε θα επιτρέπεται το πετρέλαιο euro 4 στην πόλη...; Τέλος να σημειώσω οτι το Yaris θα δοθεί αν προχωρήσω στην αγορά. Τα Τέλη του Yaris είναι 255. Με ότι τελικά μείνω θα το κρατήσω μέχρι να χαλάσει για να πάρω καινούργιο. Αναμένω την βοήθεια σας.
paylidis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δεν επιτρέπεται εκ των πραγμάτων το euro 4 στην Αθήνα. Είσαι 100% παράνομος κ κανε τη προσευχή σου μη σε πιάσουν... ξεφορτώσου το οσο είναι νωρίς... 2
terry308 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Καλύτερα να δεις κάτι σε φυσικό αέριο νομίζω , παρά μετατροπές υγραεριου κτλ
xenos.p Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Τα euro 4 πρέπει να έχουν πάνω από 5 χρόνια που απαγορεύονται στην Αθήνα, όποτε καλό θα ήταν να κανείς μια αλλαγή.. τώρα υγραέριο bmw με 210+χιλ χλμ δεν ξέρω αν είναι η κατάλληλη επιλογή, εκτός αν με το θα το κρατήσω μέχρι να χαλάσει εννοείς ότι δεν σε πειράζει αυτό να γίνει σύντομα..
agnostos13 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1ον Euro 4 diesel στην Αθήνα δεν επιτρεπόταν ποτέ (άλλο που κυκλοφορούν αρκετά στη ζούλα). 2ον Για τόσο παλιό αμάξι όπως η 316ti, με τόσα χιλιόμετρα και υγραέριο μόνο αν θες την «εμπειρία» από Bmw βλέπω κάποιο νόημα αγοράς. 3ον Η Bmw μάλλον θα έχει περισσότερα τέλη από το Yaris. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2021 από agnostos13
stefan123 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Euro 4? Aθηνα; πως το ασφαλιζεις; ξεφορτωσου το σε καμια επαρχια σε συμβολική τιμή όσο είναι καιρός.... Δεν υπάρχει αυτό το αμάξι στην Αθηνα...Κοινώς είσαι παράνομος όσο δεν πάει....
agnostos13 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, stefan123 είπε Euro 4? Aθηνα; πως το ασφαλιζεις; ξεφορτωσου το σε καμια επαρχια σε συμβολική τιμή όσο είναι καιρός.... Δεν υπάρχει αυτό το αμάξι στην Αθηνα...Κοινώς είσαι παράνομος όσο δεν πάει.... Σε συμβολική τιμή γιατί; Χάρη θα του κάνουν; Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2021 από agnostos13
Dinos1973 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 23 ώρες πριν, Kantios είπε Καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια σας για την αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου. Στην κατοχή μου έχω ένα Toyota Yaris DIESEL euro 4 έτους 2006 με 215.000χλμ 1364cc εισαγωγής αλλά ελεγμένο. Είμαι δύο χρόνια οδηγός και σκέφτηκα να κάνω μία αλλαγή και να πάρω μία BMW 316 ti Υγραέριο 1600cc 213.000χλμ του 2005, όχι ότι έχω πρόβλημα με το αμάξι μου αλλά για εμπειρία να οδηγήσω και κάτι άλλο έως να πάρω κάτι καινούργιο. Μένω Αθήνα και μετακινούμε προς το παρόν και για ένα έτος ακόμα, έως και 4 φορές την ημέρα (23χλμ προς και 23χλμ πίσω) από τα δυτικά στα νότια προάστια μέχρι να μετακομίσω εκεί, οπότε δεν θέλω και κάτι να καίει υπερβολικά. Η ερώτηση είναι η εξής: Να προχωρήσω στην αγορά ή όχι ; αξίζει ; Μέχρι πότε θα επιτρέπεται το πετρέλαιο euro 4 στην πόλη...; Τέλος να σημειώσω οτι το Yaris θα δοθεί αν προχωρήσω στην αγορά. Τα Τέλη του Yaris είναι 255. Με ότι τελικά μείνω θα το κρατήσω μέχρι να χαλάσει για να πάρω καινούργιο. Αναμένω την βοήθεια σας. Μακρυά από οτιδήποτε με κιτ υγραερίου, ειδικά bmw 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα