Matrix7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Stefxour είπε Έφτασε η καρούλα, από τις φωτογραφίες περίμενα το πλαστικό να είναι πολύ κακιάς ποιότητας που τελικά δεν ισχύει το software της innο δεν λέει και πολλά(η RGB επιλογή είναι γκριζαρισμένη δεν ξέρω τι παίζει εκεί) με το afterburner θα μείνω. Α τη πήρες τελικά;3060:ti ε;Καλοδούλευτη,θα εντυπωσιαστείς με τη μικρη 1
Stefxour Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Ευχαριστώ 😊. Την απλή πήρα(non ti) γιατί τη βρήκα msrp και έχω εκπλαγεί με τις θερμοκρασίες, σε κουτί με άθλιο airflow ( coolermaster masterbox lite 3.1) και δεν περνάει τους 73 . Εσύ είχες ποσταρει τη 3060TI της Inno? Ξέρεις μήπως πως ενεργοποιούμε το ledaki?(μου έχει γκριζαρισμένη την επιλογή στο πρόγραμμα της inno) @Matrix7
Matrix7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Stefxour είπε Ευχαριστώ 😊. Την απλή πήρα(non ti) γιατί τη βρήκα msrp και έχω εκπλαγεί με τις θερμοκρασίες, σε κουτί με άθλιο airflow ( coolermaster masterbox lite 3.1) και δεν περνάει τους 73 . Εσύ είχες ποσταρει τη 3060TI της Inno? Ξέρεις μήπως πως ενεργοποιούμε το ledaki?(μου έχει γκριζαρισμένη την επιλογή στο πρόγραμμα της inno) @Matrix7 Ναι,τη ti έχω..Για καμμένο μου μυρίζει να σ πω την αλήθεια,ανοιγμένο θα έπρεπε να είναι από μόνο του...Εκτός αν η απλή δεν έχει,είτε κάνανε καμιά πατάτα κ δεν το συνδέσανε Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2021 από Matrix7 1
SabotazNic Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Οσοι εχετε inno3d και θεμα με τα rgb (software), δοκιμαστε και το signalrgb https://www.whirlwindfx.com/pages/signalrgb ή (μη δοκιμασμενο) προγραμμα αλλης εταιρειας (πχ της gainward σαν πιο lite software) Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2021 από SabotazNic
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Και το openrgb είναι μια άλλη επιλογή που χρησιμοποιώ
7nisiotis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 https://videocardz.com/newz/graphics-cards-pricing-already-going-up-in-china-up-to-92-usd-increase-month-to-month
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Και εδω +70-100 ευρω οι 3060 ti Που οσοι πηραν Αυγουστο πηραν γιατι πηγαν 70-100 ευρω πανω στα μαγαζια.
skritikos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Έκανα την απίστευτη πατάτα να μην προχωρήσω με μια Giga 3060 Ti Gaming OC Pro που είχα βρει στα 659 Αντίο νέα GPU μέχρι την επόμενη πτώση, λογικά μετά τα Χριστούγεννα. Ευτυχώς το νέο σύστημα θα προχωρήσει με μια 1650 Super προσωρινά που πήρα σε εξαιρετική για την εποχή τιμή.
ilos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, skritikos είπε Έκανα την απίστευτη πατάτα να μην προχωρήσω με μια Giga 3060 Ti Gaming OC Pro που είχα βρει στα 659 Αντίο νέα GPU μέχρι την επόμενη πτώση, λογικά μετά τα Χριστούγεννα. Ευτυχώς το νέο σύστημα θα προχωρήσει με μια 1650 Super προσωρινά που πήρα σε εξαιρετική για την εποχή τιμή. Καμία πατάτα δεν έκανες αν δε την χρειάζεσαι επαγγελματικά αλλά μόνο για παιχνίδια. Πάρε ένα XBOX series X + gamepass και με τα ρέστα θα πάρεις καλύτερη κάρτα σε 2-3 χρόνια από τώρα.😁 Δε βάζω το PS5 στην συζήτηση γιατί δυστυχώς για πολλούς από εμάς που το πήραμε, ο Jimάκος νομίζει ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς. 1
skritikos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, ilos είπε Καμία πατάτα δεν έκανες αν δε την χρειάζεσαι επαγγελματικά αλλά μόνο για παιχνίδια. Πάρε ένα XBOX series X + gamepass και με τα ρέστα θα πάρεις καλύτερη κάρτα σε 2-3 χρόνια από τώρα.😁 Δε βάζω το PS5 στην συζήτηση γιατί δυστυχώς για πολλούς από εμάς που το πήραμε, ο Jimάκος νομίζει ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς. Πατάτα σε εισαγωγικά! Για να τελειώσει το νέο PC όπως το ήθελα. Κοντά ήμουν σε XBox αλλά επειδή έχω PS4 (και όχι τόσο χρόνο πια, προτιμώ να κάνω ποδήλατο από το να παίζω!) το άφησα να το εξετάσω στο μέλλον. Για την ώρα, θα συνεχίσω στα 1080p και βλέπουμε.
purif Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έπαιξα σήμερα λίγο με το UV. Aρκετά ενθαρρυντικά τα αποτελέσματα σε πρώτη φάση. (η 1η είναι στοκ, η 2 με UV +1000 mem) Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2021 από purif
silenoz66 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Να σας πω. υπάρχει περίπτωση να βρόυμε καμιά 3060ti σε ΄λογική τιμή? Θα έχω μετακομίσεις σε κανα μηνα + , οπότε πρέπει να στηθεί gaming κατάσταση για χειμώνα. Η θα κάτσω με 5700χτ και θα αγοράσω tv+ps5 (βέβαια κυρίως το demon souls με ψήνει να παίξω απο τα exclusives) (βέβαια θες 1k$ στο νερό και για τα 2). Η δίνω δικιά μου για ενα 700ρι και χτυπάω κάτι αρκετά καλύτερο σε κάρτα ίσως? Εχω χάσει επαφές και με τα νέα για games. Περα απο elden ring που περιμένουμε έγινε τπτ confirmed gia bb remaster?
SabotazNic Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Ανεβηκαν οι 3060τι, οποτε κατσε με την 5700χτ. Καλη καρτα ειναι ακομα για 1080/1440 gaming. Προχωρα με tv + κονσολα. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα