Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, Herald είπε Nτάξει αμά παίξεις λίγο με το dlss στο balanced και μαζέψεις το RT σε high / normal το χτυπάς και το 60αρι νομίζω. dlss balanced σε 1080p; με τίποτα. Και το Quality δεν είναι καλό σε 1080p, καταλαβαίνεις τη διαφορά με native (εκτός από κάποιες ελάχιστες πολύ δυνατές υλοποιήσεις όπως το death stranding και το youngblood). Εγώ παίζω με DLDSR 1440p ή 1620p (αν με παίρνει) και DLSS Quality. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, ioannis__ είπε στο FH5 με extreme λογικά χαιρετάνε τα 4GB γι' αυτό. Άλλωστε η 6500ΧΤ δεν είναι για τέρμα τα settings. Αν είχε 149$ MSRP μια χαρά θα ήταν θα ήταν casual ΑΑΑ και multi (που εκεί δεν σε ενδιαφέρουν τα settings έτσι και αλλιώς). Δεν είναι μόνο η vram, είναι γενικά για την κόλαση η κάρτα. Και στο witcher 3 το προπολεμικό που θέλει 1.5gb vram 40% πάνω είναι η 3050. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, Armoral είπε Τουλάχιστον εκεί έχεις μια καλύτερη αποδοση λόγω dlss η ένα καλύτερο encoder. Η 6500xt δεν έχει τίποτα θετικό επάνω της. πάλι καλά που η 3050 έχει dlss γιατί χάνει από 1660ti σε raw perfomance το νέο χρέπι της nvidia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Έχεις δίκιο, πάρε 1650 στα ίδια λεφτά εσύ. Me 2 Δεν αγοράζω κάρτες κοροϊδία. Ούτε τη μία ούτε την άλλη. 7 λεπτά πριν, BabisTs είπε πάλι καλά που η 3050 έχει dlss γιατί χάνει από 1660ti σε raw perfomance το νέο χρέπι της nvidia Ε ναι. Και πάλι λόγω αυξημένων τιμών θεωρείται ας πούμε λύση για κάποιον που θέλει κάρτα σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, Armoral είπε Δεν αγοράζω κάρτες κοροϊδία. Ούτε τη μία ούτε την άλλη. Ε ναι. Και πάλι λόγω αυξημένων τιμών θεωρείται ας πούμε λύση για κάποιον που θέλει κάρτα σήμερα. και οι δύο λύσεις θεωρούνται ....απλά η μία είναι πιο χρέπι από το άλλο χρέπι....ντροπή και στους δύο 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) απο μεγαλη αλυσιδα στο "😡ΠΛΑΙΣΙΟ" του ανταγωνισμου........... οταν το ιδιο το καταστημα/αλυσιδα επισημος μεταπωλητης σκαλπαρει την καρτα 3 φορες πανω. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2022 από Zengar Zombolt 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Το αστείο είναι με την 3050 ROG Strix. Ίδιο cooler με των 3070/3070Τι της έβαλαν; Ή μήπως ίδιο με της 3080; 🤣😂 Για να δικαιολογήσουν τα 600-700€ που θα την πουλάνε; Και να τις πάρουν κάποια κορόιδα και να λένε: - Eχω τη Strix, θηρίο είναι - Ποια Strix, την 3080; - Όχι, την 3050 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 14 ώρες πριν, Aten-Ra είπε Ξέρεις αυτό μεταφράζετε σε 200% παραπάνω επιδόσεις 😂🤣 200% * 0 = 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, kkatzos είπε Το αστείο είναι με την 3050 ROG Strix. Ίδιο cooler με των 3070/3070Τι της έβαλαν; Ή μήπως ίδιο με της 3080; 🤣😂 Για να δικαιολογήσουν τα 600-700€ που θα την πουλάνε; Και να τις πάρουν κάποια κορόιδα και να λένε: - Eχω τη Strix, θηρίο είναι - Ποια Strix, την 3080; - Όχι, την 3050 🤣 Καλά ξέρεις πόσους τέτοιους ξερω; Και όχι μόνο πιτσιρικάδες.. Εγώ μόνο rog, εγώ μόνο razer κλπ.. Και συνήθως είναι οι ίδιοι που τρώνε κανα 80άρι το μήνα για skins στο fortnite κ.α. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Α καλα χθες λεγαμε ποσο τραγικες ειναι τιμες, σημερα νομιζω πιασαμε πατο, λετε να παει και πιο κατω? Πραγματικα ευχομαι μεσα απο τα βαθη της καρδιας μου να μην πουλησουν, δηλαδη αυτο το πραγμα εχει καταντησει κακογουστο αστειο.Και τα λεω εγω που δεν καιγομαι για καρτα αυτον τον καιρο αλλα συμπασχω με ολους αυτους που εχουν ξεμεινει απο καρτα ή χριζουν αναβαθμισης.Αυριο την αλλη αν συνεχιστει αυτο θα ειμαστε ολοι στην θεση τους και ειναι χοντρη μαλακια να συνεχιζουμε να στηριζουμε με το πορτοφολι μας αυτα τα προιοντα σε αυτες τις τραγικες τιμες. Αυτα τα ολιγα απο εμενα, δεν ξανακοιταω τιμες γιατι τοσο καιρο ειχα την ηρεμια μου, τωρα που τις ξαναειδα εχω ηδη απο χθες και βγαζω καπνους απο τα νευρα μου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Το κοροιδα δεν χρειάζεται, ο καθενας ότι θέλει κανει με τα λεφτα του. Ολοι μας για καποιον εκει εξω είμαστε κοροιδα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 31 λεπτά πριν, Herald είπε Το κοροιδα δεν χρειάζεται, ο καθενας ότι θέλει κανει με τα λεφτα του. Ολοι μας για καποιον εκει εξω είμαστε κοροιδα. Χαραμίζεσαι εδώ μέσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 GALAX GeForce RTX 3090Ti EX Gamer shows up in a preorder ad for 3840 USD 🤣🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, kkatzos είπε Χαραμίζεσαι εδώ μέσα... Δεν λεω κατι περίεργο, εχουμε εδώ μεσα ολοι pc των 5000 ευρω αλλα θεωρουμε κοροιδο καποιον που θα δωσει 500 να παρει 3050 strix να κάνει το κεφι του. Κλαιν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, icenex είπε Πραγματικα ευχομαι μεσα απο τα βαθη της καρδιας μου να μην πουλησουν μα οι τιμές είναι εκεί επειδή πουλάνε, αλλιώς θα ήταν χαμηλότερα. Η τιμή βγαίνει από την ζήτηση και όχι το ανάποδο. Δεν ξυπνάει μια μέρα το κατάστημα και λέει "σήμερα θα βάλω την 3080 2 χιλιάρικα και βλέπουμε". Ξέρουν σε ποια τιμή υπάρχουν διατεθειμένοι αγοραστές και κοστολογούν αντίστοιχα. Η τιμή είναι το αποτέλεσμα, όχι το αίτιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα