Προς το περιεχόμενο

Εταιρικό leasing Maercedes A160 ή Peugeot 2008

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

100 άλογα για 1300 κιλά κενό όχημα και φοβάσαι το "βαρύ" σου πόδι μη τους βάλει δύσκολα στις στροφές με όλα αυτά τα αρκτικόλεξα που έχουν τα σύγχρονα αυτοκίνητα στον εξοπλισμό τους. Πιο αργά κι από την καθυστέρηση είναι ακόμα κι αν βάλεις  δυο αμόνια πάνω στο  γκάζι....

Πάρε αυτό με το μεγάλο πορτμπαγκαζ αφού έχεις οικογένεια με δυο παιδιά .

Βέβαια καταλαβαίνω ότι όταν πηγαίνεις στο χωριό το αστέρι είναι πιο γκλαμουράτο από το πεζώ αλλά πιστεύω οτι θα αντέξεις να ζήσεις με αυτή την παραχώρηση,  εκτός αν το χωριό είναι μακρυά και το ταξίδι μεγάλο οπότε η ύπαρξη τεμπέλη ανάμεσα στα καθίσματα κρινεται εκ των ουκ άνευ. :P

Πολύ ασχολείσαι με εταιρικό αυτοκίνητο leasing που θα το αλλάξεις σε λίγα  χρόνια :)

• Like 1
Δημοσ.

Ρε σύ @nik0laus ποιος σου είπε Ότι έχω χωριό να παω ή ότι έχω καμια πρεμούρα με το αστέρι ; 
Απλα κάνω μια δουλειά που έχει πολλά χιλιόμετρα κ πολλές ώρες μέσα στο αμάξι Γι αυτό πολύ ασχολούμαι . Τη Mercedes την είχα κ παλιότερα σιγά το αστέρι . 
Απλα αφήνω ένα  Peugeot 308 με 130 ίππους που ήταν οδηγική απόλαυση για να επιλέξω μεταξύ δυο κουβάδων . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίτηδες το έγραψα το καλαμπούρι παραπάνω γιατί κατάλαβα το καημό σου που θα πας σε μικρότερο segment ...

Γι αυτό σου λέω @totalius πάρε αυτό με το μεγάλο πορτμπαγκαζ  να χωράνε και τα συμπαρομαρτούντα...

Όσο πιο πολύ χωράει  ο κουβάς τόσο καλύτερα πλένεται η μπουγαδα ... :D

Επεξ/σία από nik0laus
Δημοσ.

Καλά το κατάλαβες @nik0laus μου την εχει δώσει που ειναι αυτες οι δύο οι επιλογές . Αλλα είπαμε τσάμπα ειναι οποτε δε μιζέριαζω κιολας γιατι ξέρω οτι υπαρχει κόσμος που φτύνει αίμα για να αγοράσει εστω ένα κουβά ενω εμένα μου έρχεται στο τσάμπα . 
Απλα είπα να πάρω μια γνώμη για το SUV γιατι δεν εχω οδηγήσει ποτε κ δεν υπαρχει κ χρόνος για test drive . Ξέρω οτι η λογική λέει να παω στο 2008 ενω το συναίσθημα λέει A160 .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν το συναίσθημα λέει Mercedes πας στο Mercedes!

Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν αξίζει το όνομα του το συγκεκριμένο αυτοκίνητο στην έκδοση style.. Δεν έχει καν δερμάτινο τιμόνι, τα καθίσματα είναι ίσως τα χειρότερα στην κατηγορία, τα κουμπιά του κλιματισμού κουνιούνται πέρα δώθε και οι μικρές οθόνες με τα τεράστια πλαστικά περιθώρια δίνουν μια φθηνή αίσθηση που προσπαθεί να την καλύψει με πλήκτρα αφής στο τιμόνι, φωνητικές εντολές και τεμπέληδες, από την progressive και πάνω έκδοση αλλάζει το πράγμα.. 

Επίσης, η μάσκα του είναι πιο χαμηλή από το προηγούμενο a class όποτε μπορεί να έχεις πρόβλημα μπαίνοντας σε πιλοτή η κανένα κρασπεδακι..

Επεξ/σία από xenos.p
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε

Πάρε το Mercedes αλλιώς βλέπω να γίνεται tsofras2. 

Χαχαχα όχι εντάξει θα λυθεί το θέμα γρήγορα . Κέρδισε η πρακτικότητα του 2008 . Εξάλλου δεν υπάρχει πολύς χρόνος για σκέψη αφού μέχρι αύριο δηλώνουμε προτίμηση . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...