vps Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Παίδες καλησπέρα ... Είχα γράψει και παλαιότερα για το θέμα σχετικά με τις ενδείξεις που βγάζει το DB PORT ( το ρολογάκι που βγάζει τα CODE της μητρικής ) Παλαιότερα σε μια MSI μου έβγαζε θερμοκρασία και πιθανά λάθη . Στην Z390 AORUS που έχω το αρχικό στάνταρ , αν δεν κάνω λάθος είναι A0 Από την αρχή που έχω τη μητρική μου βγάζει το Α0 μόνο κατά το μπουτάρισμα και μετά το γυρίζει σε 04...ένδειξη που δεν υπάρχει σαν λάθος . Μάλιστα πολλές φορές σε επανεκκίνηση A0 και μετά 25 που και πάλι δεν υπάρχει σαν λάθος ... Από έρευνα στο google πουθενά τα παραπάνω δεν εμφανίζονται σαν λάθη ..απασχολούν όμως αρκετούς χρήστες... Αν υπάρχει κάποια σχετική γνώση θα ήταν χρήσιμη Ευχαρισώ
vps Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αυτό είναι : Κάποια γνώμη παιδιά !!! Κανένας με σχετικά M/B ....να παρακολουθεί ... Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2021 από vps
vps Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Θα ήθελα μια συνομιλία με κάποιο χρήστη με τις παραπάνω μητρικές ... Ευχαριστώ
vps Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Στις 2/3/2021 στις 1:06 ΜΜ, vps είπε Θα ήθελα μια συνομιλία με κάποιο χρήστη με τις παραπάνω μητρικές ... Ευχαριστώ κανένας ρε παιδιά ....Μάλλον περνάει απαρατήρητο το σημείο στη μητρική
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα