SabotazNic Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε Κάποια καταστήματα προς τιμή τους ενώ ο κατασκευαστής Καμια τιμη κανενος. Υποχρεωση απο την ΕΕ. Και τα MM εχουν την ιδια υποχρεωση 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Καμια τιμη κανενος. Υποχρεωση απο την ΕΕ. Και τα MM εχουν την ιδια υποχρεωση Καλά και εγώ δεν κάθομαι στον ένα χρόνο πέφτει φασαρία είμαι και φωνακλας αγριάνθρωπος 115 κιλά οπότε ε σαν άνθρωπος βρίσκω το δίκιο μου.
Makam Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Καλά και εγώ δεν κάθομαι στον ένα χρόνο πέφτει φασαρία είμαι και φωνακλας αγριάνθρωπος 115 κιλά οπότε ε σαν άνθρωπος βρίσκω το δίκιο μου. Αν είναι να βάλω 35 κιλά για να βρω το δίκιο μου, πιο φθηνά θα μου βγει να πάρω καινούριο PS5... 2
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 κανείς ποτέ δεν βρήκε το δίκιο του με εκφοβισμούς και φωνές, ειδικά προς υπαλλήλους που δουλεύουν 8 και 10 ώρες για βασικά μισθό..
ICE-T Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 16 λεπτά πριν, Makam είπε Αν είναι να βάλω 35 κιλά για να βρω το δίκιο μου, πιο φθηνά θα μου βγει να πάρω καινούριο PS5... με τα κιλα κανεις δεν εγινε ποιο μαγκας, στο πεζοδρομιο απειρες φορες θα το δεις και αλλες τοσες θα το ακουσεις παρολο τα κιλα του πηγε νοσοκομειο γιατι τι το επαιξε κοκορακι σε λαθος ανθρωπο
LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Makam είπε Αν είναι να βάλω 35 κιλά για να βρω το δίκιο μου, πιο φθηνά θα μου βγει να πάρω καινούριο PS5... Καλά δεν πήγα 115 για να βρω το δίκιο μου το έχω βρει και όταν ημουν 75 κιλά και πήρα από το Πλαίσιο μετρητά 650. 000 δραχμές ναι ήταν δραχμές τότε. 1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε κανείς ποτέ δεν βρήκε το δίκιο του με εκφοβισμούς και φωνές, ειδικά προς υπαλλήλους που δουλεύουν 8 και 10 ώρες για βασικά μισθό.. Όχι καμία σχέση με υπαλλήλους από την αρχή ζητάς έναν υπεύθυνο η τον διευθυντή του καταστήματος. Απλά επειδή εμεις είμαστε σε τεχνολογικό φόρουμ και ξέρουμε μερικά πράγματα παραπάνω δεν πάει να πει ότι τα ξέρει όλος ο κόσμος. Πάει ο άλλος αγοράζει κάτι του λένε ένας χρόνος εγγύηση του χαλάει στους 15 μήνες το πετάει η πάει και πληρώνει για να το φτιάξει. Το ίδιο ισχύει και για την έξτρα εγγύηση που δίνουν κάποιες εταιρίες όταν δηλώνεις το προϊόν από δύο σε τρία η παραπάνω χρόνια δεν το γνωρίζουν όλοι αυτό. Ούτε πολλές φορές ότι έχουν εγγύηση μέσω SN Service Tag κλπ 1
7nisiotis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Πας με όσο γίνεται ψυχραιμία έχοντας γνώση σου τι λέει ο νόμος της Ε.Ε. περί εγγυήσεων. Διαφορετικά Συνήγορο Καταναλωτή κλπ. Τώρα μπορείς να το παίξεις και Φουσεκης 🤣αν έχεις όρεξη, ανάλογα τον χαρακτήρα του καθενός, τι αγόρασες και σε τι τιμή. 1
ICE-T Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 44 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Καλά δεν πήγα 115 για να βρω το δίκιο μου το έχω βρει και όταν ημουν 75 κιλά και πήρα από το Πλαίσιο μετρητά 650. 000 δραχμές ναι ήταν δραχμές τότε. Όχι καμία σχέση με υπαλλήλους από την αρχή ζητάς έναν υπεύθυνο η τον διευθυντή του καταστήματος. Απλά επειδή εμεις είμαστε σε τεχνολογικό φόρουμ και ξέρουμε μερικά πράγματα παραπάνω δεν πάει να πει ότι τα ξέρει όλος ο κόσμος. Πάει ο άλλος αγοράζει κάτι του λένε ένας χρόνος εγγύηση του χαλάει στους 15 μήνες το πετάει η πάει και πληρώνει για να το φτιάξει. Το ίδιο ισχύει και για την έξτρα εγγύηση που δίνουν κάποιες εταιρίες όταν δηλώνεις το προϊόν από δύο σε τρία η παραπάνω χρόνια δεν το γνωρίζουν όλοι αυτό. Ούτε πολλές φορές ότι έχουν εγγύηση μέσω SN Service Tag κλπ τώρα το έθεσες πολύ σωστά αγαπητέ, το πρώτο σου ποστ παρερμηνευτηκε 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 https://www.dsogaming.com/news/new-free-next-gen-unreal-engine-5-tech-demo-available-for-download/
LLLEFTERIS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Μπλοκαρε η EVGA σε ολες τις καρτες γραφει αυτο. Due to high demand, the notify queue sign-up is temporarily disabled. If you have a current queue position, EVGA will continue to process as stock is available. Δεν το γραφει στο EU site σε αυτο δεν υπαρχει το κουμπι AUTO NOTIFY που την εβαζες στην λιστα.
valantis123 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά μου ήρθε μαιλ απο evga για κάρτα (νομίζω 3060) αλλά προσπαθώ να συνδεθώ στο evga eu και οταν πατάω Log in κάνει συνέχεια refresh η σελίδα... τι φαση Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2021 από valantis123
LLLEFTERIS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, valantis123 είπε Ρε παιδιά μου ήρθε μαιλ απο evga για κάρτα (νομίζω 3060) αλλά προσπαθώ να συνδεθώ στο evga eu και οταν πατάω Log in κάνει συνέχεια refresh η σελίδα... τι φαση Μια χαρα μπορω να μπω τωρα εκει κοιτουσα προσπαθεις στη EU σωστα; https://eu.evga.com/
valantis123 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, LLLEFTERIS είπε Μια χαρα μπορω να μπω τωρα εκει κοιτουσα προσπαθεις στη EU σωστα; ναι στο EU αλλά και στο US που προσπάθησα δεν μπαίνει.. κάνει ενα γρήγορο refresh και πάλι με αφήνει στο Log in. 3080ti είναι τελικά που το googlara. σκέφτομαι να πατήσω recovery αλλά φοβάμαι μην γίνει καμια μακακια οκ ένιωσε τελικά. τώρα έχω 18 ώρες να το σκεφτώ... 😋
LLLEFTERIS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, valantis123 είπε ναι στο EU αλλά και στο US που προσπάθησα δεν μπαίνει.. κάνει ενα γρήγορο refresh και πάλι με αφήνει στο Log in. 3080ti είναι τελικά που το googlara. σκέφτομαι να πατήσω recovery αλλά φοβάμαι μην γίνει καμια μακακια οκ ένιωσε τελικά. τώρα έχω 18 ώρες να το σκεφτώ... 😋 Ποτε ειχες κανει κρατηση να δουμε μετα απο ποσους μηνες περιπου στελνει μηνυμα; Εχω προσεξει καπου στους 10 μηνες.
valantis123 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Ποτε ειχες κανει κρατηση να δουμε μετα απο ποσους μηνες περιπου στελνει μηνυμα; Εχω προσεξει καπου στους 10 μηνες. 12G-P5-3967-KR 6/3/2021 8:38:45 AM PT πέσανε αρκετά μαιλ σήμερα απο οτι googlara και αμερική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα