LLLEFTERIS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 13 ώρες πριν, giannis2156 είπε Καλή αρχή καταλάβανε επιτέλους ότι κανένας δεν θα δώσει τόσα λεφτά για 3080Lhr και πόσο καταστροφικό είναι το Mining για την αγορά Οκτώβριος κι 3080 για άμεσα αγορά από 1300€ ακόμα αρχή δεν έχετε δει τίποτα ακόμα. https://www.skroutz.gr/s/30133008/MSI-GeForce-RTX-3080-10GB-Suprim-X-LHR.html Παει η καλη αρχη την πηγαν 1500 και αυτοι.
cyberguy Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, xartemporas είπε Παιδιά off topic ,σορρυ , αλλά συνέβη κάτι που δε μου έχει ξανατυχει, πήρα το bequiet 500dx και την arctic freezer ii 240 , τα έστησα όλα όμορφα και καλά και εκεί που έκανα δοκιμές, ενώ έιχα βάλει το kena κ επαιζα, πήγα να ανοίξω το πλαϊνό tempered glass για να δω διάφορα στις θερμοκρασιες κτλπ και μόλις ξεβιδωσα τη τελευταία βιδα, χωρίς να το πιέσω ή οτιδήποτε εξερράγη στα χέρια μου .. χαμός χίλια κομμάτια και κόπηκα κ όλας.. Σας έχει τύχει; Έφταιγε που είχαν ανέβει οι θερμοκρασίες στο κουτι; Δε ξερω, δεν είχα ποτέ tempered glass.. είναι τόσο ευαίσθητα; Έκανα κάτι λάθος; Πρώτη μέρα που το πήρα.. Φιλε μου ευτυχώς υπάρχει και άλλος!!! Φίλος με το ίδιο κουτι, μου το δείχνει και του ζητάω να το ανοίξει να το δούμε απο μέσα. Πιάνουμε και οι δύο μαζί για να βγάλουμε το πλαινό glass και χωρίς να μας πέσει κάτι, ανατινάζεται και γίνεται 1000 κομμάτια και πετάγεται σε όλο το δωμάτιο. Το pc ήταν κλειστό και δεν είχε θερμοκρασία. Τρελαθήκαμε και νομίζαμε ότι μας έπεσε. Τελικά αφού έγινε και σε δεύτερο, θεωρώ ότι υπάρχει αστοχία υλικού. Τζάμι βρήκαμε απο ελλάδα με χαμηλό κόστος 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, xartemporas είπε Παιδιά off topic ,σορρυ , αλλά συνέβη κάτι που δε μου έχει ξανατυχει, πήρα το bequiet 500dx και την arctic freezer ii 240 , τα έστησα όλα όμορφα και καλά και εκεί που έκανα δοκιμές, ενώ έιχα βάλει το kena κ επαιζα, πήγα να ανοίξω το πλαϊνό tempered glass για να δω διάφορα στις θερμοκρασιες κτλπ και μόλις ξεβιδωσα τη τελευταία βιδα, χωρίς να το πιέσω ή οτιδήποτε εξερράγη στα χέρια μου .. χαμός χίλια κομμάτια και κόπηκα κ όλας.. Σας έχει τύχει; Έφταιγε που είχαν ανέβει οι θερμοκρασίες στο κουτι; Δε ξερω, δεν είχα ποτέ tempered glass.. είναι τόσο ευαίσθητα; Έκανα κάτι λάθος; Πρώτη μέρα που το πήρα.. Αυτο ειναι το σπιτι μου οπως το ειδα περυσι τον Σεπτεμβρη που καηκε απο φωτια. Αν δεις στην εικονα δεξια πανω στο γραφειο ειχα τον υπολογιστη, η οθονη καταστραφηκε και οτι ειχα πανω στο γραφειο. Στο κενο που βλεπεις διπλα ηταν ο υπολογιστης μου που στην φωτογραφια τον εχω βγαλει, εκτος απο το πανω καπακι που επαθε κατι γρατσουνιες απο τα μπαζα που επεσαν το υπολοιπο αλλα και το Hardware που ειχε μεσα δεν επαθαν απολυτως τιποτα! Το κουτι ειναι ενα Lian Li o11 Dynamic Black Οποτε αφου εμενα απο φωτια δεν επαθαν τιποτα τα tempered δεν υπαρχει καμια περιπτωση να σπασουν απο την θερμοκρασια του υπολογιστη. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2021 από LLLEFTERIS 4
icenex Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 26 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Αυτο ειναι το σπιτι μου οπως το ειδα περυσι τον Σεπτεμβρη που καηκε απο φωτια. Αν δεις στην εικονα δεξια πανω στο γραφειο ειχα τον υπολογιστη, η οθονη καταστραφηκε και οτι ειχα πανω στο γραφειο. Στο κενο που βλεπεις διπλα ηταν ο υπολογιστης μου που στην φωτογραφια τον εχω βγαλει, εκτος απο το πανω καπακι που επαθε κατι γρατσουνιες απο τα μπαζα που επεσαν το υπολοιπο αλλα και το Hardware που ειχε μεσα δεν επαθαν απολυτως τιποτα! Το κουτι ειναι ενα Lian Li o11 Dynamic Black Οποτε αφου εμενα απο φωτια δεν επαθαν τιποτα τα tempered δεν υπαρχει καμια περιπτωση να σπασουν απο την θερμοκρασια του υπολογιστη. Σορρυ για το off topic αλλα δεν ετυχε να σε ρωτησω. Πως ακριβως πηρε φωτια το σπιτι σου οχι τιποτα αλλο καλο ειναι να μαθαινουμε τετοια πραγματα για να εχουμε το νου μας μην παθουμε και εμεις το ιδιο. Ξεχασες κανα ματι της κουζινας ανοιχτο με φαγητο πανω?
LLLEFTERIS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, icenex είπε Σορρυ για το off topic αλλα δεν ετυχε να σε ρωτησω. Πως ακριβως πηρε φωτια το σπιτι σου οχι τιποτα αλλο καλο ειναι να μαθαινουμε τετοια πραγματα για να εχουμε το νου μας μην παθουμε και εμεις το ιδιο. Ξεχασες κανα ματι της κουζινας ανοιχτο με φαγητο πανω? Εγω ειχα παει να παρω κατι πραγματα ξεχασε η γυναικα μου το ματι της κουζινας με λαδι πανω και ειχε παει κατω στην πεθερα μου μαζι με τα παιδια. 2
malakudi Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 14 ώρες πριν, giannis2156 είπε Καλή αρχή καταλάβανε επιτέλους ότι κανένας δεν θα δώσει τόσα λεφτά για 3080Lhr και πόσο καταστροφικό είναι το Mining για την αγορά Οκτώβριος κι 3080 για άμεσα αγορά από 1300€ ακόμα αρχή δεν έχετε δει τίποτα ακόμα. https://www.skroutz.gr/s/30133008/MSI-GeForce-RTX-3080-10GB-Suprim-X-LHR.html 1500 έχει τώρα
Dinoel Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 35 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Εγω ειχα παει να παρω κατι πραγματα ξεχασε η γυναικα μου το ματι της κουζινας με λαδι πανω και ειχε παει κατω στην πεθερα μου μαζι με τα παιδια. μάλλον η γυναίκα σου ήθελε ανακαίνιση στο σπίτι και εσύ δεν ήθελες. Πολύ δύσκολο να γυρνάς και να βλέπεις το σπίτι σου έτσι, ευτυχώς δεν έπαθε κανείς τίποτα. 3
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Η φήμη για την τιμή της RTX 4090 είναι 2999$(MSRP) λένε. Δηλαδή μαγαζιά 5000αρο. Μέχρι τότε βέβαια μπορεί να μας απασχολούν σοβαρά προβλήματα όπως η έλλειψη καυσίμων που έχει η Αγγλία ήδη. Here we go again.. New Reports indicate Amazons New World-MMO is again bricking NVIDIA Geforce cards Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2021 από Psycho_Warhead
icenex Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Η φήμη για την τιμή της RTX 4090 είναι 2999$(MSRP) λένε. Δηλαδή μαγαζιά 5000αρο. Μέχρι τότε βέβαια μπορεί να μας απασχολούν σοβαρά προβλήματα όπως η έλλειψη καυσίμων που έχει η Αγγλία ήδη. Here we go again.. Fixed New Reports indicate Amazons New World-MMO is again bricking NVIDIA Geforce cards Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2021 από icenex 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Για άλλη μια φορά δεν φταίει το παιχνίδι, ούτε θα μπορούσε να φταίει, όσο load κι αν φορτώνει την GPU. Απλά οι εταιρείες φτιάχνουν τις κάρτες με τσίπικα υλικά όπως παραδέχτηκε η EVGA.
Herald Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Για άλλη μια φορά δεν φταίει το παιχνίδι, ούτε θα μπορούσε να φταίει, όσο load κι αν φορτώνει την GPU. Απλά οι εταιρείες φτιάχνουν τις κάρτες με τσίπικα υλικά όπως παραδέχτηκε η EVGA. Τερματιζει τα power limits πολυ εύκολα αυτο το παιχνιδι. Το μονο που patcharan ο θεος να το κανει ειναι να ριχνει τα ρολογια στις καρτες γραφικων. Ειτε με custom voltage curve ειτε με manual overclocking η καρτα παιζει στα 1800mhz. Οσο και να πειραζω τα power limits το μόνο που αλλαζει ειναι η καταναλωση, τα ρολογια εκει κολλημενα. Κατι έχουν κανει πάρα πολυ λαθος. Εντομεταξυ βαρεσα και ρεκορ θερμοκρασιών. 87 ο πυρηνας και 96 οι μνημες με 520w bios... Δεν εχω ξαναδει τετοιο πραμα σε παιχνίδι. Συνήθως ειμαι κατω απο 80. Κατι κάνει και αυξανει τρελα τις θερμοκρασίες. Με τα ρολογια βεβαια σταθερα στα 1800mhz... 1
Dantε Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Μηπως τρεχει καποιο σετ εντολων η συνδυασμο αυτων που ζοριζουν ιδιαιτερα τη καρτα? Οπως και να εχει δηλαδη απαραδεκτο απο τους κατασκευαστες. 1
Herald Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, Dantε είπε Μηπως τρεχει καποιο σετ εντολων η συνδυασμο αυτων που ζοριζουν ιδιαιτερα τη καρτα? Οπως και να εχει δηλαδη απαραδεκτο απο τους κατασκευαστες. Δεν εχω ιδεα τι διαολο κανει. Παντως δεν ειναι βαρυ απο θεμα framerate, μια 3070 οπως το κοβω βγαζει 60αρι σε max 4k. Το cpu τα βρισκει μπαστουνια στις πόλεις που θα δεις και 50αρια
LLLEFTERIS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 46 λεπτά πριν, xartemporas είπε 🤔 Θα προτιμουσα να εχει ενα φιλμ κολλημενο στην πισω μερια ετσι εστω αν σπασει να μεινει ολοκληρο και οχι να μαζευεις απο παντου θρυψαλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα