Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ΕΥΔΑΠ μετρά όποτε γουστάρει και οι καταναλώσεις έρχονται μετά απο 4 μήνες ή και 5. Αποτέλεσμα ο λογαριασμός επειδή η χρέωση είναι κλιμακωτή να έχει φτάσει στα ύψη. Μπορώ να δώσω εγώ την μέτρηση στην ΕΥΔΑΠ πάνω στο 3μηνο ή να τους υποχρεώσω να το κάνουν; Πολλοί έχουν χάσει τ αυγά και τα πασχάλια με την ολιγωρία τους.

Δημοσ.

Δεν ξέρω για την ΕΥΔΑΠ, αλλά οι περισσότερες ΔΕΥΑ κάθε 4μηνο κάνουν μέτρηση και βγάζουν εκκαθαριστικό λογαριασμό, όχι νωρίτερα.

Και ναι, από ότι βλέπω υπάρχει επιλογή καταχώρησης ένδειξης στο site της ΕΥΔΑΠ, πρέπει να έχεις κάνει εγγραφή όμως.

https://www.eydap.gr/ Αρχική σελίδα: ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΥ / ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΜΟΥ / ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ / ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΕΝΔΕΙΞΗΣ ΜΕΤΡΗΤΗ

Δημοσ.

Αν δεν έχουν πρόσβαση στα ρολόγια, βάζουν με βάση περσινή αύξηση. Όταν μπορέσουν αν αμτρησουν, θα γίνει και το ανάλογο πιστωτικό στον λογαριασμό. 

Το ρολόι είναι εντός ιδιωτικού χώρου? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε εμάς, αυτή την φορά ο καταμετρητής δεν μπόρεσε να ανοίξει κανένα καπάκι από τους μετητές των διαμερισμάτων της πολυκατοικίας και η χρέωση έγινε με βάση τον τελευταία λογαριασμό.

Τουλάχιστον έτσι μου απάντησαν όταν τους ρώτησα κάποια πράγματα για τον λογαριασμό, επειδή μου φάνηκε λίγο περίεργος.

Επεξ/σία από Aurumnus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η χρέωση είναι κλιμακωτή αλλά αναγράφει πόσες ημέρες κατανάλωσης αφορά. Οι περισσότερες ημέρες σημαίνουν ότι η πρώτη κλίμακα χρεώνεται σε περισσότερα κυβικά κατανάλωσης. Εκτός κι αν αργήσουν να έρθουν σε εξοχικό Αύγουστο ή Σεπτέμβρη μήνα. Εκεί με τα ποτίσματα μπορεί να ανέβει αρκετά η χρέωση.

Επεξ/σία από G.TH.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...