Nikosasghar Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά έχω ένα θέμα με ένα macbook που έχω του 09 μοντέλο... Έκανα διαγραφή του σκληρού χώρις να το αποθηκεύσω πιο πριν και τώρα όταν το ανοίγω μου εμφανίζει έναν φάκελο με ερωτηματικό που αναβοσβήνει.. Πάτησα το cmd και το R όταν το άνοιξα ξανά και μου φορτώνει μια υδρογειο
lamargos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Σου βγάζει το σύμβολο με τον φάκελο γιατί προφανέστατα μετά τη διαγραφή του σκληρού δίσκου δεν υπάρχει λειτουργικό σύστημα, το οποίο θα φορτώσει ο υπολογιστής. Πρέπει να κάνεις επανεγκατάσταση του MacOS. Το επόμενο σύμβολο, που σου εμφανίζει, νομίζω ότι σχετίζεται με το γεγονός ότι έχεις μπει σε Recovery Mode και προσπαθεί να κατεβάσει από το ίντερνετ το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή για εγκατάσταση. Οπότε περιμένεις να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Όταν διαγράφεις τον σκληρό δίσκο διαγράφονται τα πάντα... 1
Nikosasghar Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Όταν πατάω το cmd και το R ταυτόχρονα με βγάζει 17 λεπτά πριν, lamargos είπε Σου βγάζει το σύμβολο με τον φάκελο γιατί προφανέστατα μετά τη διαγραφή του σκληρού δίσκου δεν υπάρχει λειτουργικό σύστημα, το οποίο θα φορτώσει ο υπολογιστής. Πρέπει να κάνεις επανεγκατάσταση του MacOS. Το επόμενο σύμβολο, που σου εμφανίζει, νομίζω ότι σχετίζεται με το γεγονός ότι έχεις μπει σε Recovery Mode και προσπαθεί να κατεβάσει από το ίντερνετ το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή για εγκατάσταση. Οπότε περιμένεις να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Όταν διαγράφεις τον σκληρό δίσκο διαγράφονται τα πάντα... Όταν πατάω το cmd και το R ταυτόχρονα και φορτώνει την υδρογειο με βγάζει σε μια σειρά επιλογών η να κάνει εγκατάσταση το τελευταίο λογισμικό το οποίο δεν το βάζει τελικά η να μπω στο disk utility..
Nikosasghar Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Με αυτό τι γίνετε? 13 λεπτά πριν, tilaverboy είπε Alt cmd r και ρισταρτ Το έκανα και μου τρέξει ξανά την υδρογειο με κάποιο χρόνο κατω
tilaverboy Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, Nikosasghar είπε Με αυτό τι γίνετε? Το έκανα και μου τρέξει ξανά την υδρογειο με κάποιο χρόνο κατω Θα συνδεθείς στο WiFi και θα αφήσεις να κατεβάσει το λογισμικό.
Nikosasghar Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 4 ώρες πριν, arispz είπε Έχεις αλλάξει τον σκληρό? Όχι τον δικό του έχει.. Για να καταλάβετε ότι και αν κάνω με ότι συνδυασμό πλήκτρων να πατήσω με βγάζει στο Mac OS x utilities.. Και όταν πάω να κάνω reinstall Mac OS x μου εμφανίζει ένα μνμα ότι δεν μπορώ να το κατεβάσω ενώ φορτώσει λίγο
tilaverboy Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, Nikosasghar είπε Όχι τον δικό του έχει.. Για να καταλάβετε ότι και αν κάνω με ότι συνδυασμό πλήκτρων να πατήσω με βγάζει στο Mac OS x utilities.. Και όταν πάω να κάνω reinstall Mac OS x μου εμφανίζει ένα μνμα ότι δεν μπορώ να το κατεβάσω ενώ φορτώσει λίγο Μου το έκανε και στο δικό μου. Μου έβγαζε σφάλμα. Τι έκανα. Έβαλα mb στο κινητό. Έκανα hotspot το κινητό και το έβαλα να κάνει τη διαδικασία αλλά αντί να συνδεθώ στο WiFi κινητού το έκανα να τραβήξει από το WiFi κινητού με το hotspot. Έφαγε 6-7gb αλλά τα κατάφερα.
ozelot Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Αν δεν έχεις το macOS 10.6 Snow Leopard Install DVD, παιδεύεσαι άδικα. Πήγαινε το μηχάνημα στο service.
atheatos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Θέλεις οπωσδήποτε Mac OS. Γιατί δεν του εγκαθιστάς κάποιο άλλο λειτουργικό?
ozelot Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, atheatos είπε Θέλεις οπωσδήποτε Mac OS. Γιατί δεν του εγκαθιστάς κάποιο άλλο λειτουργικό? Mac έχει ο φίλος και προφανώς θέλει να παραμείνει στο λειτουργικό του. Δεν καταλαβαίνω, ποιο άλλο λειτουργικό να βάλει και κατά βάση γιατί ;.
atheatos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, ozelot είπε Mac έχει ο φίλος και προφανώς θέλει να παραμείνει στο λειτουργικό του. Δεν καταλαβαίνω, ποιο άλλο λειτουργικό να βάλει και κατά βάση γιατί ;. Linux πχ. Γιατί όχι?
Nikosasghar Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 29 λεπτά πριν, atheatos είπε Linux πχ. Γιατί όχι? Μου δείχνει τον σκληρό μου στο disk utility είναι Toshiba MK2555GSXF media 250 GB και από κάτω μου δείχνει το Mac OS X base system to οποίο στις πληροφορίες δείχνει ότι έχει αρχεία μέσα γύρω στις 27 χιλιάδες αρχεία.. Μπορω να το φτιάξω όπως είναι τώρα η θα πρέπει να δώσω χρήματα να το φτιάξω?
atheatos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 16 λεπτά πριν, Nikosasghar είπε Μου δείχνει τον σκληρό μου στο disk utility είναι Toshiba MK2555GSXF media 250 GB και από κάτω μου δείχνει το Mac OS X base system to οποίο στις πληροφορίες δείχνει ότι έχει αρχεία μέσα γύρω στις 27 χιλιάδες αρχεία.. Μπορω να το φτιάξω όπως είναι τώρα η θα πρέπει να δώσω χρήματα να το φτιάξω? Κανονικά θέλει άλλον σκληρό κατά προτίμηση ssd. Όποτε ναι θέλει χρήματα για να φτιαχτεί. Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα αρχεία κάνε erase τον σκληρό και ξαναπροσπαθήσε να κανείς reinstal αν γίνεται με καλωδιο Ethernet για το internet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα