Προς το περιεχόμενο

Nvidia RTX3000 Series (Ampere) v.2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν παίζει να μην έχει DLSS, αφού θα έχει RTX.

Δημοσ.

στον πινακα στα minimum requirements low rt 1080p δε προτείνεται καμια amd κάρτα.... δηλαδή θέλουν να μας πουν ότι τέσταραν ξέρω γω μια 6900xt και δε μπόρεσε να κρατήσει 30 fps? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, jmirko15 είπε

Να κάνω και εγώ μία άσχετη ερώτηση.. Έχει καταφέρει ποτέ κανείς να προλάβει κάρτα από αυτά που postάρει το PartAlert; Εδώ και 1+ εβδομάδα δεν προλαβαίνω ούτε να τις δω τις 3060 Ti που δείχνει..

Έτσι ειχα προλάβει περισυ τον Νοεμβριο και πηρα μια 3080 απο alternate.de, ομως είχε παραμεινει καποιες ωρες το προιον σε stock, σε αντιθεση με σχεδον ολες τις αλλες που ηταν σε stock για δευτερολεπτα. Έτυχε. Γενικά είναι πολυ δυσκολο να προλαβεις οσο υπαρχουν τα bots.

Επεξ/σία από xartemporas
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 17/12/2021 στις 3:11 ΜΜ, xartemporas είπε

Έτσι ειχα προλάβει περισυ τον Νοεμβριο και πηρα μια 3080 απο alternate.de, ομως είχε παραμεινει καποιες ωρες το προιον σε stock, σε αντιθεση με σχεδον ολες τις αλλες που ηταν σε stock για δευτερολεπτα. Έτυχε. Γενικά είναι πολυ δυσκολο να προλαβεις οσο υπαρχουν τα bots.

Ναι κάτι κατάλαβα. Μιλάμε είναι sold out σε δευτερόλεπτα ΛοΛ.. Sad life :P

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jmirko15 είπε

Ναι κάτι κατάλαβα. Μιλάμε είναι sold out σε δευτερόλεπτα ΛοΛ.. Sad life :P

Ρίχνε μια ματιά σε equippr.de - έχουν πολιτική μία gpu ανά πελάτη οπότε δεν αγοράζονται όλες από τα bot αμέσως ενώ οι τιμές συνήθως είναι καλύτερες από εδώ για 3ΧΧΧ gpu.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, virginkiller είπε

Παίδες οι κάρτες στα κουτιά έρχονται με το νέο βύσμα τροφοδοσίας; 

Οι περισσότερες πλέον όχι.
Στην καλύτερη σου δίνουν ένα ζευγάρι με splitters.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Sry ασχετο αλλα γελασα ισως παραπανω απο οτι επρεπε.. 😄

εβαλα και timestamp 

Απόκρυψη περιεχομένων

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ 😂😂😂

Δημοσ.
21 ώρες πριν, hln3 είπε

Ρίχνε μια ματιά σε equippr.de - έχουν πολιτική μία gpu ανά πελάτη οπότε δεν αγοράζονται όλες από τα bot αμέσως ενώ οι τιμές συνήθως είναι καλύτερες από εδώ για 3ΧΧΧ gpu.

Θα το checkάρω, thanks!

Έφτασα στην πληρωμή σε notebooksbilliger και με ακύρωσε όταν πάτησα να πληρώσω :P

Επίσης είχα ξεχάσει πως είμαι σε λίστα αναμονής στην EVGA εδώ και 13 μήνες περίπου χαχαχα

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, jmirko15 είπε

Επίσης είχα ξεχάσει πως είμαι σε λίστα αναμονής στην EVGA εδώ και 13 μήνες περίπου χαχαχα

Αυτοι οχι απλα σε ξεχασαν αλλα δεν βλεπω να σε θυμουνται ξανα. :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...