Προς το περιεχόμενο

Nvidia RTX3000 Series (Ampere) v.2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην πράξη τι παραπάνω κάνει από render σε χαμηλότερη ανάλυση + sharpening μετά; Αν πας από 1080p σε 900p, κάποια pixels θα λείπουν. Ε αυτά πως τα γεμίζει για να κάνει το upscale; Με πληροφορία από τα διπλανά στο ίδιο frame;

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ioannis__ είπε

Στην πράξη τι παραπάνω κάνει από render σε χαμηλότερη ανάλυση + sharpening μετά; Αν πας από 1080p σε 900p, κάποια pixels θα λείπουν. Ε αυτά πως τα γεμίζει για να κάνει το upscale; Με πληροφορία από τα διπλανά στο ίδιο frame;

Με interpolation. Βασίζεται σε υποθέσεις του στυλ ανάμεσα σε ένα καφέ σκούρο και ένα καφέ ανοικτό pixel μάλλον θα βρίσκεται κάτι ενδιάμεσο σε απόχρωση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, tsamo2 είπε

Κανονικά ναι, εμένα δυστυχώς δείχνει ακόμα Image sharpening.

Αν επίσης έχεις ενεργοποιημένο το surround της nvidia για triple screen κτλ, πάλι δεν σου εμφανίζει το image scaling. 

12 ώρες πριν, tsamo2 είπε
Επεξ/σία από wargasm
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Armoral είπε

Ωραίο μαλλί.

Πάει μαζί με το μούσι που μας πουλάνε ο πέτσινος και το Λιζάκι τόσα χρόνια.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Armoral είπε

Ωραίο μαλλί.

Επίτηδες διάλεξαν τον συγκεκριμένο για να τονιστεί ότι με DLSS 2.3 δεν χάνεται ίχνος information στα hair strands και άλλα παρόμοια. Στο FSR είχαν έναν φαλακρό στην παρουσίαση(μόνο textures). Τυχαίο;

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, blazexX23Xx είπε

Έψαξα την παραγγελία του και... ξαφνικά βρήκαν κάρτα να του παραδώσουν;

1602540270_(25).png.fd0848781f679e8e6a1bef45aed3736d.png

Δεν την γιορταζε στο τριμηνο θα την ειχε κανα 9μηνο τωρα. Και ο αγιος φοβερα θελει.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Arkin είπε

Δεν την γιορταζε στο τριμηνο θα την ειχε κανα 9μηνο τωρα. Και ο αγιος φοβερα θελει.

Κάτσε να στείλω και εγώ καμια τούρτα στο πλαισιο Πάτρας μήπως παραλάβω και εγώ ποτέ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...