toyotats Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) καλησπερα παιδια. εχω το εξης προβλημα. εχω βαλει τα windows 10 σε ενα usb 8 Gb FAT32 και ενω στο bios το βλεπει κανονικα και το βαζω να μπουταρι , στην αρχη μου βγαζει το μυνημα press any key to boot παταω και στην συνεχεια εμφανιζεται το λογοτυπο των wondows για 2 δευτ. και μετα μου πεταει μαυρη οθονη με ενα κερσορα επανω. Καμια λυση κανεις? Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2021 από toyotats Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Windows 12??? Πολύ προχώ σε βλέπω! Για αρχή πες μας τι σύστημα είναι (μητρική-επεξεργαστής) και επίσης πως δημιούργησες το usb (με ποιο πρόγραμμα). Αν η μητρική είναι παλιά θα κάνεις το usb με το rufus αλλά θα αλλάξεις την επιλογή για το Σχέδιο κατανομής από gpt σε mbr. Αν είναι νεότερη θα το αφήσεις σε gpt. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 20 λεπτά πριν, toyotats είπε εχω βαλει τα windows 12 Από που τα κατεβάσατε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyotats Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 τα κατεβασα απο το site τις Microsoft και τα περασα με το media cretion tool Οπ συγνωμη παιδια καταλαθος αντι για 10 εγραψα 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Πρέπει να μας πεις τι σύστημα έχεις γιατί το tool ετοιμάζει το usb μόνο για νεώτερα συστήματα με uefi bios και gpt. Σε παλαιότερα (π.χ. core2duo κτλ) δεν μπουτάρει. Κατέβασε πάλιτο tool αλλά πες του να αποθηκεύσει σε iso. Μετά, αν το σύστημα σου είναι παλιό κατέβασε το rufus, τρέξτο, σύνδεσε το usb και επέλεξε το iso. Άλλαξε την επιλογή στοπ σχέδιο κατανομής ώστε να είναι σε mbr και πάτα Εκκίνηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyotats Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 38 λεπτά πριν, micos000 είπε Windows 12??? Πολύ προχώ σε βλέπω! Για αρχή πες μας τι σύστημα είναι (μητρική-επεξεργαστής) και επίσης πως δημιούργησες το usb (με ποιο πρόγραμμα). Αν η μητρική είναι παλιά θα κάνεις το usb με το rufus αλλά θα αλλάξεις την επιλογή για το Σχέδιο κατανομής από gpt σε mbr. Αν είναι νεότερη θα το αφήσεις σε gpt. εχεις δικιο , απο δικο μου λαθος πατηθηκε το 2 αντι για το 0. Τα windows 10 κατεβασα και τα περασα με το media creation tool. Μητρικη εχω μια αρκετα παλια, Ειναι η MSI P31 Neo , CPU Intel core 2 duo 2.9 ghz και RAM 3GB. το σχεδιο κατανομης gpt mbr πως αλαζει? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Από το tool δεν μπορείς. Κατέβασε το rufus και δες τι έγραψα πριν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, toyotats είπε το σχεδιο κατανομης gpt mbr πως αλαζει? κατεβασε το portable και τρεξτο https://rufus.ie/ Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2021 από hp8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Είσαι σίγουρος ότι αυτό το σύστημα θα τρέχει καλά τα 10; Έχεις λίγη ραμ βάλε παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyotats Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, micos000 είπε Από το tool δεν μπορείς. Κατέβασε το rufus και δες τι έγραψα πριν. Το δοκιμασα πριν λιγο και μου εκανε παλι το ιδιο , μπουταρι βγαζει για λιγο το λογοτυπο τοων win και μετα μαυρη οθονη με κερσορα . Να δοκιμασω αυριο παλι με rufus σε fat32? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Κι εγώ είχα παρόμοιο πρόβλημα και δοκίμασα με το Ventoy (εγκατέστησα το Ventoy στο στικάκι και μετά αντέγραψα το ISO στο στικάκι) και δουλεύει κανονικά (μη ξεχάσετε να ελέγξετε αν είναι σε MBR). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1ns0mn1a Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 fat32 max 4gb file size limit install.wim/esd size? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Στις 26/2/2021 στις 9:52 ΜΜ, toyotats είπε Το δοκιμασα πριν λιγο και μου εκανε παλι το ιδιο , μπουταρι βγαζει για λιγο το λογοτυπο τοων win και μετα μαυρη οθονη με κερσορα . Να δοκιμασω αυριο παλι με rufus σε fat32? Περιέγραψε τι έκανες γιατί πιθανόν να μην έκανες κάτι σωστά Το iso των windows 10 το κατεβασες; Για να βάλεις στο rufus και να κάνει bootable το usb; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyotats Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 12 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Περιέγραψε τι έκανες γιατί πιθανόν να μην έκανες κάτι σωστά Το iso των windows 10 το κατεβασες; Για να βάλεις στο rufus και να κάνει bootable το usb; Ναι το κατεβασα κανονικα , το εκανα και με το rufus αλλα παλι το ιδιο εβγαλε. Τελικα το εκανα με αλλον τροπο. Ειχα τα win 7 σε dvd , εκανα format περασα τα 7 και μετα απευθειας τα εκανα upgrade. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Αφού έκανες με πλάγιο τρόπο την δουλειά πάλι καλά. Όταν σου έβγαζε την παύλα, το άφησες καθόλου ή στα 10 δεύτερα το έκλεινες; Μου έχει τύχει να το αφήσω και 3-4 λεπτά μέχρι να προχωρήσει (έφταιγε το usb) και μετά πήγε τραίνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα