jmirko15 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Tassos77 είπε Απόκρυψη περιεχομένων Αφού δεν στέλνουν FE Ελλάδα, πώς τα κατάφερες; Μένεις εξωτερικό; Όπως και να 'χει την καλύτερη δουλειά έκανες, καλορίζικη! Spoiler Και εγώ έτσι άκουγα και λέω meh ας δοκιμάσω. Και μια χαρά πέρασε η αγορά από NBB. Σήμερα μου την στείλανε: Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2022 από jmirko15 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tassos77 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, jmirko15 είπε Απόκρυψη περιεχομένων Και εγώ έτσι άκουγα και λέω meh ας δοκιμάσω. Και μια χαρά πέρασε η αγορά από NBB. Σήμερα μου την στείλανε: Spoiler Εκεί που σου ζήταγε να επιλέξεις χώρα τι έβαλες; Γιατί έχει μόνο τρεις επιλογές, δεν έχει την Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, Tassos77 είπε Απόκρυψη περιεχομένων Εκεί που σου ζήταγε να επιλέξεις χώρα τι έβαλες; Γιατί έχει μόνο τρεις επιλογές, δεν έχει την Ελλάδα. Spoiler Ελλάδα έβαλα κανονικά χμμ. Στείλε μου PM άμα θες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarlitoGR Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, jmirko15 είπε Απόκρυψη περιεχομένων Ελλάδα έβαλα κανονικά χμμ. Στείλε μου PM άμα θες. ρε παιδια τι pm, αυτα πρεπει να γραφονται δημοσια μπας κ παρουμε κ εμεις καμια καρτα. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2022 από CarlitoGR 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Και 'γω έχω σκοπό να το χρησιμοποιώ όπου είναι άνετη η κάρτα εντελώς για 4Κ/5Κ κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Εγώ ένα πράγμα δεν κατάλαβα για το DLDSR. Στο συγκριτικό της NVIDIA δείχνει ίδια fps σε native 1080p και σε 1620p σε 1080p με DLDSR. Πώς γίνεται αυτό; Σε τι ανάλυση γίνεται το rendering; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, jmirko15 είπε Απόκρυψη περιεχομένων @ArkinΤελικά κατέληξα και πήρα μια 3070 FE (δεν πρόλαβα την 3080) στα 466eu τελική με μεταφορικά κτλ. Άσχετο με τα νοσταλγικά ποστ Την καλυτερη δουλεια εκανες τσαμπα σου βγηκε τετοιες τιμες Ελλαδα τις βλεπουμε με το κυαλι. Καλοριζικη και καλο gaming και mining αν πας προς τα εκει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, ioannis__ είπε Εγώ ένα πράγμα δεν κατάλαβα για το DLDSR. Στο συγκριτικό της NVIDIA δείχνει ίδια fps σε native 1080p και σε 1620p σε 1080p με DLDSR. Πώς γίνεται αυτό; Σε τι ανάλυση γίνεται το rendering; ''DLDSR improves upon DSR by adding an AI network that requires fewer input pixels, making the image quality of DLDSR 2.25X comparable to that of DSR 4X, but with higher performance. DLDSR works in most games on GeForce RTX GPUs, thanks to their Tensor Cores. '' Downsampling γίνεται από 1620P σε 1080P. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2022 από Psycho_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Άρα το rendering σε ποια ανάλυση γίνεται; Αυτό δεν κατάλαβα. Σε χαμηλότερη της 1620p; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το render γίνεται σε 1620P..Έχω την εντύπωση ότι τα 145FPS στο 1080P είναι bottleneck γιατί με 4Κ render έπεσε στα 108FPS ενώ θα έπρεπε να πέσει πιο κάτω. Και εννοείται με 1080P render θα έπρεπε να βγάζει πιο πολλά απ' ότι με 1620P render, όχι τα ίδια. Με DSR αν τρέξεις σε 4Κ, είναι όντως το performance impact σα να τρέχεις 4Κ και οποιαδήποτε άλλη ανάλυση. Το DLDSR αυτό που αλλάζει σύμφωνα με την NVIDIA είναι ότι με την χρήση του AI πετυχαίνεις αντίστοιχο αποτέλεσμα με το DSR 4Κ με μικρότερη ανάλυση(Εγώ στην φώτο από κάτω το βλέπω καλύτερο). Σύμφωνα με την από κάτω φώτο πάντως το 4Κ DSR δεν άλλαζε και πολλά σε σχέση με το 1080P με εξαίρεση τα jaggies. Εδώ όμως φαίνεται ότι με το DLDSR έχεις αισθητά πιο καθαρή εικόνα και μάλιστα με χαμηλότερη ανάλυση. Έπρεπε να βάλουν και μια τέταρτη εικόνα με DLDSR 4K. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2022 από Psycho_Warhead 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Παίρνεις (λέει) 4Κ DSR ποιότητα με ίδια ταχύτητα με native 1080p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) μάλλον ίδια ταχύτητα με 1620p, απλά τα υπόλοιπα pixels μέχρι το 4Κ τα συμπληρώνει το ΑΙ, δεν γίνονται render. Τα 145fps στο native 1080p λογικά είναι cpu μπουκάλι που είπε ο psycho Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2022 από ioannis__ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 16 λεπτά πριν, kkatzos είπε Παίρνεις (λέει) 4Κ DSR ποιότητα με ίδια ταχύτητα με native 1080p Δεν λέει αυτό, λέει ότι παίρνεις 4Κ DSR ποιότητα με 1620P ανάλυση και επειδή είναι μικρότερο το render(1620P αντί για 4Κ), έχεις καλύτερες επιδόσεις. Μαγικά δεν υπάρχουν όσον αφορά το render resolution και τις επιδόσεις. Και το DLSS render σε χαμηλότερη ανάλυση κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 31 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Δεν λέει αυτό, λέει ότι παίρνεις 4Κ DSR ποιότητα με 1620P ανάλυση και επειδή είναι μικρότερο το render(1620P αντί για 4Κ), έχεις καλύτερες επιδόσεις. Δίκιο έχεις. Τα 143 ~= 145 fps για αποπροσανατολισμό τα έβαλαν οι μαλάκες, ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Έχει bottleneck στο 1080P. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα