Προς το περιεχόμενο

Nvidia RTX3000 Series (Ampere) v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, Herald είπε

2x8pin 3090ti? Ποσο mega fail 😒

Ελα μου ντε οντως δυο εχει με 450w TDP? 3090 παραγωγο χωρις σωστο power delivery = fail οντως.. Ναι αλλα εχει την μνημη κλοκαρισμενη ψηλα και 256 cores και 2 gpu clusters παραπανω στα χαρτια 😜 

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Ελα μου ντε.. 3090 παραγωγο χωρις σωστο power delivery = fail οντως.. Ναι αλλα εχει την μνημη κλοκαρισμενη ψηλα και 256 cores και 2 gpu clusters παραπανω στα χαρτια 😜 

Νόμιζα θα βγούνε μόνο τα high end μοντέλα σε ti. Δεν ιδρώνει το αυτί τους, θα κάνουν copy paste τα board από 3090 και αλάχ ου άκμπαρ. Μακάρι να φτιάξουν την κατάσταση με τα pads τουλάχιστον

2 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Αυτοι οχι απλα σε ξεχασαν αλλα δεν βλεπω να σε θυμουνται ξανα. :lol:

Σύμφωνα με το element35gaming θα μου έρθει ειδοποίηση σε λίγες μέρες :P

5 λεπτά πριν, jmirko15 είπε

Εδώ και 5 μήνες μου έρχεται σε 35 μέρες. 🤪

1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε

Εδώ και 5 μήνες μου έρχεται σε 35 μέρες. 🤪

Από ότι είδα εσύ δεν περιμένεις Ultra και περιμένεις από Ιανουάριο :P Εγώ είμαι από αρχές (σχετικά) Δεκεμβρίου.

Βέβαια από ότι βλέπω EU μας έχουν λίγο χεσμένους αλλά τέσπα. Άμα έρθει, καλώς μας ήρθε. Αν όχι, τι είχαμε τι χάσαμε :D

8 λεπτά πριν, jmirko15 είπε

Μουφα είναι αυτά ρε κ μένα εγγραφε Οκτώβριο για μια 3060Ti / αρχές Δεκεμβρίου για 3080

1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε

Μουφα είναι αυτά ρε κ μένα εγγραφε Οκτώβριο για μια 3060Ti / αρχές Δεκεμβρίου για 3080

Κατάλαβα. Τέσπα συνεχίζω να κυνηγάω μπας και μου κάτσει καμία νορμαλ μέχρι τέλος του χρόνου.

FE αξίζουν ή να τις skip; Γιατί μου φαίνονται λίγο καλύτερες οι πιθανότητες (και καλύτερες τιμές).

27 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Εγω περιμενω η περιμενα την 3663 που πριν κλεψουν το φορτηγο κατα περιεργο πραγμα ηταν μπροστα απο την Αμερικη η Ευρωπη σε αυτη την καρτα.

Τωρα στην Αμερικη εχει λαβει ειδοποιηση αυτος που ειχε κανει κρατηση 21/1/2021 και στην Ευρωπη αυτος που ειχε κανει κρατηση 7/12/2020

Εγω ειμαι 22/1/2021

Τι στο καλο φορτηγο με καρτες τους εκλεψαν η την Ευρωπαικη λιστα;

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ είμαι 11/7/2021 και ο τελευταίος που παρέλαβε το μοντέλο που θέλω είναι 15/6/2021, σύμφωνα με το element35gaming πάντα. Έχω ελπίδες;

Επίσης ξέρει κανείς αν το PcComponentes στέλνει Ελλάδα τώρα; Με αφήνει να προχωρήσω μέχρι την πληρωμή αλλά από πάνω γράφει Shipping to this country is not allowed. Μετανιώνω που έπεσα στην παγίδα και περίμενα ότι θα πέσουν κι άλλο οι τιμές... Θυμάμαι υπήρχαν κάτι 3060 Ti στα ~620 ευρώ και τώρα κάτω από ~850 δεν βρίσκεις.

Επεξ/σία από Tassos77

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα Evga για κλαματα. ηρθε μετα απο ενα Χρονο, αλλα θα πρεπει να παω να τη παρω Us 😆

1 10G-P5-3897-KL 

2. Click on the Direct Product Purchase Link above.
3. You will be directed to an SMS confirmation page and an SMS message will be sent to your phone. Enter your confirmation code and continue.
4. The product will already be in your cart and you will be taken directly to checkout (address confirmation screen).
5. Finish the checkout process and your order will be complete.

This email is valid for shipping only to the United States and Canada. Additionally, please ensure you use a valid physical US or CA address as we do not ship to APO or PO Boxes.

**NOTE** If you do not intend to make a purchase from this email, please disregard and it will go to the next available person in line after the 20 hour time period expires. There is no need to contact EVGA regarding non-use.

Επεξ/σία από giannis2156
  • Sad 2

6 λεπτά πριν, giannis2156 είπε

Καλα Evga για κλαματα. ηρθε μετα απο ενα Χρονο, αλλα θα πρεπει να παω να τη παρω Us 😆

1 10G-P5-3897-KL 

2. Click on the Direct Product Purchase Link above.
3. You will be directed to an SMS confirmation page and an SMS message will be sent to your phone. Enter your confirmation code and continue.
4. The product will already be in your cart and you will be taken directly to checkout (address confirmation screen).
5. Finish the checkout process and your order will be complete.

This email is valid for shipping only to the United States and Canada. Additionally, please ensure you use a valid physical US or CA address as we do not ship to APO or PO Boxes.

**NOTE** If you do not intend to make a purchase from this email, please disregard and it will go to the next available person in line after the 20 hour time period expires. There is no need to contact EVGA regarding non-use.

Είχες κάνει αίτηση για ειδοποίηση στο Αμερικανικό site για αυτό έπρεπε να κάνεις στο eu.evga.com που έχει και τις τιμές σε ευρώ όχι σε δολάρια.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Είχες κάνει αίτηση για ειδοποίηση στο Αμερικανικό site για αυτό έπρεπε να κάνεις στο eu.evga.com που έχει και τις τιμές σε ευρώ όχι σε δολάρια.

Οχι στο eu.evga.com εχω κανει αφου ηρθε μηνυμα στο κινητο μου απλα φενεται οτι δεν φευγουν αμεσα σε Miners και ξεμειναν λιγα κοματια 

Επεξ/σία από giannis2156

4 λεπτά πριν, giannis2156 είπε

Οχι στο eu.evga.com εχω κανει αφου ηρθε μηνυμα στο κινητο μου απλα για να λενε.

Απάντησε στο μήνυμα ή κάνε την αγορά μπορεί να έστειλαν λάθος στην Ευρώπη το μήνυμα που στέλνουν στην Αμερική.

Την 3897 την έκανα αίτηση για φίλο τον Σεπτέμβριο ούτε το 2024 δεν θα την πάρει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...