Ukforthemoment Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, nikangel είπε Μόλις μπήκα στο site της Eurobank από περιέργεια. Λέει σε μια παράγραφο πως ενεργοποιείς εσυ ως πελάτης την δικλείδα ΟTP . Επειδή κάνω χρήση της υπηρεσίας και εγώ νόμιζα πως έγινε υποχρεωτικά από την τράπεζα. Δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί η τράπεζα να μη εφαρμόζει τον κωδικό μιας χρήσης a priori σε όλους όσοι έχουν e banking.. Γιατί ήδη κάποιοι λενε ότι εμεις δεν έχουμε κινητα και δεν θέλουμε,δεν θα μας αναγκάσει κανεις να πάρουμε.Υπάρχει τετοιο θέμα εδω στο φορουμ. Μην το ψάχνεις. 2 3
Bitbit Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, nikangel είπε Μόλις μπήκα στο site της Eurobank από περιέργεια. Λέει σε μια παράγραφο πως ενεργοποιείς εσυ ως πελάτης την δικλείδα ΟTP . Επειδή κάνω χρήση της υπηρεσίας και εγώ νόμιζα πως έγινε υποχρεωτικά από την τράπεζα. Δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί η τράπεζα να μη εφαρμόζει τον κωδικό μιας χρήσης a priori σε όλους όσοι έχουν e banking.. τι να σου πω, εγώ δεν ενεργοποίησα τίποτα ποτέ και αρχίσαν κάποια στιγμή τα sms. άρα το έκανε μόνη της η τράπεζα. και μάλιστα γίνεται σε όλες τις τράπεζες που έχω λογαριασμό. Τώρα αν γίνεται να το απενεργοποιήσεις και η κοπελιά το έκανε..... Αλλά εδώ δε ξέρει τα βασικά, θα έκανε αυτό; 1 1
Adrian Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Και όμως απενεργοποιήται χωρίς κάποια επιβεβαίωση .. μόλις το δοκίμασα Ακυρο, δεν μπορείς να κανεις συναλλαγές με απενεργοποιημένο ΟΤΡ Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2021 από Adrian 2 1 3
nikangel Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, christos4 είπε στην eurobank υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησης απ'όσο βλέπω. δεν το πατάω για να δω τι γίνεται γιατί είναι ο λογαριασμός της μητέρας μου και δεν θελω να της πηγαίνουν sms/emails τώρα χωρίς λόγο, αλλά αν για την απενεργοποίηση δεν απαιτείται επαλήθευση τότε ο "hacker" μπαίνει με τους κωδικούς, απενεργοποιεί το OTP και συνεχίζει. Δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις- απενεργοποιήσεις τίποτα αν δεν λάβεις κωδικό OTP προφανώς για τους παραπάνω λόγους. Συμπτωματικά προχθές σεταρα νέους κωδικούς λόγω παρέλευσης 3μηνου και μου ζήτησε 3 φορές OTP. Μια για την αλλαγή, μια για την ταυτοποίηση του τηλεφώνου, μια για το δακτύλιο αποτύπωμα.
christos4 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Adrian είπε Και όμως απενεργοποιήται χωρίς κάποια επιβεβαίωση .. μόλις το δοκίμασα μέγα λάθος της τράπεζας αυτό. θα έπρεπε η απενεργοποίηση να γίνεται αφού δώσεις βάλεις κωδικό που στέλνεται με SMS/email @nikangel αν δεν βαριέσαι δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το OTP. άλλο η αλλαγή κωδικού (επιβεβαιώνω ότι ζητάει OTP και ενημερώνει με email ή SMS) και άλλο η απενεργοποίηση OTP. όπως προείπα δεν το δοκίμασα γιατί δεν είναι δικός μου λογαριασμός, αλλά ο @Adrian λέει ότι το έκανε χωρίς επιβεβαίωση Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2021 από christos4 2 2
dsvee Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Τι πατάτα έχουν κάνει; Όντως τον απενεργοποίησα και εγώ χωρίς καμια δικλείδα ασφαλείας. Ούτε μήνυμα ούτε τίποτα; 3 3
nikangel Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Αν διαβάζει η κοπέλα που την πάτησε, ας δώσει σε έναν δικηγόρο αυτή την παράμετρο να δούμε τι θα πει η τράπεζα. Είναι μεγάλο σφάλμα συστήματος να απενεργοποιείται μια δικλείδα χωρίς κωδικό. 10 1
DimosthenisG Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 10 λεπτά πριν, dsvee είπε Τι πατάτα έχουν κάνει; Όντως τον απενεργοποίησα και εγώ χωρίς καμια δικλείδα ασφαλείας. Ούτε μήνυμα ούτε τίποτα; Αν ισχύει αυτό θα πήγαινα στα κεντρικά τους και θα απαιτούσα τα λεφτά μου πίσω, παρουσία δικηγόρου. Διαφορετικά άμεσα στο δικαστήριο. Μιλάμε για τρομερό κενό ασφαλείας 1 1
dsvee Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 και ξερετε ποιο ειναι το αστειο? οτι θες κωδικους ΟTP για να το ενεργοποίησης παλι 🙄 Δοκιμασα και απο το κινητο και απο τον υπολογιστη και στις δυο περιπτωσεις απενεργοποιούντε χωρις καμια δικλιδα ασφαλειας. Ετοιμαζω ηδη εμαιλ προς eurobank.... 5 1
fredd0 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 προφανως γιαυτο κανουν target τη συγκεκριμενη τραπεζα ... και οντως, με τετοιο κενο ασφαλειας κι εγω θα ελεγα παρε αγκαζε δικηγορο και πηγαινε Οθωνος (αν εισαι αθηνα). 2 2
dsvee Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Προσπαθησα να μειώσω το ημερήσιο οριο συναλλαγών μου, μεχρι να δω τι συμβαινει, αλλα και αυτο αλλαζει χωρις OTP, οποτε τσαμπα ο κοπος. Οχι τελικα ζητάει! Το χαμήλωσα αρκετα, για να ειμαι σιγουρος, μεχρι να δουμε τι γινεται. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2021 από dsvee
christos4 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, fredd0 είπε προφανως γιαυτο κανουν target τη συγκεκριμενη τραπεζα ... και οντως, με τετοιο κενο ασφαλειας κι εγω θα ελεγα παρε αγκαζε δικηγορο και πηγαινε Οθωνος (αν εισαι αθηνα). δεν νομίζω ότι μπορείς να κερδίσεις κάτι χωρίς να σπαταλήσεις χρόνο και χρήμα.. η τράπεζα έχει ενημερώσει σχετικά εδώ και καιρό (ειδοποίηση 18/12/2020) και αν δεν κάνω λάθος έχουν στείλει και αντίστοιχα emails κατά καιρούς. μακάρι όποιος έχει χάσει τα λεφτά του να τα πάρει πίσω φυσικά, όπως επίσης και να βρεθεί η διαδρομή των χρημάτων που εκλάπησαν προκειμένου να καταδικαστούν οι ένοχοι... (φυσικά μια ερώτηση σε δικηγόρο αξίζει και θα έχει μεγαλύτερη αξία από τη δικιά μου άποψη) Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2021 από christos4
StamTheMan Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Εν ετει 2021,μπαινεις σε σελιδα που λεει οτι εχει μπει "κλειδαρια" στο λογαριασμο,και δεν υποψιαζεσαι. Συνηθως λεω οτι αυτα ειναι μαθηματα,αλλα για τοσα λεφτα δεν ξερω τι να πω,μονο συλλυπητηρια και καλοχωνευτο. 3 1 1
greengr21 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Εγω παντως εχω λογαριασμους και στις 4 συστημικες τραπεζες,στις 3 εχω e-banking στην 1 που εχω το σοβαρο ποσο(τρομαρα μου χαχα) δεν ενεργοποιησα ποτε το e-banking για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.
fredd0 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, christos4 είπε δεν νομίζω ότι μπορείς να κερδίσεις κάτι χωρίς να σπαταλήσεις χρόνο και χρήμα.. η τράπεζα έχει ενημερώσει σχετικά εδώ και καιρό (ειδοποίηση 18/12/2020) και αν δεν κάνω λάθος έχουν στείλει και αντίστοιχα emails κατά καιρούς. μακάρι όποιος έχει χάσει τα λεφτά του να τα πάρει πίσω φυσικά, όπως επίσης και να βρεθεί η διαδρομή των χρημάτων που εκλάπησαν προκειμένου να καταδικαστούν οι ένοχοι... (φυσικά μια ερώτηση σε δικηγόρο αξίζει και θα έχει μεγαλύτερη αξία από τη δικιά μου άποψη) δηλαδη η τραπεζα ξερει απο 18/12 οτι εχει κενο ασφαλειας στο συστημα της και δεν εχει κανει τιποτα? Παρτυ θα κανουν οι δικηγοροι. Γιατι μη μου πεις οτι ειναι τοσο βοδια που σε 2.5 μηνες δεν εχουν καταλαβει αυτο που καταλαβε το ινσομνια σε 2.5 ωρες 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις