motormount Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Καλημέρα σας, Pc που οδηγεί εκτυπωτή, παρελήφθη με 7ρια windows professional και γλώσσα συστήματος γερμανική.- μόνο- Οι ενημερώσεις είναι -ορθώς- κομένες στο μηχάνημα, λόγω του λογισμικού του εκτυπωτή. Για να αλλάξω γλώσσα με το vistalizator πχ, πρέπει να τρέξω όλες τις ενημερώσεις που δεν έχουν μπεί - λογικά καμία από την ολοκλήρωση εγκατάστασης του λογισμικού. Αφενός δεν θέλω, γιατί σίγουρα κάποια θα ''χτυπήσει'' και μετά δεν βγάζεις άκρη με τίποτα. Αφετέρου και να ήθελα, μπορώ να πλοηγηθώ μέχρι τις αρχικές ρυθμίσεις των windows updates, μετά δεν καταλαβαίνω τίποτα, και δεν είναι οικιακής χρήσης μηχανάκι για πειραματισμούς. Επίσης φορματ είναι εκτός συζήτησης - για νέα εγκατάσταση λειτουργικού/λογισμικού - Το μοναδικό καλό είναι πως έχει και το λογισμικό - heidelberg meta shooter για όποιον έχει την περιέργεια - regional settings και το έχω γυρίσει αγγλικά, αλλά είναι κατανοητό πόσο δύσκολο είναι να το χρησιμοποιείς σε γερμανικό περιβάλλον. Όποιος μπορεί να προτείνει κάτι, είμαι όλος αυτιά. Ευχαριστώ!
jim_p Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Αρα το προβλημα σου ειναι οτι δεν θες να κανεις ενημερωσεις προκειμενου να τρεξει το vistalizator αλλα να περαστει το language pack με αλλο τροπο? No idea, αλλα ριξε μια ματια σε αυτο https://www.wikihow.com/Change-a-Display-Language-on-Windows-7-Without-Vistalizator Αν δεν θες επειδη βαριεσαι να περιμενεις να κατεβουν ολες οι ενημερωσεις, υπαρχει το simplix που τις εχει σετ.
motormount Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δεν πρέπει να κάνω τις ενημερώσεις, γιατί σίγουρα κάποια θα κάνει κονφλικτ με το πρόγραμμα του εκτυπωτή. Το είδα αυτό που μου έστειλες, το είχα βρει κ εγώ, αλλά είμαι λίγο ανασφαλής να πειράξω τη registry, αν πειράξω κάτι και χρειαστεί να κάνω φορματ θα είμαι σε πιο δύσκολη θέση απ'όσο είμαι τώρα. Ευχαριστώ πάντως!
micos000 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αυτός ο εκτυπωτής δεν έχει drivers που μπορείς να εγκαταστήσεις; Αν σου περισσεύει κανένας δίσκος μπορείς να κάνεις έναν κλώνο τον υπάρχων (actonis true image, todo backup κτλ), βγάζεις τον αρχικό και αφήνεις τον κλώνο. Άνοιξε μετά τα updates, βάλε το vistalizator και πέρνα την γλώσσα και δούλεψε το να δεις πως πάει. Αν είναι εντάξει δουλεύεις με αυτόν τον δίσκο και αφήνεις τον άλλο καβάντζα. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2021 από micos000
kinhthra Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, micos000 είπε Αυτός ο εκτυπωτής δεν έχει drivers που μπορείς να εγκαταστήσεις; Αν σου περισσεύει κανένας δίσκος μπορείς να κάνεις έναν κλώνο τον υπάρχων (actonis true image, todo backup κτλ), βγάζεις τον αρχικό και αφήνεις τον κλώνο. Άνοιξε μετά τα updates, βάλε το vistalizator και πέρνα την γλώσσα και δούλεψε το να δεις πως πάει. Αν είναι εντάξει δουλεύεις με αυτόν τον δίσκο και αφήνεις τον άλλο καβάντζα. Μάλλον είναι εξ αποστάσεως από τι κατάλαβα. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2021 από kinhthra
motormount Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δεν είναι εξ'αποστάσεως, αλλά επειδή έχω 2-3 χρόνια να ασχοληθώ με τέτοια δουλειά, ούτε που μου πέρασε από το μυαλό η λύση του κλώνου... Ευχαριστώ!
kinhthra Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 11 ώρες πριν, motormount είπε Δεν είναι εξ'αποστάσεως, αλλά επειδή έχω 2-3 χρόνια να ασχοληθώ με τέτοια δουλειά, ούτε που μου πέρασε από το μυαλό η λύση του κλώνου... Ευχαριστώ! Τότε το κλων είναι η καλύτερη λύση.
alexisnik19911 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 1)κανεις clone 2)κανεις αλλαγη γλωσσας με vistalizator 3)με κλειστο το ιντερνετ,κατεβαζεις απο αλλο πισι το simplix pack 7 https://m.majorgeeks.com/files/details/simplix_updatepack.html το τρεχεις ωστε να ημερωθει πληρως το συστημα 4)συνδεεις το net και ανοιγεις τα updates υ.σ. παντως κουφο μου ακουγεται να κανουν conflic τα updates με το software.το εχεις επιβεβαιωσει αυτο?
motormount Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Ναι και επίπονα, δεν τα απενεργοποιούν για πλάκα οι μηχανικοί...
catmaster Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 6 ώρες πριν, motormount είπε Ναι και επίπονα, δεν τα απενεργοποιούν για πλάκα οι μηχανικοί... Με την "χαϊδελβέργη" έχεις προσπαθήσει να επικοινωνήσεις για τυχόν drivers για το μηχάνημα ; (τι είναι πύργος με τετραχρωμία +uv ; ) Το αναφέρω γιατί ακόμα και η Komori που ήταν κάποτε κάθετα αντιθετοι σε updates , εβαλαν νερό στο κρασί τους όταν τους έκραξαν αρκετοί πως δεν μπορείς βρε αδερφέ να λειτουργήσεις με ενα μηχάνημα με λογισμικό εικοσαετίας πλέον (στα win7 αναφέρομαι) που δεν σου προσφέρει ασφάλεια (και ναι η απάντηση του στυλ "είναι dedicated job μηχάνημα και κλειστε το εκτός δικτύου να δουλεύει μόνο του" λυπάμαι αλλά στη σημερινή εποχή δεν με καλύπτει)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα