Alex-V Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Σου απαντησαμε ξεκαθαρα, αλλα δε σου αρεσαν οι απαντησεις,και ειχες και υφακι απο πανω. Δεν θυμαμαι να ειχα σε καποιο σημειο υφακι, εκτος αν ειχα υφακι επειδη οι αλλοι απαντησανε με υφακι. οπως και να εχει, σας ευχαριστω και εσενα και ολους για τις απαντησεις. να κλειδωθει Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2021 από Alex-V
StamTheMan Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Alex-V είπε Δεν θυμαμαι να ειχα σε καποιο σημειο υφακι, εκτος αν ειχα υφακι επειδη οι αλλοι απαντησανε με υφακι. οπως και να εχει, σας ευχαριστω και εσενα και ολους για τις απαντησεις. να κλειδωθει Μου λες οτι νομιζω οτι ειμαι ο πιο έξυπνος, αλλα σου εγραψα πιο πισω 2 πραματα, χωρις καποιο υφακι και δεν απαντησες.Οπως και να εχει,καλοχωνευτα.
Alex-V Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Μου λες οτι νομιζω οτι ειμαι ο πιο έξυπνος, αλλα σου εγραψα πιο πισω 2 πραματα, χωρις καποιο υφακι και δεν απαντησες.Οπως και να εχει,καλοχωνευτα. το ειδα το μηνυμα σου, οπως και αλλα 50. ουτε αυριο δεν θα τελειωναμε αν απαντουσα ξεχωριστα. ηταν πολλα τα μηνυματα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις