sterios1989 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 14 ώρες πριν, andreas1gr είπε Μα δεν ανακοίνωσε κάτι ή εταιρία.... Φήμες είναι.... Δεν είπα ότι το ανακοίνωσε η εταιρεία, εξάλλου τα σχέδια τις περισσότερες φορές τα μαθαίνουμε από "έγκυρες και έγκριτες" δημοσιογραφικές ανακοινώσεις, δεν τα ανακοινώνουν οι εταιρίες πριν να είναι σίγουρες, το αποτέλεσμα όμως παραμένει ίδιο για τέτοιου είδους φήμες ...
mariosCS Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 11 ώρες πριν, Bitbit είπε Τώρα σου τα κάνουν τσουρέκια για να πάρεις ηλεκτρικό, γιατί νοιάζονται για το περιβάλλον (εντάξει μη γελάτε).Όταν πάρουμε όλοι θα αρχίσει το άρμεγμα και σε αυτά. Βασικά λόγω ΕΕ τα κάνουν τσουρέκια. Αν έχω καταλάβει καλά υπάρχει κάποιο ποσοστό που πρέπει η κάθε χώρα να συμπληρώσει για ηλεκτροκίνητα οχήματα. Εάν δεν φτάσει αυτό το ποσοστό νομίζω υπάρχει κάποιο πρόστιμο. Οπότε τους συμφέρει να δίνουν ευκολίες για αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου αφού έτσι κι αλλιώς είναι μερικώς επιδοτούμενα από την Ευρωπαϊκή Ένωση Win-win
magicnumbers Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Υπαρχει μεγαλο ποσοστο σε συντομο οριζοντα πχ 2030 να εχουν καταργηθει εντελως τα ντιζελ κ το συνολο του στολου να αποτελειται απο 50% ηλεκτρικα ξερω γω,οχι απολυτα νουμερα αλλα πολυ κοντα κ πολυ μεγαλα ωστε να επιτασουν αμεσσες υλοποιησεις.(Ντιζελ τα οποια τα πλασαραν ως πανακεια κ ευλογια πριν 3-4 χρονια με αποτελεσμα να ετρεχαν ολοι ναγορασουν καινουρια ντιζελ..ταχα δεν ηξεραν τα παπαγαλακια κ οι υπευθυνοι τις νομοθετησεις τις ΕΕ η μηπως ειμαστε ο αποπατος της ευρωπης σαυτα κ ξεστοκαρουμε οτι τους ξεμενει?) Επισης η χρηση εναλλακτικων μετακινησεων ειναι μεσα σε αυτα με κοινη συνισταμενη τη δραστικη μειωση ρυπων που δεν βγαινει αν δεν εφαρμοστουν ριζικα μετρα για εξηλεκτρισμο στολου πχ. Σιγουρα οσον αφορα το περιβαλλον στη πολη κ ειδικα στο κεντρο που τα παντα ειναι καταμαυρα απο το καυσαεριο δεν συναδει με κοινωνιες του 2021 και του 5G. K επιτελους να ανακατευτει λιγο η τραπουλα των ισχυρων μιας κ μεχρι τωρα η ολη βιομηχανια του πετρελαιου στηριζοταν απο την αυτοκινητοβιομηχανια που συμπτωματικα ανηκε λιγο πολυ στους ιδιους ισχυρους/η παραπλησιων συμφεροντων σε ενα παιχνιδι Γιαννης κερναει-Γιαννης πινει. Εν αναμονη εξελιξεων.Σιγουρα το εμποριο κ οι αναγκες δειχνουν το δρομο κ βρισκουν τον τροπο. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2021 από magicnumbers
Chris_BMW Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Άλλη Apple από εκεί ... Εγώ έχω να πω ο καθένας στον τομέα του. Μένει να δούμε σε λίγο την Mercedes-bmw-Audi να ανακοινώνουν τα πρώτα τους laptop-κινητά ...
Doubt Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Στις 27/2/2021 στις 12:48 ΜΜ, Bitbit είπε Η ελληνική κυβέρνηση είχε ανέκαθεν στόχο τα αυτοκίνητα. Πιστεύετε ότι αν κυκλοφορούν μόνο ηλεκτρικά η κυβέρνηση θα το αφήσει έτσι. Ξέρετε τι απώλειες θα έχουν από τους φόρους στα καύσιμα; Πώς θα τα αντισταθμίσουν αυτά. Εκτός αν πιστεύετε ότι θα εξακολουθουν να μην πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας τα ηλεκτρικά. Ναι αλλά.. παραγωγή ορυκτών καυσίμων στην Ελλάδα γιοκ, σχεδόν στο σύνολο τους εισαγόμενα είναι. Ενώ για παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας και μάλιστα από ανανεώσιμες πηγές, το δυναμικό είναι τεράστιο κι ανεξάντλητο. Δεν καταλαβαίνω το θέμα ορισμένων με τα ηλεκτρικά, εγώ από μικρός οδηγούσα ηλεκτρικό. Spoiler
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα