Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Με ενδιαφέρει να αγοράσω μια γραμμή σταθερού τηλεφώνου 2310χχχχ και απλά να χτυπάει στο κινητό μου ή να είναι εκτροπή στις ήδη υπάρχουσες τηλεφωνικές γραμμές που έχω στο γραφείο αλλα δεν θέλω να χτυπάει στο τηλεφωνικό κέντρο που υπάρχει.

1ον πρέπει να αγοράσω voip;αν ναι ποια προτείνεται με χαμηλό κόστος;

2ον να απευθυνθώ σε πάροχο (οτε) μπας και μου δώσουν κάποια λύση;

3ον υπάρχει περίπτωση αν αγοράσω απο οτε γραμμή να μην χτυπάει τηλεφωνικό κέντρο;(ξερω, δύσκολο να απαντηθεί αλλα ισως κάποιος εχει ανάλογη εμπειρία)

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Τι εννοείς να αγοράσεις, είσαι Θεσσαλονίκη;

Ναι Θεσσαλονίκη είμαι και θέλω αριθμό 2310 και οχι 2311 κτλ

Δημοσ.
7 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Αυτόν τον αριθμό θα τον πάρεις μόνο από τον οτε

Πέραν αυτου η εκτροπή γίνεται όπου εσυ θέλεις, αλλά η κάθε κλήση που γίνεται χρεώνεται.

Αρα η μόνη λύση για να μην πληρώνω κάθε μήνα μεγάλα ποσά είναι το voip; γιατί θα έρχονται αρκετές κλήσεις,θα είναι τηλέφωνο για eshop

Δημοσ.

Για να σου δώσουν καινούργιο αριθμό πρέπει να υπάρξει και αίτηση για νέα αριθμοδοτηση. Τώρα μπορείς να πάρεις ένα πρόγραμμα με αρκετή ώρα σε κινητά και να έχεις μόνιμη εκτροπή στο κινητό σου. Να ξέρεις όταν έχεις εκτροπή χρεώνεσαι το εκτρεπομενο μέρος , δλδ αν βάλεις εκτροπή στο κινητό σου χρεώνεσαι από τα λεπτά σε κινητά, Μόλις τελειώσει ο χρόνος θα χρεώνεσαι με 0,50€/λεπτό βάση τιμοκαταλόγου του ΟΤΕ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επειδη τα γραψες λιγο περιεργα... γιατι δεν ρωτας αυτον π σεταρε το τηλ.σ κεντρο ? γιατι απο κει ξεκινανει η συζητηση οπως κ αν δεχεται softphone το τηλ.σου κεντρο ...

ψαχνεις τηλ.κεντρο?virtual κεντρα εχουν ολες οι παροχοι π.χ. vodafone comote wind αλλα και οι voip εταιρίες π.χ. omnivoice,modulus,yuboto

εχεις τηλ.κεντρο κ απλα θες να δουλευουν και απο τα σπιτια τους με εσωτερικη δρομολογηση?

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
5 ώρες πριν, arxontas2323 είπε

Αρα η μόνη λύση για να μην πληρώνω κάθε μήνα μεγάλα ποσά είναι το voip; γιατί θα έρχονται αρκετές κλήσεις,θα είναι τηλέφωνο για eshop

Η τεχνολογία μετάδοσης της τηλεφωνίας δεν εχει να κάνει με την χρέωση, τα ιδια θα πληρώνεις 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, kage είπε

επειδη τα γραψες λιγο περιεργα... γιατι δεν ρωτας αυτον π σεταρε το τηλ.σ κεντρο ? γιατι απο κει ξεκινανει η συζητηση οπως κ αν δεχεται softphone το τηλ.σου κεντρο ...

ψαχνεις τηλ.κεντρο?virtual κεντρα εχουν ολες οι παροχοι π.χ. vodafone comote wind αλλα και οι voip εταιρίες π.χ. omnivoice,modulus,yuboto

εχεις τηλ.κεντρο κ απλα θες να δουλευουν και απο τα σπιτια τους με εσωτερικη δρομολογηση?

Να τα πάρω απο την αρχή,το τηλεφωνικό κέντρο εχει 3 γραμμές τώρα...2 isdn και 1msn...η καινούρια γραμμή που θέλω, δεν θέλω να περνάει απο το τηλεφωνικό κέντρο... θέλω να είναι ενας καινούριος αριθμός που απλα θα δέχεται κλήσεις (είτε σε ξεχωριστή συσκευή είτε να έρχονται σε κάποιο κινητό)η εκτροπή κλήσεων θα εχει κόστος αμα το κάνω μέσω οτε...το voip νομίζω εχει ενα ετήσιο κόστος και μπορείς να δέχεσαι την κλήση κατευθείαν στο κινητό μέσω εφαρμογής εφόσον εχεις ίντερνετ ή σε μια voip συσκευή,σωστα;αρα η μόνη λύση ειναι το voip;εχει κάποιος κατι ανάλογο ή αλλη λύση;

Το τηλεφωνικό κέντρο δεν μπορεί να δεχτεί voip κλήσεις (είναι παλιό,8ετιας)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...