Προς το περιεχόμενο

Macbook

Nikosasghar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τωρα που κάνω στον σκληρό erase free spαce τι θα γίνει? 

Για να καταλάβετε μου το έδωσαν το λαπτοπ και εγώ επειδή δεν έκανε update καινούργιο λογισμικό έκανα την μλκια και πάτησα να μπω στο disk utility και κάτι πάτησα και μάλλον διέγραψα το Mac που είχε.. Δεν με νοιάζουν τα άλλα αρχεία θέλω απλά να ξανα μπει το προηγούμενο που είχε ήδη.. Μπορω να το κάνω? Αν ναι πως? Ευχαριστώ πάντως όσοι στείλατε απαντήσεις 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Nikosasghar είπε

Τωρα που κάνω στον σκληρό erase free spαce τι θα γίνει? 

Για να καταλάβετε μου το έδωσαν το λαπτοπ και εγώ επειδή δεν έκανε update καινούργιο λογισμικό έκανα την μλκια και πάτησα να μπω στο disk utility και κάτι πάτησα και μάλλον διέγραψα το Mac που είχε.. Δεν με νοιάζουν τα άλλα αρχεία θέλω απλά να ξανα μπει το προηγούμενο που είχε ήδη.. Μπορω να το κάνω? Αν ναι πως? Ευχαριστώ πάντως όσοι στείλατε απαντήσεις 

Alt ή Option command κ R

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Nikosasghar είπε

Το έκανα και αυτό αλλά στο ίδιο σημείο με βγάζει οποίο συνδυασμό και αν κάνω 

Μπες με τον τρόπο που σου είπα και πάτησε να ξεχάσεις το εν λόγω δίκτυο από disk utility . Κλείσε τον μακ. Ξανά με option cmd r άνοιξε το και μπες στο hotspot WiFi του κινητού και όχι του WiFi του σπιτιού σου.

είναι βασικό να πας στο diskutility και να ξεχάσεις σβήνοντας το εν λόγω WiFi.

Επεξ/σία από tilaverboy
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Nikosasghar είπε

Οκ μισό να το κάνω.. Ευχαριστω

Εγώ 6 gb περίπου θες. Μην επιχειρήσεις να συνδέσεις το κινητό με WiFi σπιτιού θα αποτύχει. Αποσυνδεσου από το WiFi του σπιτιού από το κινητό. Θα κανεις WiFi hotspot από το κινητό. Θα ανοίξεις 4g και από εκεί θα κατεβάσεις όλο το λογισμικό.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Nikosasghar είπε

Το έκανα από κινητό που έχει σύνδεση και μου φορτώνει 

Μου φορτώνει όντως πιο γρήγορα από ό,τι από το wifi

Εμένα από το WiFi του σπιτιού cosmote μου έβγαζε σφάλμα. Οποτε το κατέβασα μέσω δικτύου κινητής. 

Δημοσ.

Η γκαντεμιά δεν έχει όρια στο ένα λεπτό πιυ είχε μείνει ήρθε μνμα ότι τελείωσε το πακέτο των md ελεος

Στο ίδιο ίδιο σημείο με βγάλε μόλις φορτησε στο Mac OS x utilitie με τις επιλογές 

Restore from time machine backup που δεν εκανα

Reinstall Mac OS x που μου φορτώνει μέχρι ένα όριο και μετά λέει cant download the additional components needed to install Mac OS x

Het help online 

Disk utility 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Nikosasghar είπε

Η γκαντεμιά δεν έχει όρια στο ένα λεπτό πιυ είχε μείνει ήρθε μνμα ότι τελείωσε το πακέτο των md ελεος

Στο ίδιο ίδιο σημείο με βγάλε μόλις φορτησε στο Mac OS x utilitie με τις επιλογές 

Restore from time machine backup που δεν εκανα

Reinstall Mac OS x που μου φορτώνει μέχρι ένα όριο και μετά λέει cant download the additional components needed to install Mac OS x

Het help online 

Disk utility 

Σου είπα να αγοράσεις mb δεν θα σου φτάσουν αλλιώς. Εγώ αγόρασα 2 ώρες απεριόριστα mb με 2 ευρώ. Ξανά από την αρχή.

Επεξ/σία από tilaverboy
Δημοσ.

καλησπέρα. θα χρειαστεί να βρεις από κάποιον γνωστό σου, δεύτερο Mac και να κάνεις την διαδικασία που αναφέρεται παρακάτω με το πρόγραμμα Apple Configurator 2

https://support.apple.com/guide/apple-configurator-2/revive-or-restore-a-mac-with-apple-silicon-apdd5f3c75ad/mac

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...