Προς το περιεχόμενο

Nvidia RTX3000 Series (Ampere) v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

4 * 8pin σε ένα 16πινο θα είναι..Μόνο έτσι βγαίνουν τα 600W. Εγώ που δεν είμαι fan των adaptors γενικά, με βλέπω για νέο PSU μαζί με τη νέα γενιά.

Mόλις αγόρασα 1200αρι platinum :P 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 λεπτά πριν, Herald είπε

Σιγά μην αλλάξουν ολόκληρη γραμμή παραγωγής για το νέο πρότυπο.

Modular OEM καλώδιο απο 2 pci-e θύρες του τροφοδοτικού σε 16pin (ο πυροσβεστήρας ξηράς κόνεως δέν περιλαμβάνεται)

• Like 1

13 λεπτά πριν, Herald είπε

2 λεπτά πριν, Tenshi είπε

Modular OEM καλώδιο απο 2 pci-e θύρες του τροφοδοτικού σε 16pin (ο πυροσβεστήρας ξηράς κόνεως δέν περιλαμβάνεται)

Μια από τα ίδια πριν μερικούς  μήνες 1200 platinum. Θέλω να πιστεύω οτι θα βγάλουν κάποιο modular καλώδιο από 2-3 υποδοχές του τροφοδοτικού για το 12+4

8 λεπτά πριν, Tenshi είπε

ΟΕΜ κιόλας έ, για επιπλέον σιγουριά ότι θα χρειαστεί ο πυροσβεστήρας? 

2 λεπτά πριν, Herald είπε

ΟΕΜ κιόλας έ, για επιπλέον σιγουριά ότι θα χρειαστεί ο πυροσβεστήρας? 

Κατα βάση όλα OEM είναι.Απλά επειδή μιλάμε για wattage θερμάστρας, θέλω να πιστεύω πως δέν θα κάνουν ταρζανιές με 18αρια καλώδια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, forgotten είπε

κατι πολυ περιεργο βλεπω σε 3060ti σε καταστηματα skroutz, λενε για τιμες απο 750 ευρω αλλα διαθεσιμοτητα σε ενα μηνα , βρωμαει κατι ή πραγματι ξεκινησε πτωση τιμων ,γιατι εξω γερμανια και σια οι τιμες καλα κραταν...

edit η 3060 φαινεται απειρακτη σε τιμη

Οι τιμές όντως πέφτουν τις κάνω track εδώ και δύο μήνες. Στο skroutz πχ είχε rx 6600 στα 450 σήμερα ,διαθεσιμότητα σε ένα μήνα λέει ,αλλά και πάλι ο ανταγωνισμός θα χρειαστεί να κατεβάσει και αυτός τις τιμές του. Πριν από ένα μήνα δεν έβρεισκες rx 6600 κάτω από 600 ευρώ.

Επεξ/σία από pcmasterrace123

1 ώρα πριν, pcmasterrace123 είπε

Οι τιμές όντως πέφτουν τις κάνω track εδώ και δύο μήνες. Στο skroutz πχ είχε rx 6600 στα 450 σήμερα ,διαθεσιμότητα σε ένα μήνα λέει ,αλλά και πάλι ο ανταγωνισμός θα χρειαστεί να κατεβάσει και αυτός τις τιμές του. Πριν από ένα μήνα δεν έβρεισκες rx 6600 κάτω από 600 ευρώ.

το θεμα ειναι ομως να μην δεσμευσουν τα λεφτα σου κια να σε παιρνουν απο μηνα σε μηνα , πλασματικες τιμες βλεπω παντου πλεον με υποκειμενικη διαθεση εαν και εφοσον...

7 λεπτά πριν, forgotten είπε

το θεμα ειναι ομως να μην δεσμευσουν τα λεφτα σου κια να σε παιρνουν απο μηνα σε μηνα , πλασματικες τιμες βλεπω παντου πλεον με υποκειμενικη διαθεση εαν και εφοσον...

Αυτό δεν είναι θέμα αν αγοράζεις με αντικαταβολή ,δεν έχω δει κάποιο κατάστημα που να θέλει ντε και καλά προκαταβολή.

43 λεπτά πριν, pcmasterrace123 είπε

Αυτό δεν είναι θέμα αν αγοράζεις με αντικαταβολή ,δεν έχω δει κάποιο κατάστημα που να θέλει ντε και καλά προκαταβολή.

Δε εξασφαλίζεις όμως ότι δεν θα είσαι στο περίμενε...

3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Καλύτερα να γίνει αυτό, διότι αν είναι να δώσει κάποιος τόσα χρήματα για μία 3050
για να παίζει σε 1080p στα medium settings.. που απλά να έχει 2gb περισσότερη vram και rtx
για να πιάνει επιδόσεις 1660ti.. καήκαμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...