Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Επίσημα τίποτα, μόνο ότι φάνηκαν για pre-order στα ~4500$. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Megatontnt είπε εχουμε καμια νεα πληροφορια για τις 3090ti ? Ναι θα βγουν οπως παει πιθανοτατα λιγο πριν βγει η νεα γενια σαν collector'$ edition lol bonus δωρο ενα υποθετο.. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2022 από d4ydr33m3r Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isaias1983 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Στο amazon γίνεται λιγάκι χαμός από κάρτες από χθές... Καλύτερες τιμές σχετικά με την υπάρχουσα κατάσταση κ επιτέλους διαθεσιμότητα... Λέτε να φτιάχνουν τα πράγματα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Adobe Premiere Pro 22.2 brings HEVC 10-bit encoding boost for NVIDIA and Intel GPUs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 11 hours ago, isaias1983 said: Στο amazon γίνεται λιγάκι χαμός από κάρτες από χθές... Καλύτερες τιμές σχετικά με την υπάρχουσα κατάσταση κ επιτέλους διαθεσιμότητα... Λέτε να φτιάχνουν τα πράγματα?? Έχουν βελτιωθεί σίγουρα, από την άλλη σε 8 μήνες θα "βγουν" οι RTX4000... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, Thresh είπε Έχουν βελτιωθεί σίγουρα, από την άλλη σε 8 μήνες θα "βγουν" οι RTX4000... Eτσι ειναι αλλα αν βρει καποιος καρτα σε λογικη τιμη , πρεπει επιτελους καποια στιγμη να αναβαθμισει κιολας να παιξει και κανα παιχνιδακι.. Ειδικα αυτοι που δεν ειχαν αναβαθμισει την προηγουμενη γενια.. Σε 8 μηνες και για αρχη οι διαθεσιμοτητες και οι τιμες θα ειναι στα υψη κλασσικα.. οποτε τελος χρονου λογικα και αν.. Ετσι δουλεια δεν γινεται.. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2022 από d4ydr33m3r 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Eτσι ειναι αλλα αν βρει καποιος καρτα σε λογικη τιμη , πρεπει επιτελους καποια στιγμη να αναβαθμισει κιολας να παιξει και κανα παιχνιδακι.. Ειδικα αυτοι που δεν ειχαν αναβαθμισει την προηγουμενη γενια.. Σε 8 μηνες και για αρχη οι διαθεσιμοτητες και οι τιμες θα ειναι στα υψη κλασσικα.. οποτε τελος χρονου λογικα και αν.. Ετσι δουλεια δεν γινεται.. όποιος έχει κάρτα από 1070/ti και πάνω δεν χρειάζεται αλλαγή τώρα. Cross-gen games βγαίνουν ακόμη και όπως και να έχει δεν αξίζει να πάρεις πλέον ampere/rdna2 τώρα ακόμη και αν είχαν κανονική τιμή αφού σε 8 μήνες θα βγουν οι νέες. Ακόμη και με 1060/580 την χαζοπαλεύεις ακόμη. Αυτοί που έχουν πέσει μέσα στην λούμπα είναι όσοι τους χάλασε η κάρτα και όσοι έχουν ξεμείνει με καμιά 960 ξέρω 'γω και για κάποιο λόγο (είτε οικονομικό είτε από αδιαφορία) δεν αναβάθμισαν ποτέ σε κάποια από τις συμφέρουσες κάρτες που πέρασαν τόσα χρόνια (580, 5700XT, 1660S, 1650S). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kh3lben Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Σε 8 μηνες και για αρχη οι διαθεσιμοτητες και οι τιμες θα ειναι στα υψη κλασσικα.. οποτε τελος χρονου λογικα και αν.. Παρακαλάω να "στραβώσουν" πάλι τα plugtests της VESA για το DP 2.0.Αν όχι περίμενε και εξτρα marketing tax α-λα "hdmi2.1 gamer l33t" όπως έγινε στις tv. Εκεί μας φτάσανε, να ελπίζουμε σε αργή εξέλιξη τεχνολογίας για να μη μας φορτώσει € στο κεφάλι ο πέτσινος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, ioannis__ είπε όποιος έχει κάρτα από 1070/ti και πάνω δεν χρειάζεται αλλαγή τώρα. Cross-gen games βγαίνουν ακόμη και όπως και να έχει δεν αξίζει να πάρεις πλέον ampere/rdna2 τώρα ακόμη και αν είχαν κανονική τιμή αφού σε 8 μήνες θα βγουν οι νέες. Ακόμη και με 1060/580 την χαζοπαλεύεις ακόμη. Αυτοί που έχουν πέσει μέσα στην λούμπα είναι όσοι τους χάλασε η κάρτα και όσοι έχουν ξεμείνει με καμιά 960 ξέρω 'γω και για κάποιο λόγο (είτε οικονομικό είτε από αδιαφορία) δεν αναβάθμισαν ποτέ σε κάποια από τις συμφέρουσες κάρτες που πέρασαν τόσα χρόνια (580, 5700XT, 1660S, 1650S). Ξερεις τι γινεται Γιαννη; Αυτο ειναι μια κουβεντα που συμβαινει παντα.. Cross gen games θα βγαινουν και φετος.. μεχρι να παρει μπρος η νεα τεχνολογια και να φυγουν οι παλιες κονσολες απο την μεση.. Ηδη πολυς κοσμος μενει να παιζει με τρομερες υποχωρησεις πολυ καιρο.. Τους 8 μηνες που λεμε μικρο διαστημα ειναι 8/24 δηλαδη 1/3 της ζωης των καρτων γραφικων. Και ποιος εξασφαλιζει στο μεσο χρηστη οτι θα παρει καρτα οταν βγουν αμεσα; Δηλαδη οι 8 μηνες μπορει να γινουν καλλιστα 12 ή χωρις να το καταλαβεις να φτασεις μεσουσης της επομενης γενιας καλο 2023 και να εισαι χωρις καρτα ακομη σε μια δυσκολη κατασταση με τις τιμες στα υψη. Πλεον καλη στιγμη δεν υπαρχει ειναι απλα να πετυχεις ενα σεβαστο deal και να χτυπησεις το κουμπι.. Δεν λεω για αυτον που θα παρει 3080 και πανω αυτος ας περιμενει γιατι αν ηθελε και ειχε αναγκη τετοια καρτα λογω λογικα απαιτητικων αναλυσεων που παιζει θα την ειχε παρει ηδη θα τα ειχε σκασει.. Μιλαω για τον μεσο χρηστη.. Ο καθενας κρινει βεβαια πως θελει να παιζει με τι ρυθμισεις και τι υποχωρησεις θελει να κανει αλλα ακομη και σε WQHD και κατω αναλυσεις να παιζει και DLSS/FSR να εχει τα κουκια δεν βγαινουν ευκολα σε απαιτητικους τιτλους πλεον οπως CP2077,Dying Light 2, Flight Simulator για να πω καποιους ή να μην βλεπουν καν καποιους οπωςτο Metro Exodus.. Το backlog μεγαλωνει και μετα αν δεν εχεις και απειρες ωρες χανεις και αρκετα παιχνιδια που θα ηθελες να παιξεις με ανθρωπινες ρυθμισεις.. Οποτε δεν ξερω αν το "δεν αξιζει" ειναι σωστο ή οχι. 28 λεπτά πριν, Kh3lben είπε Παρακαλάω να "στραβώσουν" πάλι τα plugtests της VESA για το DP 2.0.Αν όχι περίμενε και εξτρα marketing tax α-λα "hdmi2.1 gamer l33t" όπως έγινε στις tv. Εκεί μας φτάσανε, να ελπίζουμε σε αργή εξέλιξη τεχνολογίας για να μη μας φορτώσει € στο κεφάλι ο πέτσινος. Kατσε γιατι θελουμε και νεα τροφοδοτικα εκτος συγκλονιστικου απροοπτου μην το ξεχναμε αυτο το πακετο μεγαλωνει και αρκετα.. Καλα δεν ειναι δουλεια του πετσινου μονο τα DP/Vesa standards αλλα ειπαμε.. ιδανικη στιγμη στο waiting game δεν υπαρχει παντα κατι νεο θα εχουμε στην γωνια.. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2022 από d4ydr33m3r 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Στις 7/2/2022 στις 7:45 ΠΜ, nickk0kkav είπε Οκ συμπαθητικη τιμη τηρουμενων των αναλογιων αλλα ... Manli ??? Απο περιεργια τι λεει η Manli σαν brand ειναι καθολου αξιοπιστες γιατι δεν τις ξερω καθολου . Μονο τους τελευταιους μηνες εχω δει αυτο το ονομα . Προσωπικα δεν θα επερνα μαρκα που δεν ξερω σε οποιαδηποτε τιμη οποιαδηποτε εποχη Γενικα, μιας και κοβω βολτες στο reddit, manli, gainward και palit δεν εχω δει τοπικς με προβληματα. Παραδοξως, η δικια μου 3070 gainward phoenix εχει παρα πολυ καλες θερμοκρασιες (44-45 mining (οταν αλλες παιζουν 48-50+) και ~55 warzone) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
razorblade334 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Στις 7/2/2022 στις 7:45 ΠΜ, nickk0kkav είπε Οκ συμπαθητικη τιμη τηρουμενων των αναλογιων αλλα ... Manli ??? Απο περιεργια τι λεει η Manli σαν brand ειναι καθολου αξιοπιστες γιατι δεν τις ξερω καθολου . Μονο τους τελευταιους μηνες εχω δει αυτο το ονομα . Προσωπικα δεν θα επερνα μαρκα που δεν ξερω σε οποιαδηποτε τιμη οποιαδηποτε εποχη (Κουβεντα να γινεται μιας κ ηδη αλλαξα gpu πριν 20 μερες ) Οι manli υπάρχουν αρκετά χρόνια στην αγορά. Πάρτε τώρα κάρτα όσο προλαβαίνετε γιατί με το μποϊκοτάζ των φορτηγών παγκοσμίως θα υπάρχει πρόβλημα σε λίγο. Καθόλου διαθεσιμότητα και υψηλές τιμές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 41 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Οποτε δεν ξερω αν το "δεν αξιζει" ειναι σωστο ή οχι. Το πρόβλημα με τις ampere είναι τα GB της vram. Τα 8GB των 3060Ti-3070Τi θα είναι αρκετά για τα next gen only games σε 1440p; χμμμμ. Αλλά αν πας σε AMD χάνεις DLSS και ουσιαστικά και RT. Και θέλεις να το κάνεις αυτό απ' τη στιγμή που θα πληρώσεις υπερ-αξία; Το σκέφτομαι και από την δική μου σκοπιά. Αν πάω στην 3060Ti τώρα θα έχω +60% από την 2060 σε 1440p που είναι καλό boost αλλά μόνο +2GB vram, τα οποία δεν είμαι σίγουρος ότι θα φτάνουν για 1440p για τα επόμενα 2-3 χρόνια. Γι' αυτό λέω ότι δεν αξίζει. Ας μείνουμε τώρα με ότι έχουμε να περάσει η cross gen εποχή και καλύτερα μια γερή αναβάθμιση στις 4000. Χειρότερα από τώρα πιστεύω δεν θα είναι τα πράγματα, τουλάχιστον μετά από κάποιο καιρό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, ioannis__ είπε Το πρόβλημα με τις ampere είναι τα GB της vram. Τα 8GB των 3060Ti-3070Τi θα είναι αρκετά για τα next gen only games σε 1440p; χμμμμ. Αλλά αν πας σε AMD χάνεις DLSS και ουσιαστικά και RT. Και θέλεις να το κάνεις αυτό απ' τη στιγμή που θα πληρώσεις υπερ-αξία; Το σκέφτομαι και από την δική μου σκοπιά. Αν πάω στην 3060Ti τώρα θα έχω +60% από την 2060 σε 1440p που είναι καλό boost αλλά μόνο +2GB vram, τα οποία δεν είμαι σίγουρος ότι θα φτάνουν για 1440p για τα επόμενα 2-3 χρόνια. Γι' αυτό λέω ότι δεν αξίζει. Ας μείνουμε τώρα με ότι έχουμε να περάσει η cross gen εποχή και καλύτερα μια γερή αναβάθμιση στις 4000. Χειρότερα από τώρα πιστεύω δεν θα είναι τα πράγματα, τουλάχιστον μετά από κάποιο καιρό.. Η μνημη ειναι ενα ζητουμενο αλλα το να παιξεις και κανα παιχνιδι ανθρωπινα επισης ειναι.. Μην ξεχναμε και το κερδος του DLSS.. Επισης για την τελευταια παραγραφο ποτε μην λες ποτε.. Ουτε ξερεις τι θα γινει τιμολογιακα και αν θα εκτοξευτουν οι τιμες περαιτερω για μεγαλο διαστημα ειδικα εκει που ποναει περισσοτερο δηλαδη στα χαμηλα και μεσα ραφια.. Βαλε και την πιθανοτητα καποιοι να χρειαστουν τροφοδοτικο λογω ενεργειακων αυξησεων και δενει το γλυκο.. Τελοσπαντων αυτη η κουβεντα μπορει να γινεται επ'αοριστον.. Ο καθεις κρινει με βαση τι θεωρει πιο σωστο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Τελοσπαντων αυτη η κουβεντα μπορει να γινεται επ'αοριστον.. Ο καθεις κρινει με βαση τι θεωρει πιο σωστο.. Αυτό. Το DLSS πλέον είναι αρκετά καλό οπότε ο στόχος είναι 1440p DLSS Quality. Ποια κάρτα σήμερα κρατάει 60αρι με 1440p DLSS Q (ή έστω και 55 με το g-sync) στα games που έχουν όλα τα RT effects (CP77, DL2); Εμένα αυτό με νοιάζει, αυτό δεν έχω τώρα. Αλλιώς τα old gen games τα παίζω μια χαρά και με την 2060 και σε υψηλότερη ανάλυση από 1080p, με DLDSR. Γι' αυτό λέω ότι αν κάνεις αναβάθμιση σήμερα με αυτές τις τιμές πρέπει να πας αρκετά πιο πάνω σε perf από εκεί που είσαι τώρα για να πεις ότι αξίζει αλλιώς αναμονή. Αν είναι χειρότερα από τώρα η κατάσταση με τις 4000 παίρνω ένα Series X και τελειώνει η υπόθεση. Τι να κάνουμε.. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2022 από ioannis__ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στα RT games ποτε δεν μπορεις να ξερεις τι ειναι το ζητουμενο, ειδικα αν βαζεις ενα συγκεκριμενο ακατεβατο στοχο σε fps.. Μπαινουν τοσες παραμετροι στην εξισωση οπως frametimes/0.1% lows, stuttering, σωστο AA που μπορει να χρειαζεται ενα παιχνιδι π.χ περα απο το στοχο των 60fps που καποιοι θετουν γενικα για gaming που εξαρταται και τι θες.. Ασε που οσο θα ανεβαινουν οι επιδοσεις σε RT στο h/w τοσο για τους περισσοτερους δεν θα αξιζει ολο αυτο απο πλευρας IQ/visual differences, παρα μονο για τα gfx freaks που εχουν τρελλα με αυτο και ψαχνονται.. Π.χ εγω παροτι εχω high end gpu παντα, ποτε δεν εθεσα συγκεκριμενο στοχο σε fps στην ζωη μου και ανηκω στην κατηγορια των gamers που πρωταρχικος στοχος ηταν παντα η μεγαλυτερη αναλυση και το visual fidelity (πλεον θεωρω οτι το 4k φτανει και περισσευει για TV και WQHD για wide). Απλα θελω ενα σωστο και ομαλο framerate χωρις πολλα inconsistencies/dips και ας ηταν και χαμηλοτερο για τα περισσοτερα παιχνιδια που με ενδιαφερουν και οχι για να εχω εκατονταδες fps στην οθονη με πολλα Hz(πλην των competitive mp) ή ακατεβατα 60/120αρια.. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2022 από d4ydr33m3r 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα