Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σιγά μην σε κάρφωσε η οποιαδήποτε ασφαλιστική...λες και ήξερε που ακριβώς έχεις παρκάρει...λες και θα ασχοληθεί για τα 100€ που δεν της ξαναεδωσες στην ανανέωση του συμβολαίου σου...

Θέλει πολύ μυαλό να σκεφτείς κάτι τέτοιο και όχι ότι απλά μπορεί να πέρασαν κ να σε έγραψαν...

Δεν καταλαβαίνω την λογική να μην ασφαλίζουμε το όχημα μας αλλά να το έχουμε έξω στο δρόμο...ε και που και που να πάμε καμιά βόλτα...καταλαβαίνετε ότι εάν γίνει ατύχημα θα πάτε όχι μόνο φυλακή αλλά θα χάσετε όλη σας την περιουσία για να αποζημιώσετε πχ για έναν θάνατο; Μέχρι 1.200.000 μπορεί να αποζημιώσει μια ασφαλιστική για ψυχική οδύνη / ηθική βλάβη...εσείς μέχρι πόσα μπορείτε; Και όλα αυτά για 100-200 ευρώ το χρόνο...

500 και λίγα είναι λοιπόν...τουλάχιστον 5.000 έπρεπε να ήταν το πρόστιμο και οι έλεγχοι να γινόντουσαν συνέχεια...

Επεξ/σία από panagiotis1988
  • Like 5
  • Thanks 1
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panagiotis1988 είπε

Σιγά μην σε κάρφωσε η οποιαδήποτε ασφαλιστική...λες και ήξερε που ακριβώς έχεις παρκάρει...λες και θα ασχοληθεί για τα 100€ που δεν της ξαναεδωσες στην ανανέωση του συμβολαίου σου...

Θέλει πολύ μυαλό να σκεφτείς κάτι τέτοιο και όχι ότι απλά μπορεί να πέρασαν κ να σε έγραψαν...

Δεν καταλαβαίνω την λογική να μην ασφαλίζουμε το όχημα μας αλλά να το έχουμε έξω στο δρόμο...ε και που και που να πάμε καμιά βόλτα...καταλαβαίνετε ότι εάν γίνει ατύχημα θα πάτε όχι μόνο φυλακή αλλά θα χάσετε όλη σας την περιουσία για να αποζημιώσετε πχ για έναν θάνατο; Μέχρι 1.200.000 μπορεί να αποζημιώσει μια ασφαλιστική για ψυχική οδύνη / ηθική βλάβη...εσείς μέχρι πόσα μπορείτε; Και όλα αυτά για 100-200 ευρώ το χρόνο...

500 και λίγα είναι λοιπόν...τουλάχιστον 5.000 έπρεπε να ήταν το πρόστιμο και οι έλεγχοι να γινόντουσαν συνέχεια...

Να αγιασει το στόμα σου.

Έλεος πια με τον κάθε Τσίπη,και ναι τα 500 είναι πολύ λίγα.λες και εμείς είμαστε οι μ@λακες που είμαστε τυπικοί.

Τραβά πλήρωσε τώρα το 500αρι και άσε τον γείτονά σου ήσυχο.

Δημοσ.

Ζουμε στην κοινωνια οπου οταν πραττονται τα νομιμα, αναρωτιομαστε ποιος μας καρφωσε.

Οποιος και να σε καρφωσε, οπως και αν εγινε, ειτε απο τυχαιο ελεγχο, ειτε απο τον ασφαλιστη σου που σπαστηκε, ειτε απο τον γειτονα που ειστε μαλωμενοι.. ενας μονο φταιει.

Ριξτα λοιπον σε αυτον τον εναν που φταιει και μην ψαχνεις να βρεις πως εγινε.

Υ.Γ. Κανενας δεν σε "καρφωσε" οπως το εννοεις. Οταν ενας πολιτης που πληρωνει τα τελη του και την ασφαλεια του για το οχημα που εχει σε δημοσιο δρομο, βλεπει τον διπλανο του να παρανομει, το λες και υποχρεωση του να καλεσει την αστυνομια.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα σου απαντησω οσο πιο απλα γινεται, αφημενο οχημα 2 μηνες ξερεις τι σημαινει? οτι παρανομως κρατας θεση σταθμευσης  σε δημοσιο δρομο και επισης θα επρεπε να εχεις παραδωσει πινακιδες, εφοσον το εχεις ανασφαληστο εισαι υποχρεωμενος να το εχεις σε ιδιωτικο χωρο, μαθε σαν ελληνας να εισαι σωστος ενωπιον του κρατους και κυριως με αυτους που εισαι στη γειτονια και μετα να ψαξεις να βρεις το δικιο σου στο ινσομνια, εχω δυο εδω στη γειτονια ειμαι ετοιμος να κανω καταγγελια και να ζητησω να φερουν γερανο να τα παρουν. ευχαριστω να λες που δεν στο εκαναν καλοκαιρινο με γρατζουνιες σκασμενα λαστιχα και μη τπτ παραπανω. Ακου εκει 2 μηνες...

ελεος με αυτες τις εξυπναδες με τα μηχανακια να κρατουν θεση σταθμευσης, να παρκαρω για δυο αμαξια για να φερω μετα το αλλο να το παρκαρω και να παραδινω πινακιδες και να το εχω αφημενο στο δρομο, αποφασηστε η τελη κυκλοφοριας θα πληρωσετε η παρκινγκ, και κατω απο το σπιτι σας και χωρις πινακιδες η ανασφαλιστο παει πολυ.

Επεξ/σία από v2020
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Alex-V είπε

Ξαναλεω. Να απαντησει καποιος που πραγματικα γνωριζει. Απο την στιγμη που γραφω βραδυ 12 εχω τον λογο μου. 

Και για να σου απαντησω, ναι, καλως εγινε το γραψιμο. Δεν διαφωνησα. Αλλα εχω λογο που ρωταω κατι τετοιο. Βαραει δηλαδη βολτες η αστυνομια τα βραδια στις γειτονιες αργα το βραδυ και γραφει ανασφαλιστα αυτοκινητα; Αναφερομαι για αυτοκινητο που ηταν παρκαρισμενο για περιπου 2 μηνες χωρις ασφαλεια που δεν κινουτανε για διαφορους λογους, απλα δεν ειχε παραδωσει πινακιδες. 

Κάποιος από τη γειτονιά πήρε την τροχαία για το ακίνητο όχημα που δεσμεύει μόνιμα μια θέση.

Καμία ασφαλιστική δεν ασχολείται.

Καρφωτή είναι!

Thats all...

Δημοσ.

@Alex-V επισης ορμωμενος απο το απο πανω σχολιο.

Ζητας να σου απαντησει καποιος που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γνωριζει.

ΤΙ να γνωριζει ακριβως; Αν γυρναει η τροχαια στις 12 το βραδυ και βαραει πινακιδες; Ναι, μπορει να το κανει.

Αν σε εδωσε ο ασφαλιστης σου επειδη δεν τον ανανεωσες και σπαστηκε; Ναι μπορει να συνεβη.

Αν σε εδωσε ο γειτονας σου επειδη τον εκνευριζει το ανασφαλιστο σου στο δρομο; Ναι, μπορει να συνεβη και αυτο.

Σε τι πραγμα λοιπον ψαχνεις απαντηση; Σε ποιον να ριξεις το φταιξιμο;

Σε σενα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη καποιοι πηρανε φορα και κατακρινουν για "τυπικοτητες" τον αλλον και καλα να παθει κτλ κτλ κτλ...θα πω τα εξης.

Ξαναγραφω λοιπον. Με τον συγκεκριμενο γειτονα εχει προβλημα ΟΛΗ η γειτονια. Επισης, το αμαξι ΔΕΝ ειναι δικο μου. Ειναι του αδερφου μου και οχι επειδη ειναι αδερφος μου, παντα ειναι τυπικος σε ολα στην ζωη του. Επισης παλι, το αμαξι ειχε προβλημα στο τιμονι του με αποτελεσμα να μην στριβει, με αποτελεσμα σε εκεινη την φαση της ζωης του ο αδερφος μου να ειναι αρκετα ασχημα οικονομικα με αποτελεσμα να μην εχει δυστυχως την δυνατοτητα να επιδιορθωσει την βλαβη και να το παρατησει παρκαρισμενο μεχρι να το διορθωσει. Οποτε, δεν βαραγε βολτες οπως ειπε καποιος.

Τελος, στον συγκεκριμενο χωρο/δρομο/σημειο παρκαρουνε εδω κ πολλα χρονια συγκεκριμενα αυτοκινητα της γειτονιας που ολοι ειναι καλα μεταξυ μας και ΟΥΤΕ εχει προβλημα παρκινγκ η γειτονια. Υπαρχει δηλαδη αρκετος χωρος/δρομος να παρκαρεις. Ο συγκεκριμενος γειτονας εχει ΔΙΚΟ ΤΟΥ χωρο και παρκινγκ.

Απλα, το κακο που εκανε ο αδερφος μου ειναι οτι δεν εδωσε εντολη ακινησιας και δεν το πηραμε απο εκεινο το σημειο με καποιο τροπο ωστε να μην γινει οτι εγινε.

Εληξε το παραμυθι λοιπον και σας ευχαριστω ολους σας για τις γνωμες σας.

Επεξ/σία από Alex-V
Δημοσ.

Ολα καλα, μεχρι το σημειο που αφησε ανασφαλιστο το χαλασμενο οχημα του. Και δηλωση ακινησιας να κανεις, δεν μπορεις να το εχεις παρκαρισμενο οπου θελεις.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, N3M3SiS είπε

Ολα καλα, μεχρι το σημειο που αφησε ανασφαλιστο το χαλασμενο οχημα του. Και δηλωση ακινησιας να κανεις, δεν μπορεις να το εχεις παρκαρισμενο οπου θελεις.

Το γνωριζω

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Alex-V είπε

Ξαναγραφω λοιπον. Με τον συγκεκριμενο γειτονα εχει προβλημα ΟΛΗ η γειτονια.

μπορεί να είναι κακός και να δημιουργεί θέματα ,αλλά αν ήταν όντως αυτός δεν έκανε κάτι παράνομο

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Alex-V είπε

Παρακαλω να απαντησουν αυτοι που πραγματικα γνωριζουν. Ποσο πιθανον ειναι να ερθει αστυνομια (χωρις καμια ενημερωση) 12 το βραδυ με εντολη ασφαλιστικης εταιρειας να κοψει κληση σε ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ανασφαλιστο οχημα και να παρει και τις πινακιδες;

Ρουφιανια απο γειτονα ειναι!  Καπως ετσι την επαθα και γω!  Ημουν επισκεψη σε φιλικο σπιτι και επειδη ο δρομος ηταν στενος ανεβασα τους τροχους(την μια πλευρα) στην ακρη του πεζοδρομιου.. δηλαδη υπηρχε χωρος στο πεζοδρομιο για τους πεζους!  Το παρκαρα στις 23.00  μετα απο 2 ωρες δηλαδη στις 1 βρηκα ραβασακι για παρανομη σταθμευση!!! 

Το δικο σου περιστατικο ειναι προκλητικο και απο ενα σημειο και μετα πιστευω πως αν καποιος σε δωσει ειναι δικαιολογημενος!  Θα ειπε πως δεν κινειται.. και μετα η αστυνομια μονο απο τις πινακιδες βλεπουν on line απο το συστημα τελη,ασφαλεια κ.α

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Alex-V είπε

Επειδη καποιοι πηρανε φορα και κατακρινουν για "τυπικοτητες" τον αλλον και καλα να παθει κτλ κτλ κτλ...θα πω τα εξης.

Ξαναγραφω λοιπον. Με τον συγκεκριμενο γειτονα εχει προβλημα ΟΛΗ η γειτονια. Επισης, το αμαξι ΔΕΝ ειναι δικο μου. Ειναι του αδερφου μου και οχι επειδη ειναι αδερφος μου, παντα ειναι τυπικος σε ολα στην ζωη του. Επισης παλι, το αμαξι ειχε προβλημα στο τιμονι του με αποτελεσμα να μην στριβει, με αποτελεσμα σε εκεινη την φαση της ζωης του ο αδερφος μου να ειναι αρκετα ασχημα οικονομικα με αποτελεσμα να μην εχει δυστυχως την δυνατοτητα να επιδιορθωσει την βλαβη και να το παρατησει παρκαρισμενο μεχρι να το διορθωσει. Οποτε, δεν βαραγε βολτες οπως ειπε καποιος.

Τελος, στον συγκεκριμενο χωρο/δρομο/σημειο παρκαρουνε εδω κ πολλα χρονια συγκεκριμενα αυτοκινητα της γειτονιας που ολοι ειναι καλα μεταξυ μας και ΟΥΤΕ εχει προβλημα παρκινγκ η γειτονια. Υπαρχει δηλαδη αρκετος χωρος/δρομος να παρκαρεις. Ο συγκεκριμενος γειτονας εχει ΔΙΚΟ ΤΟΥ χωρο και παρκινγκ.

Απλα, το κακο που εκανε ο αδερφος μου ειναι οτι δεν εδωσε εντολη ακινησιας και δεν το πηραμε απο εκεινο το σημειο με καποιο τροπο ωστε να μην γινει οτι εγινε.

Εληξε το παραμυθι λοιπον και σας ευχαριστω ολους σας για τις γνωμες σας.

Ολα αυτα γιατι τα γραφεις,για να σε λυπηθουμε,η για να σου συμπαρασταθουμε;

Γραφεις για το γειτονα,οτι εχει προβλημα ολη η γειτονια,για ποιο λογο; 

Για να πουμε οτι αυτος ειναι ο ρουφιανος,και να νιωσεις καλυτερα;

Δεν ξερω για ποιο παραμυθι μιλας,αλλα αν δε μπορειτε να συντηρειτε τα οχηματα σας,να μην τα εχετε.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Ολα αυτα γιατι τα γραφεις,για να σε λυπηθουμε,η για να σου συμπαρασταθουμε;

Γραφεις για το γειτονα,οτι εχει προβλημα ολη η γειτονια,για ποιο λογο; 

Για να πουμε οτι αυτος ειναι ο ρουφιανος,και να νιωσεις καλυτερα;

Δεν ξερω για ποιο παραμυθι μιλας,αλλα αν δε μπορειτε να συντηρειτε τα οχηματα σας,να μην τα εχετε.

μαζι σου. δεν καθομαι να ασχοληθω παραπανω διοτι δεν αξιζει η κουβεντα μαζι σου με αυτα που λες, γιατι αποτι βλεπω εισαι και ο πιο εξυπνος απο ολους. μαθε στην ζωη να εισαι λιγο ανθρωπος, κατι το οποιο σχεδον το εχουμε ξεχασει λιγο πολυ ολοι μας!

2 μαμημενες ερωτησεις ξεκινησα να κανω για ενα προβλημα και βγηκανε ολοι οι κριτες με ηθος και αρχες που δινουνε συμβουλες και κανουνε κυριγματα για τις ζωες ανθρωπων που δεν γνωριζουνε καν για το πρεπει και τι οχι.

οι "αποριες" μου λυθηκαν. παρακαλω ενας mod να κλειδωσει το θεμα

Επεξ/σία από Alex-V
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Alex-V είπε

μαζι σου. δεν καθομαι να ασχοληθω παραπανω διοτι δεν αξιζει η κουβεντα μαζι σου με αυτα που λες, γιατι αποτι βλεπω εισαι και ο πιο εξυπνος απο ολους. μαθε στην ζωη να εισαι λιγο ανθρωπος, κατι το οποιο σχεδον το εχουμε ξεχασει λιγο πολυ ολοι μας!

2 μαμημενες ερωτησεις ξεκινησα να κανω για ενα προβλημα και βγηκανε ολοι οι κριτες με ηθος και αρχες που δινουνε συμβουλες και κανουνε κυριγματα για τις ζωες ανθρωπων που δεν γνωριζουνε καν για το πρεπει και τι οχι.

οι "αποριες" μου λυθηκαν. παρακαλω ενας mod να κλειδωσει το θεμα

Σου απαντησαμε ξεκαθαρα, αλλα δε σου αρεσαν οι απαντησεις,και ειχες και υφακι απο πανω.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...