Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, AribafM είπε Δεν υπερασπίζομαι κανένα κατάστημα και δεν έκρινα αν είναι απαράδεκτοι ή όχι! Σχολιάζω τη διπολική κατάσταση " ποτέ...εκτός αν" που εκφράστηκε. Οι απαντήσεις σου δεν αφορούν το συγκεκριμένο θέμα, αλλά αν το "Χ" κατάστημα είναι απαράδεκτο ή όχι, κάτι το οποίο δεν τέθηκε ποτέ ως ερώτημα από εμένα Επειδή όμως δε θα βγει άκρη και επειδή φεύγουμε εκτός θέματος, καλό είναι να το αφήσουμε εδώ! Καλή συνέχεια! μα σε όλα τα μαγαζιά υπάρχει αυτή η διπολική αντιμετώπιση. αγοράζεις όπου βρεις φθηνότερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AribafM Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε μα σε όλα τα μαγαζιά υπάρχει αυτή η διπολική αντιμετώπιση. αγοράζεις όπου βρεις φθηνότερα.. Τότε μην αφορίζεις κανένα κατάστημα, μπορείς να αρκεστείς σε έναν απλό σχόλιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Ναι σωστα αλλα δεν κραζεις το καταστημα και μολις βαλει προσφορα τρεχεις να προλαβεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, AribafM είπε Τότε μην αφορίζεις κανένα κατάστημα, μπορείς να αρκεστείς σε έναν απλό σχόλιο! μπα μια χαρά αφορίζω. σε καπιταλιστικό κόσμο είμαστε. Δεν μου αρέσει ο ένας, πάω στον απέναντι. και αν τύχει και βγάλει καμιά καλή προσφορά εδώ είμαστε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
masteripper Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Νομίζω ότι η απλή φράση που χαρακτηρίζει την κατάσταση είναι : Ποτε μην λες ποτέ Αν αύριο το Πλαίσιο δώσει για διαφημιστικούς λόγους 10 κάρτες σε κανονική τιμή ποιος δεν θα τρέξει ... Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2021 από masteripper 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AribafM Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε μπα μια χαρά αφορίζω. σε καπιταλιστικό κόσμο είμαστε. Δεν μου αρέσει ο ένας, πάω στον απέναντι. και αν τύχει και βγάλει καμιά καλή προσφορά εδώ είμαστε.. Αυτό που λες είναι σωστό και συμφωνώ, παραμένει εκτός θέματος. Ο σχολιασμός αφορά τη λογική "ποτέ....εκτός αν" Δε ξέρω γιατί δυσκολεύεσαι να το αντιληφθείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε 3080Ti MSRP 999$ Τιμή μαγαζί 2.5Κ+ Για +2GB VRAM και ένα 5% (και αν) παραπάνω απόδοση, +43% πάνω στο MSRP; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, malakudi είπε Για +2GB VRAM και ένα 5% (και αν) παραπάνω απόδοση, +43% πάνω στο MSRP; Λες να δυσκολευτούν ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Λες να δυσκολευτούν ; Σίγουρα όχι, αλλά βάζοντας τέτοια τιμή (για MSRP) ουσιαστικά παραδέχονται πως η τιμή των 3080 ήταν ψεύτικη. 11 λεπτά πριν, AribafM είπε Αυτό που λες είναι σωστό και συμφωνώ, παραμένει εκτός θέματος. Ο σχολιασμός αφορά τη λογική "ποτέ....εκτός αν" Δε ξέρω γιατί δυσκολεύεσαι να το αντιληφθείς. Έχει δίκιο ο @AribafM , ποτέ σημαίνει ποτέ. Δεν υπάρχει ποτέ εκτός αν ... κάποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, malakudi είπε Σίγουρα όχι, αλλά βάζοντας τέτοια τιμή (για MSRP) ουσιαστικά παραδέχονται πως η τιμή των 3080 ήταν ψεύτικη. Και 899$ να την βάλουν δεν θα έχει καμία σημασία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, AribafM είπε Αυτό που λες είναι σωστό και συμφωνώ, παραμένει εκτός θέματος. Ο σχολιασμός αφορά τη λογική "ποτέ....εκτός αν" Δε ξέρω γιατί δυσκολεύεσαι να το αντιληφθείς. δεν δυσκολεύομαι, αυτό λέω τόση ώρα ότι δεν βρίσκω πρόβλημα στην λογική "ποτέ....εκτός αν" Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2021 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis1900 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Καλησπερα κανενα νεο για διαθεσιμοτητα σε 3080 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 10 λεπτά πριν, makis1900 είπε Καλησπερα κανενα νεο για διαθεσιμοτητα σε 3080 Παρέλαβε ένα παλικάρι μια tuf στα 950 από αΠαίσιο. Κάτι άλλο δεν έχω ακούσει. Από Κώτσο σιγή ιχθύος, evga που έχω γραφτεί στο notification από τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη δεν θυμάμαι πια κι από εκεί κανένα νέο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis1900 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε Παρέλαβε ένα παλικάρι μια tuf στα 950 από αΠαίσιο. Κάτι άλλο δεν έχω ακούσει. Από Κώτσο σιγή ιχθύος, evga που έχω γραφτεί στο notification από τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη δεν θυμάμαι πια κι από εκεί κανένα νέο. βλεπω τιμες πλαισιο σε ενα μηνα 3080 200ε πανω Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2021 από makis1900 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teller Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Μ' αρέσει που μαγαζιά σαν το Πλαίσιο αραδιάζουν έτσι γενικώς τις κάρτες στο site και πετάνε δίπλα ένα κατόπιν παραγγελίας. Αυτοί από που θα παραγγείλουν; Από τον Φούφουτο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα