Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να βάλλω στο ebay προς πώληση ένα αντικείμενο μεγάλου μεγέθους και βάρους.

Πακέτο διαστάσεων ~ 56 Χ 48 Χ 30 εκ. και βάρους ως 15 κιλά.

Βλέπω ότι η πιο φθηνή υπηρεσία για αποστολή π.χ. Γερμανία είναι η ACS-ECONOMY που έχει έναν κατάλογο με κόστος για το δικό μου πακέτο 30,07€ (για Γερμανία π.χ., EU1 λέει).

Βλέπω επίσης όμως ότι ο εν λόγω κατάλογος είναι με ημερομηνία "Φεβρουάριος 2017". Επειδή δε σηκώνουν τηλέφωνα για ενημέρωση (εκτός βέβαια αν περιμένεις κάνα δίωρο στο τηλ. φαντάζομαι, το έκλεισα μετά από 10 λεπτά αναμονής), ξέρει κανείς αν ισχύουν αυτές οι τιμές;

Έχει κανείς εμπειρία με άλλες εταιρείες που κάνουν αποστολές με αντίστοιχο κόστος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, dchatz είπε

Έχει κανείς εμπειρία με άλλες εταιρείες που κάνουν αποστολές με αντίστοιχο κόστος;

Speedex EUROPE ECONOMY. Ωστόσο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα τους "Η Υπηρεσία ισχύει μόνο για πελάτες που διατηρούν πιστωτικό κωδικό στη Speedex", ενώ ξέρω από πρώτο χέρι πως η ACS εξυπηρετεί με την συγκεκριμένη υπηρεσία και χωρίς να είσαι γραμμενός.

Επεξ/σία από l3ft3r1s
Δημοσ.

https://www.acscourier.net/documents/10538/1973259/ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ+ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ+ΥΠΗΡΕΣΙΑ+ACS+EU+ECONOMY+Οδική+Μεταφορά+προς+ΕΕ_v+1+3_01042019+NEA+ΕΠΩΝΥΜΙΑ+V4+17+2+2020.pdf

φεβρουαριος 2020 λεει

ιδεα δεν εχω αν ειναι το πιο φθηνο, απλα αυτος ειναι πιο προσφατος απο αυτον του 2017 που λες οτι εχεις.

Δημοσ.

Χρέωση Όγκου Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από το συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού (περιπτώσεις ελαφρών δεμάτων με μεγάλο όγκο), τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος και υπολογίζεται πολλαπλασιάζοντας τις τρεις διαστάσεις του δέματος και διαιρώντας δια 3.000

Ογκομετρικό Βάρος (σε κιλά)= (μήκος) χ (πλάτος) χ (ύψος) σε εκατοστά 3.000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...