Προς το περιεχόμενο

Nvidia RTX3000 Series (Ampere) v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μόλις τώρα, Lazostat είπε

Αξιζει να δωσεις πλεον 1500+ για να αγορασεις μια 3080; Εγω ηδη μια 2070s, οποτε αναλογα και ποσο θα την πουλησω, θα μου βγει κατω απο 1000 ευρω.

Όχι, περίμενε τη νέα γενιά το καλοκαίρι και βλέπουμε πως θα είναι τότε τα πράγματα από τιμές/διαθεσιμότητα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

50 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Όχι, περίμενε τη νέα γενιά το καλοκαίρι και βλέπουμε πως θα είναι τότε τα πράγματα από τιμές/διαθεσιμότητα.

Ωστε να αγορασω τοτε την 3080 ή καποια απο την 4000 γενια; Αν και δυσκολα να αλλαξει κατι μεχρι τοτε. Οι μονοι που επωφελουνται απο αυτο ειναι οσοι ηδη δουλευουν σε τετοια μαγαζια και καταφερνουν να τις αγοραζουν φθηνοτερα. Μετα τις πουλανε στις αγγελιες 1.5x την αξια τους.

8 λεπτά πριν, Lazostat είπε

Ωστε να αγορασω τοτε την 3080 ή καποια απο την 4000 γενια; Αν και δυσκολα να αλλαξει κατι μεχρι τοτε. Οι μονοι που επωφελουνται απο αυτο ειναι οσοι ηδη δουλευουν σε τετοια μαγαζια και καταφερνουν να τις αγοραζουν φθηνοτερα. Μετα τις πουλανε στις αγγελιες 1.5x την αξια τους.

Και συντην 2070 σου 1.5x την αξια της θες να την πουλησεις 😎

Στις 30/10/2021 στις 10:31 ΜΜ, Deu164 είπε

Περιμένω ένα 360 GPU AIO για τη 3080 τι θα το δοκιμάσω με τα thermal pads του κιλού που έχει για να είμαι σίγουρος τι πάχος να παραγγείλω σε odyssey η gp extreme

Μόλις ξεμπερδέψω με αυτό ίσως να δοκιμάσω φτιάξω custom backplate από κάποιο low profile heatshink που είναι για diy κατασκευές να βιδώνει απευθείας πάνω στο pcb και να μην κάθεται πάνω από το backplate με thermalpads 

Δεν χρειαζονται τα thermal pads. Για μεσα στην κάρτα κοίταξε αυτα που ειναι στη πλευρα του die να εχουν μικρότερο hardness, τα odyssey δεν κανουν. Στο backplate θες το ακριβώς αναποδο, μεγαλο hardness για να μη λιωνουν. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Herald "3060ti κλαιν μαιν η υλοποιηση. Δεν εχει νοημα να δωσεις 200 εξτρα. Παντως caseking και alternate de συχνα πυκνά εχουν ευκαιριες, εχω δει και στα 630 με 650."

ε όχι και κλάιν μάιν. Έχω τώρα την gaming z και την θαυμάζω απ' το τζάμι με το μεταλλικό της backplate και τα αρ-τζι-μπι και θα πέσω στην πλαστικούρα της eagle; :P

EbD6N8EXkAIJWcb.jpg

Σοβαρά πάντως, δεν τρελαίνομαι και για κάρτα αυτή την περίοδο, αφού δεν υπάρχουν καν σοβαρά games, μόνο remasters ή γραφικά από το 2015 που ακόμη και η 2060 την παλεύει..

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

@Herald "3060ti κλαιν μαιν η υλοποιηση. Δεν εχει νοημα να δωσεις 200 εξτρα. Παντως caseking και alternate de συχνα πυκνά εχουν ευκαιριες, εχω δει και στα 630 με 650."

ε όχι και κλάιν μάιν. Έχω τώρα την gaming z και την θαυμάζω απ' το τζάμι με το μεταλλικό της backplate και τα αρ-τζι-μπι και θα πέσω στην πλαστικούρα της eagle; :P

EbD6N8EXkAIJWcb.jpg

Σοβαρά πάντως, δεν τρελαίνομαι και για κάρτα αυτή την περίοδο, αφού δεν υπάρχουν καν σοβαρά games, μόνο remasters ή γραφικά από το 2015 που ακόμη και η 2060 την παλεύει..

Εγω εβαλα το κουτι στο πατωμα και ξεμπερδεψα με τα looks, 😎

Περιμενω να μου έρθει και η u12a τωρα και παω για format να φύγουν τα rgb καρκινωματα της corsair και γιναμε

Επεξ/σία από Herald

36 λεπτά πριν, Herald είπε

Εγω εβαλα το κουτι στο πατωμα και ξεμπερδεψα με τα looks, 😎

Περιμενω να μου έρθει και η u12a τωρα και παω για format να φύγουν τα rgb καρκινωματα της corsair και γιναμε

Βλέπω σοβαρεύεις 

Εγώ είμαι στο μεταβατικό στάδιο ακόμα (εχω καταργήσει τα χρώματα και τα εφε και εχω μόνο λευκό σταθερό) 😂😂😂

https://videocardz.com/newz/nvidia-geforce-rtx-3070ti-16gb-and-rtx-3080-12gb-to-be-announced-mid-december-launch-mid-january

GeForce RTX 3070 Ti 16GB and RTX 3080 12GB are both to be announced on December 17th with an on-shelf date planned for January 11th... 

GeForce RTX 3090 Ti model, which is now expected to be the first PCIe Gen5 compatible graphics card.

The RTX 3070 Ti is to feature GA104-401 GPU, which might have the same GPU configuration which is the full GA104 GPU with 6144 CUDA cores. The RTX 3080 12GB has been listed with GA102-220 which implies there might be some changes to the GPU configuration besides a wider memory bus of 384-bit (the original model has a 320-bit interface).

Έτσι μπράβο..Με RTX3070Ti θα τρέχεις Far Cry 6 με HD texture pack χωρίς θέματα και με τις 3080/3080Ti τον πούλο..Πιο μλκας πεθαίνει ο πέτσινος.

• Like 2

4 ώρες πριν, Herald είπε

Και συντην 2070 σου 1.5x την αξια της θες να την πουλησεις 😎

Δεν χρειαζονται τα thermal pads. Για μεσα στην κάρτα κοίταξε αυτα που ειναι στη πλευρα του die να εχουν μικρότερο hardness, τα odyssey δεν κανουν. Στο backplate θες το ακριβώς αναποδο, μεγαλο hardness για να μη λιωνουν. 

Οχι, 50 ευρω παραπανω θα την βαλω μονο. Υπο την προυποθεση να βρω και εγω καρτα σε λογικη τιμη βεβαια. Να ειμαστε δικαιοι.

2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Έτσι μπράβο..Με RTX3070Ti θα τρέχεις Far Cry 6 με HD texture pack χωρίς θέματα και με τις 3080/3080Ti τον πούλο..Πιο μλκας πεθαίνει ο πέτσινος.

Τοσο μεγαλο ρολο παιζουν τα GB; Ειμαι ασχετος απο GPU.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, itanium είπε

Ok της υπερβολής αυτά ειδικά για την 3080Τi....

Έχω 3080Ti και στο Far Cry 6 με HD texture pack σε 1440P είχα low-res texures/stutters, αυτά τα έχεις αν δεν φτάνει η VRAM. Οπότε καθόλου υπερβολές.

Θα έχει και RT ΑΟ τελικά..

Επεξ/σία από Psycho_Warhead

Έχω 3080Ti και στο Far Cry 6 με HD texture pack σε 4K και όπως είχα; ξαναγράψει όταν το εγκατέστησα αρχικά είχα χάλια εικόνα ειδικά ο κροκόδειλος, όπως και τα κτίρια στο εσωτερικό τους έδειχναν το ίδιο....είχαμε ξαναμιλήσει και μου είχες αναφέρει ότι είναι θέμα vram....

Λόγω αναβάθμισης σε 12900Κ, αγόρασα και samsung 980pro που θα μπει στο καινούριο σύστημα, και μπήκα στον πειρασμό και τον έβαλα πάνω στο X299 με fresh install windows 11, πλέον η εικόνα είναι κρύσταλλο και τα fps πάνω από 65 και φυσικά εντελώς smooth, το μόνο πρόβλημα είναι το παιχνίδι που είναι επαναλαμβανόμενο και βαρετό για τα γούστα μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...