Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Icarus will support Ray Tracing Global Illumination & NVIDIA DLSS Το δεύτερο παιχνίδι που προτείνει 32GB RAM μετά το FS2020. Icarus Official PC System Requirements Minimum Requirements OS: Windows 10 (64-bit versions) Processor: Intel i5 8400 Memory: 16 GB RAM Graphics: Nvidia GTX 1060 6GB DirectX: Version 11 Network: Broadband Internet connection Storage: 70 GB available space Recommended Requirements OS: Windows 10 (64-bit versions) Processor: Intel i7-9700 Memory: 32 GB RAM Graphics: NVIDIA RTX 3060ti DirectX: Version 11 Network: Broadband Internet connection Storage: 70 GB available space Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 41 λεπτά πριν, xartemporas είπε Εγώ ακόμα να καταλάβω πως λειτουργεί... Παίζω σε 1080p native. Αν το ενεργοποιήσω και βάλω 67% στην επιλογή από κάτω, πρέπει να επιλέξω 1280Χ720 μέσα στο game για να τρέχει το παιχνίδι σε αυτή την ανάλυση και να κάνει upscale σε 1080p;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hln3 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 18 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Εγώ ακόμα να καταλάβω πως λειτουργεί... Παίζω σε 1080p native. Αν το ενεργοποιήσω και βάλω 67% στην επιλογή από κάτω, πρέπει να επιλέξω 1280Χ720 μέσα στο game για να τρέχει το παιχνίδι σε αυτή την ανάλυση και να κάνει upscale σε 1080p;; Δεν δουλεύει ετσι το scaling, εσύ συνεχίζεις να εχεις την ιδια ανάλυση αυτό κανει render σε μικρότερη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Ενεργοποιείς το NIS στο control panel (στο global) και το overlay. Το slider είναι για το scaling (βάλε 40%-50% ας πούμε). Μέσα στο game εμφανίζει τις αναλύσεις και διαλέγεις ότι θες και το NIS overlay θα γίνει πράσινο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Με απλά λόγια η αποδόμηση του FSR μέσα από παραδείγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Το FSR συγκρίνεται με το NIS. Το DLSS θα συγκριθεί με τα Intel XeSS και την ΑΙ έκδοση του FSR που ετοιμάζει η AMD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Ψιλο-παπατζα μου φάνηκε το NIS ή κάνω λάθος; Το δοκίμασα στο Zero Dawn, και ότι ανάλυση και να έβαλα in-game δεν την έκανε upscale. Άσε που το sharpening το εφάρμοζε και στη native και μάλιστα και στο hud και έδειχνε χάλια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsamo2 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Εμένα πάλι, ότι και να έκανα δε μπόρεσα να εμφανίσω τη λειτουργία στο control panel. Αν και όταν βγουν οι επόμενοι drivers και εμφανιστεί επιτέλους η επιλογή, θα το δοκιμάσω. Aν ισχύουν κάτι νούμερα που είδα, θα βοηθήσει απίστευτα στις μεγάλες αναλύσεις με τα χαμηλά fps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 37 λεπτά πριν, tsamo2 είπε Εμένα πάλι, ότι και να έκανα δε μπόρεσα να εμφανίσω τη λειτουργία στο control panel. Αν και όταν βγουν οι επόμενοι drivers και εμφανιστεί επιτέλους η επιλογή, θα το δοκιμάσω. Aν ισχύουν κάτι νούμερα που είδα, θα βοηθήσει απίστευτα στις μεγάλες αναλύσεις με τα χαμηλά fps. αν έχεις hdr ενεργοποιημένο δε δουλεύει το nis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsamo2 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, Tambas91 είπε αν έχεις hdr ενεργοποιημένο δε δουλεύει το nis Δεν το έχω ενεργοποιημένο. Έκανα καθαρή εγκατάσταση τον 496.76 κι όταν δεν εμφάνισε την επίλογή έκανα καθαρή εγκατάσταση τον 496.84, αλλά δεν έβγαλα άκρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Το πρώτο πάνω πάνω στα global settings είναι, το "Image Scaling" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsamo2 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Κανονικά ναι, εμένα δυστυχώς δείχνει ακόμα Image sharpening. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Στις 20/11/2021 στις 1:17 ΜΜ, _Theo_ είπε Εγώ ακόμα να καταλάβω πως λειτουργεί... Παίζω σε 1080p native. Αν το ενεργοποιήσω και βάλω 67% στην επιλογή από κάτω, πρέπει να επιλέξω 1280Χ720 μέσα στο game για να τρέχει το παιχνίδι σε αυτή την ανάλυση και να κάνει upscale σε 1080p;; Ο driver δημιουργεί νέες αναλύσεις τις οποίες το παιχνίδι αναγνωρίζει και στις εμφανίζει. Η ανάλυση που επιλέγεις από το Control Panel είναι η 1080p. Στο game βάζεις χαμηλότερη ανάλυση από τις ειδικές και βλέπεις τότε το NIS πράσινο. Το slider είναι μόνο για sharpness. Πριν λίγο το δοκίμασα στο CP2077 όπου ακόμα και με κλειστό το DLSS έβλεπες μόνο τo μπλε NIS. Με ελάττωση της ανάλυσης η ένδειξη εξαφανιζόταν τελείως. Φαίνεται να μην δουλεύει σε όλα τα games. Στο RE Village δούλεψε κανονικά. Σε 918p θυμήθηκα και πάλι τα 00's από το edge crawling στα μακρινά αντικείμενα. Στο ACOdyssey ήταν αξιοπρεπές αλλά πιο θολό από το native. NIS και FSR μακριά από μας. Μόνο για Radeon owners. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Άσχετο μπορείτε να μπείτε στο forum της evga δεν μπορώ να μπω εδώ και δύο μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα