Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nick_gr2 είπε

Είναι χαζό να μιλάμε με ποσοστά, ότι δηλαδή "θα έδινα 15% ή 30% πάνω για θέα" γιατί πολύ απλά κανείς δεν μπορεί να σου πει τί αξία θα είχε το ίδιο ακίνητο αν δεν είχε θέα, οπότε ποτέ δεν θα μάθεις πόσο παραπάνω πληρώνεις για τη θέα... 

Μια χαρά εικόνα έχεις

Έχω πετύχει νεόδμητο οροφοδιαμέρισμα στον Πειραιά να πωλείται σε υπερδιπλάσια τιμή από το ίδιο διαμέρισμα στον 1ο/2ο όροφο (προφανώς στην ίδια πολυκατοικία)

• Like 2
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Μια χαρά εικόνα έχεις

Έχω πετύχει νεόδμητο οροφοδιαμέρισμα στον Πειραιά να πωλείται σε υπερδιπλάσια τιμή από το ίδιο διαμέρισμα στον 1ο/2ο όροφο (προφανώς στην ίδια πολυκατοικία)

Δηλαδή αν δεν είχε θέα ο 6ος θα είχε ίδια τιμή με τον 1ο;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nick_gr2 είπε

Δηλαδή αν δεν είχε θέα ο 6ος θα είχε ίδια τιμή με τον 1ο;

Προφανώς και όχι

Δεν θα είχε τα διπλά με τίποτα όμως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή δεν έχει τύχει σε κανέναν κατά τη διάρκεια αναζήτησης κατοικίας να μιλήσει με ένα μεσίτη και να του πει ο μεσίτης οτι φίλε 5-όροφο κτήριο, διαμερίσματα προς πώληση, ο πρώτος Χ ποσό, ο δεύτερος Χ+Υ, ο πεμπτος Χ+Υ+Ζ με το Ζ να είναι αρκετά μεγάλο γιατί ο πέμπτος πέρα απο το οτι είναι μεγαλύτερος όροφος, έχει και θέα; 

Για να βρίσκει τόσο πολύς κόσμος ανούσιο το ερώτημα, μάλλον δε θα έχει τύχει...μόνο στον @AristidisZ και σε μένα τυχαίνουν τέτοια πράγματα;

Επεξ/σία από Klikas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Klikas είπε

Δηλαδή δεν έχει τύχει σε κανέναν κατά τη διάρκεια αναζήτησης κατοικίας να μιλήσει με ένα μεσίτη και να του πει ο μεσίτης οτι φίλε 5-όροφο, ο πρώτος Χ ποσό, ο δεύτερος Χ+Υ, ο πεμπτος Χ+Υ+Ζ με το Ζ να είναι αρκετά μεγάλο γιατί ο πέμπτος πέρα απο το οτι είναι μεγαλύτερος όροφος, έχει και θέα; 

Για να βρίσκει τόσο πολύς κόσμος ανούσιο το ερώτημα, μάλλον δε θα έχει τύχει...

Όχι δεν έχει τύχει, και αυτό επειδή δεν πάει έτσι, γιατί δεν θες να το καταλάβεις?

Οι τιμές των διαμερισμάτων με θέα διαμορφώνονται από τη ζήτηση και την προσφορά, και όχι με κάποιο ποσοστό όπως νομίζεις.

Ο τελευταίος όροφος συνήθως είναι πιο ακριβώς επειδή τα διαμερίσματα είναι ρετιρέ, επειδή οι εξωτερικοί τοίχοι είναι πιο μέσα από τους υπόλοιπους και οι βεράντες είναι τεράστιες.

Επεξ/σία από Joshua21
  • Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Klikas είπε

Δηλαδή δεν έχει τύχει σε κανέναν κατά τη διάρκεια αναζήτησης κατοικίας να μιλήσει με ένα μεσίτη και να του πει ο μεσίτης οτι φίλε 5-όροφο κτήριο, διαμερίσματα προς πώληση, ο πρώτος Χ ποσό, ο δεύτερος Χ+Υ, ο πεμπτος Χ+Υ+Ζ με το Ζ να είναι αρκετά μεγάλο γιατί ο πέμπτος πέρα απο το οτι είναι μεγαλύτερος όροφος, έχει και θέα; 

Για να βρίσκει τόσο πολύς κόσμος ανούσιο το ερώτημα, μάλλον δε θα έχει τύχει...μόνο στον @AristidisZ και σε μένα τυχαίνουν τέτοια πράγματα;

Aνούσιο είναι γιατί δεν υπάρχει κάποιος κανόνας

Ο πέμπτος που έχει θέα ένα βουνό π.χ. στην Ηλιούπολη δεν έχει καμία σχέση με τον 5ο στο Παλαιό Φάληρο που βλέπει φουλ θάλασσα

• Thanks 1
Δημοσ.

Ok εαν δεν είναι θέμα προς συζήσηση, ας το κλείσουμε, δεν έχω πρόβλημα. Καταλαβαίνω οτι είναι και γενική και αόριστη σαν ερώτηση.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Klikas είπε

Ok εαν δεν είναι θέμα προς συζήσηση, ας το κλείσουμε, δεν έχω πρόβλημα. Καταλαβαίνω οτι είναι και γενική και αόριστη σαν ερώτηση.

Εντάξει, όπως βλέπεις ο καθένας το προσεγγίζει διαφορετικά. 

Προσωπικά μου αρέσει να φεύγει το μάτι. Όχι μόνο θέα βουνά ή θάλασσα, αλλά και η θέα στην πόλη το βράδυ είναι κάτι που εμένα μου αρέσει πολύ.

Όταν πουλάς ένα σπίτι σίγουρα παίζει ρόλο. Το ποσοστό είναι κάτι σχετικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...