nikos5800 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2024 6 λεπτά πριν, evkar είπε Έλα ντε , οι γαλαντομίες τελείωσαν . Η επόμενη 5060ti θα έχει 128αρι δίαυλο (ήρθε για να μείνει ) , 12 μνήμη , σου δίνει και 4 αύξηση ο πέτσινος , και θα ξεκινάει από 550 ντόλαρς ,οπότε ελλάδα πάνω από 600 . Θα με θυμηθείτε ...... Άμα έρθει με ένα διπλασιασμό της L2 cache δεν βλεπω το πρόβλημα πουθενα
kkatzos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Παίζω το Ghost of Tsushima αυτό τον καιρό. Δεν ξέρω ποια έκδοση του DLSS έχει αλλά respect. Παίζει να είναι η καλύτερη υλοποίηση DLSS που έχω δει σε παιχνίδι. Σχεδόν αψεγάδιαστο. Σε σχέση με το άχρηστο ΤΑΑ που έχουν βάλει κάνει μονόδρομο τη χρήση του. DLAA >> SMAAT2X και DLSS>>TAA στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Tambas91 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, kkatzos είπε Παίζω το Ghost of Tsushima αυτό τον καιρό. Δεν ξέρω ποια έκδοση του DLSS έχει αλλά respect. Παίζει να είναι η καλύτερη υλοποίηση DLSS που έχω δει σε παιχνίδι. Σχεδόν αψεγάδιαστο. Σε σχέση με το άχρηστο ΤΑΑ που έχουν βάλει κάνει μονόδρομο τη χρήση του. DLAA >> SMAAT2X και DLSS>>TAA στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Έλα έρχεσαι σιγά σιγά στα λόγια μας αδερφέ μου κατζο το native με ΤΑΑ είναι τελειωμένο… όπως θα έλεγε και μια ψυχή dlss αψωγω 1
kkatzos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Στις 24/1/2025 στις 11:48 ΜΜ, Razor333 είπε Όπως τα βλέπω σε ampere, το πολύ hit είναι από το Ray Reconstruction + Transformer, ενώ αντίθετα με CNN έχει και ένα μικρό boost το RR. Σε Raster το hit είναι μικρό, όπως και σε RT (χωρίς RR). O 571 δεν είδα να κάνει κάποια διαφορά. Διάνα! 2
Razor333 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 15 λεπτά πριν, kkatzos είπε Διάνα! Όπως το είδα είναι πιο γρήγορο το DLSS B (TF) από το να παίζεις DLSS Q (CNN), αλλά η ποιότητα εικόνας είναι οριακά στην μέση, είναι σαφώς καλύτερη από balanced + CNN, αλλά δεν είναι και στο ίδιο επίπεδο με quality + CNN. Σε άλλα games είναι free IQ, δεν μας χάλασε καθόλου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα