Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα αγόρασα μια καινούρια εξωτερική κάρτα ήχου για το pc μου. Πρόκειται για την DeLock USB Sound Box 7.1. Τρέχω κανονικά windows 10 και ενώ την έχω συνδέσει κανονικά αντιμετωπίζω τα εξής προβλήματα:

1. Ο ήχος χαλάει ενώ παρακολουθώ κάποιο βίντεο στο YouTube. Από τα settings του ήχου άλλαξα προσωρινά output device και μετά ξαναέβαλα αυτό της κάρτας ήχου. Το πρόβλημα διορθώνεται αλλά προσωρινά γιατί κάποιες φορές μου το ξανακάνει.

2. Αρχικά δεν είχα ήχο όταν πρωτοέβαλα την κάρτα για αυτό είχα κάνει τις ακόλουθες ενέργειες: Device manager=>Sound,video and game controllers=>USB Multichannel Audio Device=>Δεξί κλικ και Update Driver και εκεί χειροκίνητα Browse my computer for available drivers=>Let me pick....=>USB Multichannel Audio Device

spacer.png

Όταν όμως κάνω update στους drivers μέσω προγράμματος το πρόβλημα επανέρχεται.

Έχω μπερδευτεί μάγκες, τι να κάνω ώστε να παίζει απροβλημάτιστα η κάρτα ήχου;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DiaperCh@nger101 είπε

Κάνε disable την onboard από το device manager ή ακόμα καλύτερα καντην disable από το bios, λογικά στο manage internal devices tab.

Με συγχωρείς, όταν λες onboard, εννοείς την εγκατεστημένη που είχα πριν την εξωτερική; Είναι αυτό που λέει Realtek (R) Audio;

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...