NiKoSmile Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, fredd0 είπε εσυ vs κατι εκατομμυρια που κανουν μεταφορες εντος τραπεζας σε 1 δευτερολεπτο. Δε ξερω. Μαλλον εσυ εκανες κατι λαθος. ΥΓ πλεον μπορεις να κανεις και διατραπεζικες μεταφορες σε ελαχιστα δευτερολεπτα Εγώ όχι, γιατί η συναλλαγές μου είναι πάντα άμεσες με αποδείξεις. Και κάνω συναλλαγές σχεδόν κάθε εβδομάδα. Οι τράπεζες μεταθέτουν τις άμεσες συναλλαγές σε επόμενες ημέρες... το έχω δει να συμβαίνει ουκ ολίγες φορές.
fredd0 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Εγώ όχι, γιατί η συναλλαγές μου είναι πάντα άμεσες με αποδείξεις. Και κάνω συναλλαγές σχεδόν κάθε εβδομάδα. Οι τράπεζες μεταθέτουν τις άμεσες συναλλαγές σε επόμενες ημέρες... το έχω δει να συμβαίνει ουκ ολίγες φορές. δεν ισχυει. Μπορεις να κανεις μεταφορα εντος τραπεζας ακομα και τωρα. Μολις σου βγαλει ολοκληρωση συναλαγης τα λεφτα εχουν φτασει στον αποδεκτη. Και εχεις φαει και 2 σελιδες επιμενοντας. Και για να μη το κουραζεις αλλο, οριστε μεταφορα που μολις εκανα σε 2 λογαριασμους τις πειραιως που ειπες χρησιμοποιεις, αριστερα αποστολη, δεξια παραλαβη. Σε 1'' Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2021 από fredd0
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 8 λεπτά πριν, fredd0 είπε δεν ισχυει. Μπορεις να κανεις μεταφορα εντος τραπεζας ακομα και τωρα. Μολις σου βγαλει ολοκληρωση συναλαγης τα λεφτα εχουν φτασει στον αποδεκτη. Και εχεις φαει και 2 σελιδες επιμενοντας. Και για να μη το κουραζεις αλλο, οριστε μεταφορα που μολις εκανα σε 2 λογαριασμους τις πειραιως που ειπες χρησιμοποιεις, αριστερα αποστολη, δεξια παραλαβη. Σε 1'' Τι πετσόκομμα έπεσε😍
Βασίλης_29 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Τα λεφτά στην ίδια τράπεζα μεταφέρονται άμεσα. Για διαφορετικές τράπεζες δεν ξέρω, παλιά έπαιρνε κάποιο διάστημα ως τρεις ημέρες, τώρα μπορεί να άλλαξε αυτό.
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 13 λεπτά πριν, JohnGTA είπε Τι πετσόκομμα έπεσε😍 Eγω δεν έχω πειστεί ακόμα.Δίνω το ΙΒΑΝ μου αν θελει κάποιος να δουμε τι γίνεται και πόσο καιρό θα κάνει να έρθουν τα χρηματα. 😇 2
DownUNDERground Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Eγω δεν έχω πειστεί ακόμα.Δίνω το ΙΒΑΝ μου αν θελει κάποιος να δουμε τι γίνεται και πόσο καιρό θα κάνει να έρθουν τα χρηματα. 😇 Ναι, βεβαίως. Η @Vasiliki00θα χαρεί να σε βοηθήσει στην εκτέλεση του πειράματος... Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2021 από DownUNDERground
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 6 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Ναι, βεβαίως. Η @Vasiliki00θα χαρεί να σε βοηθήσει στην εκτέλεση του πειράματος... ....
georgiouu Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) το πρωτο σεναριο ειναι αυτο να εχουν εξελιξει τις phissing σελίδες.Βαζει κωδικους να κανει login το θυμα.Δεν κανει login πουθενα βεβαια αλλα παραμενει στην σελιδα ο δραστης ειναι σε αμεσοτητα απο πισω τους υποκλεπτει και ταυτοχρονα κανει αιτηση στην τραπεζα για νεα συσκευη ολα αυτα πολυ γρηγορα για να μην φυγει το θυμα το θυμα εχει παραμεινει στην phissing σελίδα; της πεταει μια φορμα να συμπληρωσει το ΟΤΡ επιβεβαιωσης και τον αριθμο καρτας,περναει την συσκευη του ο δραστης ως ασφαλη και κανει την κλοπη ετσι εγινε; ας απαντησει η @Vasiliki00 Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2021 από georgiouu
LIGHT1NG Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 14 λεπτά πριν, georgiouu είπε το πρωτο σεναριο ειναι αυτο να εχουν εξελιξει τις phissing σελίδες.Βαζει κωδικους να κανει login το θυμα.Δεν κανει login πουθενα βεβαια αλλα παραμενει στην σελιδα ο δραστης ειναι σε αμεσοτητα απο πισω τους υποκλεπτει και ταυτοχρονα κανει αιτηση στην τραπεζα για νεα συσκευη ολα αυτα πολυ γρηγορα για να μην φυγει το θυμα το θυμα εχει παραμεινει στην phissing σελίδα; της πεταει μια φορμα να συμπληρωσει το ΟΤΡ επιβεβαιωσης και τον αριθμο καρτας,περναει την συσκευη του ο δραστης ως ασφαλη και κανει την κλοπη ετσι εγινε; ας απαντησει η @Vasiliki00 το-τα otp που έχει στο κινητό λένε ακριβώς τι έχει γίνει...
simoszol Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Καλησπερα σε όλους. Η συγκεκριμένη απατη είναι πολυ καλα φτιαγμένη, η σελιδα ειναι παρόμοια με της τράπεζας και πανω στη βιασύνη να δεις αν εχασες χρηματα δεν προσέχεις τις λεπτομέρειες, αυτο συμβαίνει λόγω του ότι δε περισσεύουν σε κανεναν και πανικοβαλλονται στην ιδεα οτι μπορει να εχασαν αυτα τα λιγα που εχουν στην τραπεζα. Δυστυχώς οι απάτες αυτη την περιοδο εχουν πολλαπλασιαστει.. Λόγω του lockdown οι τράπεζες εδωσαν τη δυνατότητα στους πελάτες τους να μπορουν να φτιαξουν ebanking απο το σπίτι.. Με στοιχεία της καρτας που οι περισσότεροι πείθονται να δωσουν πιστευοντας οτι θα λάβουν χρηματα δινουν σημαντικές πληροφορίες. Το κομματι του παζλ που τους δυσκολευει ειναι τα ΟΤΡ αυτο λοιπον το ψαρευουν προκαλώντας σύγχυση στο θυμα. Μεγαλη προσοχή.. Δε δινουμε καμια πληροφορία ούτε στο τηλέφωνο ουτε στο ίντερνετ. Για αγοραπωλησίες μονο το iban χρειάζεται.. Ενημερώστε τους μεγαλύτερους ηλικιακα γιατι αυτοι ειναι που την πατανε. Υ.Γ. Συγνώμη για το σεντόνι
georgiouu Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε το-τα otp που έχει στο κινητό λένε ακριβώς τι έχει γίνει... οχι δεν λενε ακριβως τι εχει γινει.μονο η Βασιλικη ξερει πως ακριβως εγινε τα ερωτηματα ειναι να τα επαναλαβω: εβαλε κωδικους στην ψευτικη σελιδα.ΟΚ.μετα;εκανε login καπου;μαλλον πουθενα πως συνεχισε να δινει ΟΤΡ και αριθμο καρτας;Βρισκοταν ακομα στην ψευτικη σελιδα ενω δεν ειχε κανει login;
LIGHT1NG Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 7 λεπτά πριν, georgiouu είπε οχι δεν λενε ακριβως τι εχει γινει.μονο η Βασιλικη ξερει πως ακριβως εγινε τα ερωτηματα ειναι να τα επαναλαβω: εβαλε κωδικους στην ψευτικη σελιδα.ΟΚ.μετα;εκανε login καπου;μαλλον πουθενα πως συνεχισε να δινει ΟΤΡ και αριθμο καρτας;Βρισκοταν ακομα στην ψευτικη σελιδα ενω δεν ειχε κανει login; μάλιστα τότε μάλλον έχω άλλη eurobank εγώ.. KΩΔIKOΣ TAYTOΠOIHΣHΣ EΦAPMOΓHΣ KINHTOY: ******. O KΩΔIKOΣ IΣXYEI ΓIA 2 ΛEΠTA AΠO THN AITHΣH TOY. OΛOKΛHPΩΘHKE H EΓΓPAΦH ΣAΣ ΣTHN YΠHPEΣIA mBanking ΣE NEA ΣYΣKEYH! ΣE ΠEPIΠTΩΣH ΠOY ΔEN ΠPAΓMATOΠOIHΣATE EΣEIΣ AYTH THN ENEPΓEIA EΠIKOINΩNHΣTE ME TO 2109555000 ΠPAΓMATOΠOIEITE METAΦOPA TPITOY ENTOΣ EUROBANK ΣTON ΛOΓAPIAΣMO ***** ΠOΣOY **** EUR. KΩΔIKOΣ OTP: ****** και τους κωδικούς να έχεις από κάποιον χωρίς το otp ή email(αν το έχει βάλει σαν επιλογή) εκτός και αν πάτησε αποδοχή στο κινητό για να στείλει τα χρήματα δεν υπάρχει άλλος τρόπος μην λέμε παπατζες είπαμε στην Ελλάδα είμαστε αλλά η προστασία σε αυτά τα θέματα είναι κομπλέ διότι αν ήταν τόσο εύκολα να σπάσει το σύστημα τις κάθε τράπεζας θα είμασταν η χαρά του κάθε hacker
fredd0 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 9 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε μάλιστα τότε μάλλον έχω άλλη eurobank εγώ.. KΩΔIKOΣ TAYTOΠOIHΣHΣ EΦAPMOΓHΣ KINHTOY: ******. O KΩΔIKOΣ IΣXYEI ΓIA 2 ΛEΠTA AΠO THN AITHΣH TOY. OΛOKΛHPΩΘHKE H EΓΓPAΦH ΣAΣ ΣTHN YΠHPEΣIA mBanking ΣE NEA ΣYΣKEYH! ΣE ΠEPIΠTΩΣH ΠOY ΔEN ΠPAΓMATOΠOIHΣATE EΣEIΣ AYTH THN ENEPΓEIA EΠIKOINΩNHΣTE ME TO 2109555000 ΠPAΓMATOΠOIEITE METAΦOPA TPITOY ENTOΣ EUROBANK ΣTON ΛOΓAPIAΣMO ***** ΠOΣOY **** EUR. KΩΔIKOΣ OTP: ****** και τους κωδικούς να έχεις από κάποιον χωρίς το otp ή email(αν το έχει βάλει σαν επιλογή) εκτός και αν πάτησε αποδοχή στο κινητό για να στείλει τα χρήματα δεν υπάρχει άλλος τρόπος μην λέμε παπατζες είπαμε στην Ελλάδα είμαστε αλλά η προστασία σε αυτά τα θέματα είναι κομπλέ διότι αν ήταν τόσο εύκολα να σπάσει το σύστημα τις κάθε τράπεζας θα είμασταν η χαρά του κάθε hacker ειπαμε, εδωσε κωδικους, μπηκαν απο εφαρμογη στο κινητο, εδωσε κωδικο OTP για εγκρηση συσκευης και τελος. Τις συναλλαγες τις εκαναν μεσω της εφαρμογης στο κινητο που πλεον (σαν εγκεκριμενη συσκευη) δεν απαιτει OTP στελνει απλα push notification για επιβεβαιωση. Μη το ψιριζουμε αλλο, δεν εχει δρακο. Και δεν ειναι "προβλημα" της συγκεκριμενης τραπεζας. Σε ΟΛΕΣ τις τραπεζες (τουλαχιστον στις 3 υπολοιπες "συστεμικες") το ιδιο ακριβως γινεται.
LIGHT1NG Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, fredd0 είπε ειπαμε, εδωσε κωδικους, μπηκαν απο εφαρμογη στο κινητο, εδωσε κωδικο OTP για εγκρηση συσκευης και τελος. Τις συναλλαγες τις εκαναν μεσω της εφαρμογης στο κινητο που πλεον (σαν εγκεκριμενη συσκευη) δεν απαιτει OTP στελνει απλα push notification για επιβεβαιωση. Μη το ψιριζουμε αλλο, δεν εχει δρακο. Και δεν ειναι "προβλημα" της συγκεκριμενης τραπεζας. Σε ΟΛΕΣ τις τραπεζες (τουλαχιστον στις 3 υπολοιπες "συστεμικες") το ιδιο ακριβως γινεται. KΩΔIKOΣ TAYTOΠOIHΣHΣ EΦAPMOΓHΣ KINHTOY: ******. O KΩΔIKOΣ IΣXYEI ΓIA 2 ΛEΠTA AΠO THN AITHΣH TOY. OΛOKΛHPΩΘHKE H EΓΓPAΦH ΣAΣ ΣTHN YΠHPEΣIA mBanking ΣE NEA ΣYΣKEYH! ΣE ΠEPIΠTΩΣH ΠOY ΔEN ΠPAΓMATOΠOIHΣATE EΣEIΣ AYTH THN ENEPΓEIA EΠIKOINΩNHΣTE ME TO 2109555000 με το που θα κάνεις εγγραφή έρχεται πάλι sms που λέει το 2ο δηλαδή δεν καταλαβαίνετε τι διαβάζετε?
DownUNDERground Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε με το που θα κάνεις εγγραφή έρχεται πάλι sms που λέει το 2ο δηλαδή δεν καταλαβαίνετε τι διαβάζετε? Το θέμα είναι τι κατάλαβε η TS. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις