Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Είμαι φοιτητής στη Θεσσαλονίκη και μένω Ημαθία. Πως μπορώ να μετακινηθω στη Θεσσαλονίκη σαν φοιτητής από τη στιγμή που δεν έχω σπίτι εκεί; Υπάρχει κάποιο χαρτί που να δικαιολογεί ότι πχ πρέπει να επισκεφτώ την γραμματεία ή κάποιον καθηγητή μου; Εάν με σταματήσουν τι ζητάνε; γτ πολλοί φίλοι μου λένε ότι τους ζητάνε μόνο το πάσο και τέλος 

Δημοσ.

Αν δεν έχεις δια ζώσης μάθημα, όχι δεν μπορείς. Ότι και να σου λέμε, υπάρχει το ρίσκο να πεσεις σε σωστό αστυνομικό και να σε γράψει, οπότε επιλογή σου είναι. 

Όχι δεν υπάρχει κανένα χαρτί για να δικαιολογήσεις συνάντηση με γραμματεία/καθηγητή. 

• Like 1
Δημοσ.

Νόμιμα δεν μπορείς.

Μπορείς βέβαια να κλείσεις ραντεβού εκεί με κάποιον γιατρό ο οποίος θα σου δώσει βεβαίωση για το ραντεβού με την οποία δεν θα έχεις πρόβλημα

• Like 1
Δημοσ.
Στις 27/2/2021 στις 12:52 ΠΜ, GoodPrince είπε

Παιδιά καλησπέρα. Είμαι φοιτητής στη Θεσσαλονίκη και μένω Ημαθία. Πως μπορώ να μετακινηθω στη Θεσσαλονίκη σαν φοιτητής από τη στιγμή που δεν έχω σπίτι εκεί; Υπάρχει κάποιο χαρτί που να δικαιολογεί ότι πχ πρέπει να επισκεφτώ την γραμματεία ή κάποιον καθηγητή μου; Εάν με σταματήσουν τι ζητάνε; γτ πολλοί φίλοι μου λένε ότι τους ζητάνε μόνο το πάσο και τέλος 

Κάποιο email από τη Γραμματεία ότι είναι απαραίτητο να παρουσιασθείς εκεί για κάποιο θέμα σου;;;;;

Διαφορετικά εναποθέτεις τις ελπίδες σου στην τύχη και πας. Έχω μετακινηθεί τρεις φορές εκτός Νομού με Ε9 για ελιές τις δύο δεν με σταμάτησαν πουθενά τη μία μου έκαναν γενικό έλεγχο και αν δεν είχα το Ε9 το πρόστιμο θα ήταν σίγουρο.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...