Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ομάδα, όντας κάτοχος playstation 5 εδώ και περίπου ένα μήνα ήθελα να μου πείτε αν αξίζει τον κόπο αλλαγής σε τηλεόραση με hdmi 2.1 και 120hz.Η τηλεόραση που έχω τώρα είναι Samsung RU7400 43". Απλά όλες όσες βρίσκω με τέτοια χαρακτηριστικά είναι 55" και πάνω και το δωμάτιο δεν είναι για τόσο μεγάλη τηλεόραση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα!! Κοίταξε και την LG49NANO866 την έχω εδώ και 3 εβδομάδες και είναι εξαίρετη για gaming την έχω συνδέσει με το series x.. Το μόνο αρνητικό της είναι το backlight bleeding που παρουσιάζει και είναι εμφανές κυρίως σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.. όχι κάτι το τρομερό βέβαια ειδικά με το local dimming στο off είναι πολύ καλύτερη η κατάσταση.. Στα 649 ευρώ που παίζει αυτή την περίοδο είναι vfm κατά την γνώμη μου όντας και future proof.. Αν έχεις τα χρήματα πας για την OLED την 48αρα την CX που είναι απλά κορυφή αλλά στοιχίζει 1200++. Ελπίζω να βοήθησα!!

Επεξ/σία από JohnTheReaper89
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα σε ευχαριστώ για την απάντηση! Η αλήθεια είναι ότι οι 49" ήταν το μάξιμουμ που κοίταζα! Αρα νομίζω θα είμαι οκ με αυτή... Κοίταζα την q80t αλλά 120hz έχει από τις 55" και πάνω! Την έχεις καλιμπραρει καθόλου? Γιατί διαβάζω ότι τα default χρώματα της δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.. Γενικά αξίζει η μετάβαση από αυτή που έχω??θα καταλάβω διαφορά? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω κάνει κάποιο καλιμπραρισμα όχι κάτι το ιδιαίτερο το expert dark room είναι το καλύτερο preset και πάνω σε αυτό δουλεύεις.. Την τηλεόραση που έχεις την είχα και εγώ και ήμουν πολύ ευχαριστημένος.. τώρα αν δεν καίγεσαι να πάρεις αμέσως νέα tv μπορείς να περιμένεις να δεις και τα φετινά μοντέλα που θα βγουν λογικά σύντομα Μάρτιο- Απρίλιο..

Επεξ/σία από JohnTheReaper89
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, JohnTheReaper89 είπε

Έχω κάνει κάποιο καλιμπραρισμα όχι κάτι το ιδιαίτερο το expert dark room είναι το καλύτερο preset και πάνω σε αυτό δουλεύεις.. Την τηλεόραση που έχεις την είχα και εγώ και ήμουν πολύ ευχαριστημένος.. τώρα αν δεν καίγεσαι να πάρεις αμέσως νέα tv μπορείς να περιμένεις να δεις και τα φετινά μοντέλα που θα βγουν λογικά σύντομα Μάρτιο- Απρίλιο..

Όχι δεν είναι θέμα αν καίγομαι... Πάντα μου είναι ευχάριστο να αλλάζω τηλεοράσεις.. Χάχα! Το θέμα είναι αν θα δω κάποια διαφορά από την 7400... Τα νέα μοντέλα θεωρώ πως θα είναι πιο ακριβά... 

Δημοσ.

Η διαφορά είναι ότι το πάνελ είναι 120 hz και έχεις όλα τα καλά του HDMI 2.1 όπως το variable refresh rate που για μένα είναι το πιο σημαντικό πράγμα για να παίζεις χωρίς stuttering και σπασίματα στην εικόνα και να είναι το gameplay smooth as butter 🤟🤟

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, JohnTheReaper89 είπε

Η διαφορά είναι ότι το πάνελ είναι 120 hz και έχεις όλα τα καλά του HDMI 2.1 όπως το variable refresh rate που για μένα είναι το πιο σημαντικό πράγμα για να παίζεις χωρίς stuttering και σπασίματα στην εικόνα και να είναι το gameplay smooth as butter 🤟🤟

Τις καταλαβαίνω τις διαφορές και γι αυτό είμαι στα προθυρα αλλαγής! Απλά αυτό που σε ρωτάω είναι αν αξίζει εν τέλει αυτή η αλλαγή. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, sir_platanight είπε

Τις καταλαβαίνω τις διαφορές και γι αυτό είμαι στα προθυρα αλλαγής! Απλά αυτό που σε ρωτάω είναι αν αξίζει εν τέλει αυτή η αλλαγή. 

Για μένα προσωπικά αξίζει φίλε αλλά δεν θέλω να σε πάρω και στον λαιμό μου.. θα σου πρότεινα να περιμένεις να δεις και τις νέες tv που θα βγουν και να πας για αγορά την περίοδο του black Friday που θα έχουν πέσει και οι τιμές..

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, JohnTheReaper89 είπε

Για μένα προσωπικά αξίζει φίλε αλλά δεν θέλω να σε πάρω και στον λαιμό μου.. θα σου πρότεινα να περιμένεις να δεις και τις νέες tv που θα βγουν και να πας για αγορά την περίοδο του black Friday που θα έχουν πέσει και οι τιμές..

Όχι ρε συ δεν με παίρνεις στο λαιμό σου... Ουσιαστικά έχω αποφασίσει να προχωρήσω σε αγορά... Απλά ήθελα και μια γνώμη παραπάνω.. Και ειδικά από κάποιον που έχει κάνει ακριβώς την ίδια μετάβαση! Τι να περιμένω το Black Friday... Αυτό που γίνεται εδώ είναι black Friday από τα lidl... Και δεν έχω τόση υπομονή να περιμένω.. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sir_platanight είπε

Όχι ρε συ δεν με παίρνεις στο λαιμό σου... Ουσιαστικά έχω αποφασίσει να προχωρήσω σε αγορά... Απλά ήθελα και μια γνώμη παραπάνω.. Και ειδικά από κάποιον που έχει κάνει ακριβώς την ίδια μετάβαση! Τι να περιμένω το Black Friday... Αυτό που γίνεται εδώ είναι black Friday από τα lidl... Και δεν έχω τόση υπομονή να περιμένω.. 

Και εγώ μια από τα ίδια με σένα γι'αυτό και την πήρα τώρα δεν μπορούσα να περιμένω χαχα.. Στα 649 είναι απίστευτο vfm οπότε βουρ στον πατσά που λέμε 😂😂

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...