Alex-V Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Παρακαλω να απαντησουν αυτοι που πραγματικα γνωριζουν. Ποσο πιθανον ειναι να ερθει αστυνομια (χωρις καμια ενημερωση) 12 το βραδυ με εντολη ασφαλιστικης εταιρειας να κοψει κληση σε ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ανασφαλιστο οχημα και να παρει και τις πινακιδες;
fredd0 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 οπως ακριβως το λες, απιθανο. Γιατι να δωσει "εντολη" η ασφαλιστικη εταιρεια, δεν τη νοιαζει τι κανεις εσυ. ΑΛΛΑ αν εισαι παρανομα παρκαρισμενος σε δημοσιο δρομο και σε εντοπισει η τροχαια, φυσικα σου κοβει προστιμο ΚΑΙ για ανασφαλιστο ΚΑΙ σου παιρνει τις πινακιδες (το ανασφαλιστο μπορει να βρισκεται ΜΟΝΟ σε ιδιωτικο χωρο, οχι στο δρομο) 1
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, Alex-V είπε Παρακαλω να απαντησουν αυτοι που πραγματικα γνωριζουν. Ποσο πιθανον ειναι να ερθει αστυνομια (χωρις καμια ενημερωση) 12 το βραδυ με εντολη ασφαλιστικης εταιρειας να κοψει κληση σε ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ανασφαλιστο οχημα και να παρει και τις πινακιδες; Θα έπρεπε να σας ενημερώσουν πρωτα?Και γιατί να το κάνει η ασφαλιστική; Το ότι καλώς έγινε το γραψιμο κλπ το θεωρώ δεδομένο. 1
Alex-V Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Θα έπρεπε να σας ενημερώσουν πρωτα?Και γιατί να το κάνει η ασφαλιστική; Το ότι καλώς έγινε το γραψιμο κλπ το θεωρώ δεδομένο. Ξαναλεω. Να απαντησει καποιος που πραγματικα γνωριζει. Απο την στιγμη που γραφω βραδυ 12 εχω τον λογο μου. Και για να σου απαντησω, ναι, καλως εγινε το γραψιμο. Δεν διαφωνησα. Αλλα εχω λογο που ρωταω κατι τετοιο. Βαραει δηλαδη βολτες η αστυνομια τα βραδια στις γειτονιες αργα το βραδυ και γραφει ανασφαλιστα αυτοκινητα; Αναφερομαι για αυτοκινητο που ηταν παρκαρισμενο για περιπου 2 μηνες χωρις ασφαλεια που δεν κινουτανε για διαφορους λογους, απλα δεν ειχε παραδωσει πινακιδες.
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Alex-V είπε Ξαναλεω. Να απαντησει καποιος που πραγματικα γνωριζει. Απο την στιγμη που γραφω βραδυ 12 εχω τον λογο μου. Και για να σου απαντησω, ναι, καλως εγινε το γραψιμο. Δεν διαφωνησα. Αλλα εχω λογο που ρωταω κατι τετοιο. Βαραει δηλαδη βολτες η αστυνομια τα βραδια στις γειτονιες αργα το βραδυ και γραφει ανασφαλιστα αυτοκινητα; Αναφερομαι για αυτοκινητο που ηταν παρκαρισμενο για περιπου 2 μηνες χωρις ασφαλεια που δεν κινουτανε για διαφορους λογους, απλα δεν ειχε παραδωσει πινακιδες. Ναι,το είδαν ακίνητο τόσο καιρό και έβαλαν τα στοιχεία να ελεγξουν πινακίδες και το βρήκαν. Σου κάνει αυτό;Αν όχι πάρε την τροχαία τηλέφωνο και ρωτα τους πως σε βρηκαν. 4 1
fredd0 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Alex-V είπε Ξαναλεω. Να απαντησει καποιος που πραγματικα γνωριζει. Απο την στιγμη που γραφω βραδυ 12 εχω τον λογο μου. Και για να σου απαντησω, ναι, καλως εγινε το γραψιμο. Δεν διαφωνησα. Αλλα εχω λογο που ρωταω κατι τετοιο. Βαραει δηλαδη βολτες η αστυνομια τα βραδια στις γειτονιες αργα το βραδυ και γραφει ανασφαλιστα αυτοκινητα; Αναφερομαι για αυτοκινητο που ηταν παρκαρισμενο για περιπου 2 μηνες χωρις ασφαλεια που δεν κινουτανε για διαφορους λογους, απλα δεν ειχε παραδωσει πινακιδες. Η τροχαια εχει δικαιωμα να γραψει οποιοδηποτε οχημα για παραβαση. Τωρα αν σε καρφωσε η ασφαλιστικη (απιθανο) η κανας γειτονας που το βλεπε 2 μηνες παρατημενο (πιθανοτερο) τι να σου πουμε. ΥΓ και πινακιδες να παραδωσεις (που πλεον δε χρειαζεται να τις "παραδωσεις" γινεται ηλεκτρονικα η ακινησια) το αυτοκινητο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να ειναι στο δρομο, ΜΟΝΟ σε ιδιωτικο χωρο. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2021 από fredd0
Alex-V Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Ναι,το είδαν ακίνητο τόσο καιρό και έβαλαν τα στοιχεία να ελεγξουν πινακίδες και το βρήκαν. Σου κάνει αυτό;Αν όχι πάρε την τροχαία τηλέφωνο και ρωτα τους πως σε βρηκαν. Αυτο ηθελα να μαθω. Υπαρχει τετοιο ενδεχομενο; Να το βλεπανε δηλαδη παρατημενο καιρο και να το γραψανε; Αλλα μου κανει εντυπωση τοσο αργα. Πηγα ο ιδιος αστυνομαι και μου ειπε οτι υπαρχει και μικρο ενδεχομενο καποιος γειτονας να "πειραχτηκε" που ειναι εκει το αμαξι.
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Alex-V είπε Αυτο ηθελα να μαθω. Υπαρχει τετοιο ενδεχομενο; Να το βλεπανε δηλαδη παρατημενο καιρο και να το γραψανε; Αλλα μου κανει εντυπωση τοσο αργα. Πηγα ο ιδιος αστυνομαι και μου ειπε οτι υπαρχει και μικρο ενδεχομενο καποιος γειτονας να "πειραχτηκε" που ειναι εκει το αμαξι. ΓΙατί να μην υπάρχει;Αν το βλέπουν καιρό μπορεί να το περασαν για κλεμμένο.Τι πάει να πει αργά;Δεν έχουν ωράριο οι τροχαίοι. Ποσο είναι το πρόστιμο τωρα;500€ ? Καποια πράγματα είναι πιο απλά άπο ότι βάζουμε με το μυαλό μας και δεν υπάρχουν σκοτεινές δυνάμεις απο πίσω. 1
Alex-V Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε ΓΙατί να μην υπάρχει;Αν το βλέπουν καιρό μπορεί να το περασαν για κλεμμένο.Τι πάει να πει αργά;Δεν έχουν ωράριο οι τροχαίοι. Ποσο είναι το πρόστιμο τωρα;500€ ? Καποια πράγματα είναι πιο απλά άπο ότι βάζουμε με το μυαλό μας και δεν υπάρχουν σκοτεινές δυνάμεις απο πίσω. 500 ναι. Απλα παιρνω και το ενδεχομενο του...γειτονα..γιατι εχουμε προηγουμενα με αυτον και οχι μονο εγω. Κανεις στην γειτονια δεν τον εκτιμαει. Επισης ο συγκεκριμενος εχει δικο του χωρο που πηγαινει και το παρκαρει επισης εχει και δικο του γκαραζ που σπανια το βαζει. Απλα κραταω και μια πισινη.
Mr_Terror Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Γνωριζε ο γειτονας οτι εχεις ανασφαλιστο οχημα?
Alex-V Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, fredd0 είπε Η τροχαια εχει δικαιωμα να γραψει οποιοδηποτε οχημα για παραβαση. Τωρα αν σε καρφωσε η ασφαλιστικη (απιθανο) η κανας γειτονας που το βλεπε 2 μηνες παρατημενο (πιθανοτερο) τι να σου πουμε. ΥΓ και πινακιδες να παραδωσεις (που πλεον δε χρειαζεται να τις "παραδωσεις" γινεται ηλεκτρονικα η ακινησια) το αυτοκινητο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να ειναι στο δρομο, ΜΟΝΟ σε ιδιωτικο χωρο. Αυτο λεω και γω με εντολη ασφαλιστικης απιθανο. Ναι το ξερω οτι πρεπει να το εχεις καπου ιδιωτικα. Τωρα οτι και να λεμε εγινε
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Alex-V είπε 500 ναι. Απλα παιρνω και το ενδεχομενο του...γειτονα..γιατι εχουμε προηγουμενα με αυτον και οχι μονο εγω. Κανεις στην γειτονια δεν τον εκτιμαει. Επισης ο συγκεκριμενος εχει δικο του χωρο που πηγαινει και το παρκαρει επισης εχει και δικο του γκαραζ που σπανια το βαζει. Απλα κραταω και μια πισινη. Δεν αλλάζει κάτι ποιος το έκανε .Αν το είχες ασφαλισμένο δεν θα γινόταν τίποτα.
Alex-V Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Mr_Terror είπε Γνωριζε ο γειτονας οτι εχεις ανασφαλιστο οχημα? Οχι
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Alex-V είπε Οχι δεν είναι δυσκολο να το βρει κάποιος αν έχει το ΑΦΜ σου και την πινακίδα https://www.hic.gr/hic/Check_ins.aspx 1
Alex-V Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε δεν είναι δυσκολο να το βρει κάποιος αν έχει το ΑΦΜ σου και την πινακίδα https://www.hic.gr/hic/Check_ins.aspx Το αφμ απο που και ως που;
Προτεινόμενες αναρτήσεις