totalius Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εχουμε επιλογή απο την εταιρεία που δουλεύω μεταξύ της A160d στους 95hp ή το 2008 active plus πετρέλαιο στους 110hp . Το mercedes το ειχα στη προηγουμενη έκδοση . Το ειχα ευχαριστηθει γιατί παρα το οτι ηταν λιγοι οι ίπποι δε φαινότανε στο δρόμο κ η αλήθεια ειναι οτι έκανα πολλα χιλιόμετρα σε εθνική οδό . Απο την αλλη SUV δεν εχω οδηγήσει ποτέ κ με προβληματίζει η συμπεριφορά του σε στροφές με μεγαλη ταχύτητα γιατι εχω κ λίγο βαρύ ποδι στο γκάζι . Τα ειδα κ τα δύο απο κοντά κ η εξωτερική εμφάνιση του 2008 ειναι εντυπωσιακή θα έλεγα . Μόλις μπεις μεσα ομως αυτο αλλάζει αφου καταλαβαίνεις τη premium ποιότητα της Mercedes σε σχεση με το 2008 που δεν εχει ουτε καν τεμπέλη . Οι χώροι μεσα ειναι παρόμοιοι . Εντυπωσιακές κ οι οθόνες της A160 αν κ τα μεγάλα πλαίσια γυρω τους με χαλάσανε λίγο . Μετα ανοίγεις πορτ μπακγαζ και η διαφορά ειναι τεράστια υπερ του 2008 ειδικα απο τη στιγμη που εχω οικογένεια με δύο παιδια . Οποτε στο πρακτικό κομμάτι κλίνω στο 2008 αλλα στο αισθητικό κλίνω στην A160 . Για το οδηγικό μέρος δε μπορω να εχω ξεκάθαρη γνώμη αφου δεν υπαρχει κ χρόνος για test Drive. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2021 από totalius
greekfragma Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 2008 έτσι για την αλλαγή και να είσαι πιο άνετος με την οικογένεια. Μια χαρά πατάει στις στροφές και ας είναι SUVοειδές. Για το πόδι στο γκάζι στις στροφές.....έχεις γυναίκα και 2 παιδιά. Μήπως ήρθε η ώρα να ωριμάσεις οδηγικά;
totalius Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Εντάξει δεν είπαμε ότι μπαίνω με 200 στη στροφή , αλλά μέχρι εκεί που καταλαβαίνω ότι με παίρνει .
greekfragma Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, totalius είπε Εντάξει δεν είπαμε ότι μπαίνω με 200 στη στροφή , αλλά μέχρι εκεί που καταλαβαίνω ότι με παίρνει . στροφή και ελληνικοί δρόμοι. δε ξέρεις ποτέ τι θα συναντήσεις. άσε τι παίρνει εσένα και το πόδι σου. έχεις οδηγικές ικανότητες να αποφύγεις εμπόδιο ενώ μπαίνεις πατημένος ή θα κοκκαλώσεις και θα τσαρουχώσεις τα φρένα; θα κοιτάξεις διαφυγή ή απλά θα κάνεις τιμονιά και όπου σε βγάλει; μάλλον τσάμπα τα γράφω....την απάντηση την ξέρω για τον μέσο έλληνα οδηγό. 1
totalius Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ας μη κολλάμε σε αυτό το θέμα τώρα . Παντως ρε παιδιά απορω με τη Peugeot . Διαφημίζει το I cockpit κ την ανωτερότητα του εσωτερικού της κ μπαίνεις στην έκδοση που φτάνει στα 22 χιλιάρικα κ όχι cockpit δε βλέπεις αλλά ούτε καν τεμπέλη . Για να μη πω για τη θέση οδήγησης που οκ εμένα με 180+ ύψος δε μου δημιουργεί θέμα να βλέπω το πίνακα αλλά οποιοσδήποτε κοντούλης ή η πλειοψηφία του γυναικείου πληθυσμού αποκλείεται με τη μία από την αγορά . Πιστευω ότι για αυτό τα δίνουν Προσφορες στα Leasing γιατί πρέπει να πουλάνε ελάχιστα . Απο την άλλη η Mercedes με τους 95 ίππους κ 1450 κιλά αμάξι που παει ; Αν ήταν η A180d θα τη διάλεγα με κλειστά μάτια . Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2021 από totalius
Shyn Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Η A160d ειναι στην απλη εκδοση με τα φωτα αλογονου και μικρες οθονες ?
totalius Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Νομίζω μια έκδοση είναι η A160d και οθόνες ίδιες σε όλες τις A class
Shyn Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, totalius είπε Νομίζω μια έκδοση είναι η A160d και οθόνες ίδιες σε όλες τις A class Εχει καποια πακετα, ακομα και η A160. Style Line/Progressive Line/AMG Line. Αυτες περιλαμβανουν πακετο LED, 17 και 18 ζαντες αντιστοιχα και καποια αλλα εξτρας. Συνηθως οι περισσοτερες Α160 ειναι χωρις αυτα τα πακετα και με φωτα αλογονου, οπου για μενα χανουν πολυ εκει. Για να πω την αληθεια εαν ειναι η απλη εκδοση θα προτιμουσα να παω στο 2008.
totalius Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Η απλή ειναι με τα φώτα αλογόνου . Εχει βέβαια φορτωμένο GPS κ κάμερα οπισθοπορείας αλλα κ πάλι χάνει πολυ απο αποψη κιλά/ ίππο κ επιτάχυνσης . Ακομα κ το 2008 εχει σχεδον 3 δευτερόλεπτα πιο γρήγορη επιτάχυνση . Θεωρώ ντροπή για τη Mercedes το οτι κυκλοφορεί αυτο το αυτοκίνητο απο αποψη επιδόσεων . Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2021 από totalius
Shyn Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 13 λεπτά πριν, totalius είπε Η απλή ειναι με τα φώτα αλογόνου . Εχει βέβαια φορτωμένο GPS κ κάμερα οπισθοπορείας αλλα κ πάλι χάνει πολυ απο αποψη κιλά/ ίππο κ επιτάχυνσης . Ακομα κ το 2008 εχει σχεδον 3 δευτερόλεπτα πιο γρήγορη επιτάχυνση . Θεωρώ ντροπή για τη Mercedes το οτι κυκλοφορεί αυτο το αυτοκίνητο απο αποψη επιδόσεων . Σε καταλαβαινω. Εχω το a180d. Αδιαφορο σε θεμα επιδοσεων. Ειναι σχεδιασμενο για οικονομια και αξιοπιστια. Αν δεν κανω λαθος το A160d ειναι ενα A180d με διαφορετικη χαρτογραφηση.
totalius Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Απο οτι βλεπω εδώ στις επιδόσεις ειναι ανώτερη η A180d χωρίς να ειναι κατι το φοβερό . Αν ηταν η 180d στις επιλογές δεν θα το σκεφτόμουν καν γιατι πραγματικά η αισθηση που μου άφησε οταν μπήκα μεσα σε σχεση με το 2008 ηταν μία κλάση τουλαχιστον ανώτερου αυτοκινητου . Δεν ξέρω αν ολα της κατηγορίας του 2008 ειναι τοσο χάλια αλλα το συγκεκριμενο στην έκδοση active plus δε θα έπρεπε να κοστίζει πανω απο 16-17 χιλιάρικα .
Shyn Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, totalius είπε ~ Απο οτι βλεπω εδώ στις επιδόσεις ειναι ανώτερη η A180d χωρίς να ειναι κατι το φοβερό . Αν ηταν η 180d στις επιλογές δεν θα το σκεφτόμουν καν γιατι πραγματικά η αισθηση που μου άφησε οταν μπήκα μεσα σε σχεση με το 2008 ηταν μία κλάση τουλαχιστον ανώτερου αυτοκινητου . Δεν ξέρω αν ολα της κατηγορίας του 2008 ειναι τοσο χάλια αλλα το συγκεκριμενο στην έκδοση active plus δε θα έπρεπε να κοστίζει πανω απο 16-17 χιλιάρικα . Ειναι τελειως διαφορετικη κατηγορια. Τα εχεις κανει test drive? Για Aclass παντως, δεν εχω παραπονο απο κρατημα, φρενα, ποιοτητα κυλισης, ηχομονωση, καταναλωση. Στα αρνητικα θα εβαζα οτι ο κινητηρας χρειαζεται λιγο περισσοτερη δυναμη και τον ημιακαμπτο.. Τα κοπανηματα τα νιωθεις πιο εντονα. Με τετοιο εσωτερικο στην Αclass αυτο ελειπε να μην νιωθεις "premium" 😁 (Αν και το χαλανε αρκετα οι 7"αρες οθονες). Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2021 από Shyn
Burgos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Εντυπωσιακές είναι οι μεγάλες οθόνες στην Α. Οι μικρές είναι κακές. Φαίνεται πολύ φτωχό το εσωτερικό. Με δυο παιδιά θα σε βολέψει περισσότερο το 2008. Βασικά η Α160 αξίζει μόνο για το σήμα. Αν μιλούσαμε για Α180 ή ακόμα καλύτερα Α200 με μεγάλες οθόνες θα άλλαζε η συζήτηση αλλά θα ξέφευγε ασύμφορα και το μίσθωμα 😛
totalius Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Καλά κ με τις μικρές οιονες το εσωτερικό είναι premier league της A160 vs super ligda του 2008 . Αλλά έχεις δίκιο στο πρακτικό κομμάτι που με τα παιδιά μετράει πολύ .
eMike Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Τάφοι είναι και τα δύο απο δύναμη... Οχι μόνο η Α... Θα πηγαίνεις που θα πηγαίνεις σιγά, πάρε το 2008. Είναι πιο εντυπωσιακό, και σε απλή ακόμα έκδοση, απο τις Α που έχει γεμίσει ο τόπος. Αν γενικά σ αρέσει να πηγαίνεις σβέλτα, δε θα σου αρέσει. Σίγουρα, δε θα αρέσει στους υπόλοιπους επιβάτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα