Nikosasghar Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Τωρα που κάνω στον σκληρό erase free spαce τι θα γίνει? Για να καταλάβετε μου το έδωσαν το λαπτοπ και εγώ επειδή δεν έκανε update καινούργιο λογισμικό έκανα την μλκια και πάτησα να μπω στο disk utility και κάτι πάτησα και μάλλον διέγραψα το Mac που είχε.. Δεν με νοιάζουν τα άλλα αρχεία θέλω απλά να ξανα μπει το προηγούμενο που είχε ήδη.. Μπορω να το κάνω? Αν ναι πως? Ευχαριστώ πάντως όσοι στείλατε απαντήσεις
tilaverboy Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 32 λεπτά πριν, Nikosasghar είπε Τωρα που κάνω στον σκληρό erase free spαce τι θα γίνει? Για να καταλάβετε μου το έδωσαν το λαπτοπ και εγώ επειδή δεν έκανε update καινούργιο λογισμικό έκανα την μλκια και πάτησα να μπω στο disk utility και κάτι πάτησα και μάλλον διέγραψα το Mac που είχε.. Δεν με νοιάζουν τα άλλα αρχεία θέλω απλά να ξανα μπει το προηγούμενο που είχε ήδη.. Μπορω να το κάνω? Αν ναι πως? Ευχαριστώ πάντως όσοι στείλατε απαντήσεις Alt ή Option command κ R
Nikosasghar Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Το έκανα και αυτό αλλά στο ίδιο σημείο με βγάζει οποίο συνδυασμό και αν κάνω
tilaverboy Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Nikosasghar είπε Το έκανα και αυτό αλλά στο ίδιο σημείο με βγάζει οποίο συνδυασμό και αν κάνω Μπες με τον τρόπο που σου είπα και πάτησε να ξεχάσεις το εν λόγω δίκτυο από disk utility . Κλείσε τον μακ. Ξανά με option cmd r άνοιξε το και μπες στο hotspot WiFi του κινητού και όχι του WiFi του σπιτιού σου. είναι βασικό να πας στο diskutility και να ξεχάσεις σβήνοντας το εν λόγω WiFi. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2021 από tilaverboy
Nikosasghar Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Οκ μισό να το κάνω.. Ευχαριστω Μου έβγαλε το μνμα aplle com support - 1007F 1
tilaverboy Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 13 λεπτά πριν, Nikosasghar είπε Οκ μισό να το κάνω.. Ευχαριστω Εγώ 6 gb περίπου θες. Μην επιχειρήσεις να συνδέσεις το κινητό με WiFi σπιτιού θα αποτύχει. Αποσυνδεσου από το WiFi του σπιτιού από το κινητό. Θα κανεις WiFi hotspot από το κινητό. Θα ανοίξεις 4g και από εκεί θα κατεβάσεις όλο το λογισμικό.
Nikosasghar Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Το έκανα από κινητό που έχει σύνδεση και μου φορτώνει Μου φορτώνει όντως πιο γρήγορα από ό,τι από το wifi
tilaverboy Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, Nikosasghar είπε Το έκανα από κινητό που έχει σύνδεση και μου φορτώνει Μου φορτώνει όντως πιο γρήγορα από ό,τι από το wifi Εμένα από το WiFi του σπιτιού cosmote μου έβγαζε σφάλμα. Οποτε το κατέβασα μέσω δικτύου κινητής.
Nikosasghar Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Η γκαντεμιά δεν έχει όρια στο ένα λεπτό πιυ είχε μείνει ήρθε μνμα ότι τελείωσε το πακέτο των md ελεος Στο ίδιο ίδιο σημείο με βγάλε μόλις φορτησε στο Mac OS x utilitie με τις επιλογές Restore from time machine backup που δεν εκανα Reinstall Mac OS x που μου φορτώνει μέχρι ένα όριο και μετά λέει cant download the additional components needed to install Mac OS x Het help online Disk utility
tilaverboy Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Nikosasghar είπε Η γκαντεμιά δεν έχει όρια στο ένα λεπτό πιυ είχε μείνει ήρθε μνμα ότι τελείωσε το πακέτο των md ελεος Στο ίδιο ίδιο σημείο με βγάλε μόλις φορτησε στο Mac OS x utilitie με τις επιλογές Restore from time machine backup που δεν εκανα Reinstall Mac OS x που μου φορτώνει μέχρι ένα όριο και μετά λέει cant download the additional components needed to install Mac OS x Het help online Disk utility Σου είπα να αγοράσεις mb δεν θα σου φτάσουν αλλιώς. Εγώ αγόρασα 2 ώρες απεριόριστα mb με 2 ευρώ. Ξανά από την αρχή. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2021 από tilaverboy
Nikosasghar Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Βρήκα mb και μου φόρτωσε κανονικά αλλά με πέταξε πάλι στο ίδιο σημείο
spiroskt Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 καλησπέρα. θα χρειαστεί να βρεις από κάποιον γνωστό σου, δεύτερο Mac και να κάνεις την διαδικασία που αναφέρεται παρακάτω με το πρόγραμμα Apple Configurator 2 https://support.apple.com/guide/apple-configurator-2/revive-or-restore-a-mac-with-apple-silicon-apdd5f3c75ad/mac
atheatos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Το Mac δεν έχει Ethernet? Ο δίσκος θέλει άλλαγμα. Δοκίμασε να κανείς install σε ένα εξωτερικό σκληρό usb 16gb και πάνω.
Nikosasghar Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Οκ θα βρω ένα στικακι και θα το κάνω.. Να στε καλά όλοι ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα