ΠΡΟΜΗ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα στην παρέα ,αν κάποιος έχει παραγγείλει κάρτα γραφικών από το pccomponentes.com Με τιμολόγιο και μπορεί να μου πει αν κόβει το ΦΠΑ κατά την αγορά και πώς γίνεται η διαδικασία θα ήμουν υπόχρεος..Έχω φίλο που είναι αυτή τη στιγμή Ισπανία για διακοπές και μπορει να μου την φερει Ελλαδα ..
nikos760 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) , Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2021 από nikos760
kkatzos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 4 ώρες πριν, alexx είπε Αυτή είναι. LHR? Λέω να δοκιμάσω την τύχη μου Καμια τύχη δε θα δοκιμάσεις. Είναι σίγουρα LHR.
Matrix7 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 7 ώρες πριν, skritikos είπε 3060 Τι από Fox? Αν τρέξεις πιο διεξοδικά τεστ δώσε εντυπώσεις Λοιπόν,τη δοκίμασα για καμιά ωρίτσα να πάρω μια ιδέα.Αν και δεν έχει μέταλλο,είναι αρκετά εμφανίσιμη και πολύ στιβαρή.Με εξέπληξαν οι θερμοκρασίες π είδα,max 70 βαθμούς με τους ανεμιστήρες πρακτικά να μην ακούγονται για τα γούστα μου γύρω στο 50%.Πάρα πολύ καλά για την εποχή. Από ρολόι στα 1950 stock αλλά είναι power limited σχεδόν παντού,για 1440p που θα τη πάρει κάποιος.Το power slider δεν ρυθμίζεται άρα είσαι στα 200w,με ρολόι γύρω στα 1850.Αν μπορείτε να βρείτε κάποιο καλύτερο μοντέλο που να επιτρέπει μεγαλύτερο pl θα τσιμπάει κάτι παραπάνω σε απόδοση Με +150 και +600 μνήμες το ρολόι είναι 1920 με 1980,πάει κ πιο κάτω,χτυπάει και πάνω από 2000,αλλά average εκεί γύρω είναι.Με 0.9 δεν είναι limited αλλά πρέπει να κατέβω κάτω από 1900. Σκορ ήμουν λίγο πάνω απο τα reviews της founders έτσι,εκτός από timespy extreme που πέφτανε αρκετά τα ρολόγια κ ήμουν στα 5809.Port royal 7600,fs ultra 7580. Γενικώς αν μάφηνε λίγο παραπάνω pl θα ήταν σούπερ,αν κάποια στιγμή βρεθεί κοντά σε msrp μη διστάσετε..Όπως έχουν τα πράγματα στα 650 που τη βρήκα ούτε 3060 δε βρίσκεις,θα προτιμούσα καμιά strix βέβαια αυτά τα χρήματα αλλά Μ άφησε πολύ καλές εντυπώσεις,περίμενα 80άρια+ και να ακούγεται σαν τζετ 2
skritikos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 11 ώρες πριν, Matrix7 είπε Λοιπόν,τη δοκίμασα για καμιά ωρίτσα να πάρω μια ιδέα.Αν και δεν έχει μέταλλο,είναι αρκετά εμφανίσιμη και πολύ στιβαρή.Με εξέπληξαν οι θερμοκρασίες π είδα,max 70 βαθμούς με τους ανεμιστήρες πρακτικά να μην ακούγονται για τα γούστα μου γύρω στο 50%.Πάρα πολύ καλά για την εποχή. Από ρολόι στα 1950 stock αλλά είναι power limited σχεδόν παντού,για 1440p που θα τη πάρει κάποιος.Το power slider δεν ρυθμίζεται άρα είσαι στα 200w,με ρολόι γύρω στα 1850.Αν μπορείτε να βρείτε κάποιο καλύτερο μοντέλο που να επιτρέπει μεγαλύτερο pl θα τσιμπάει κάτι παραπάνω σε απόδοση Με +150 και +600 μνήμες το ρολόι είναι 1920 με 1980,πάει κ πιο κάτω,χτυπάει και πάνω από 2000,αλλά average εκεί γύρω είναι.Με 0.9 δεν είναι limited αλλά πρέπει να κατέβω κάτω από 1900. Σκορ ήμουν λίγο πάνω απο τα reviews της founders έτσι,εκτός από timespy extreme που πέφτανε αρκετά τα ρολόγια κ ήμουν στα 5809.Port royal 7600,fs ultra 7580. Γενικώς αν μάφηνε λίγο παραπάνω pl θα ήταν σούπερ,αν κάποια στιγμή βρεθεί κοντά σε msrp μη διστάσετε..Όπως έχουν τα πράγματα στα 650 που τη βρήκα ούτε 3060 δε βρίσκεις,θα προτιμούσα καμιά strix βέβαια αυτά τα χρήματα αλλά Μ άφησε πολύ καλές εντυπώσεις,περίμενα 80άρια+ και να ακούγεται σαν τζετ Ευχαριστούμε για ανάλυση σου 1
etze Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 να αρχισω να ρωταω για OC στην suprim x σιγα σιγα ή νωρις ειναι ακομα; 😁
Stefxour Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 13 ώρες πριν, Matrix7 είπε Λοιπόν,τη δοκίμασα για καμιά ωρίτσα να πάρω μια ιδέα.Αν και δεν έχει μέταλλο,είναι αρκετά εμφανίσιμη και πολύ στιβαρή.Με εξέπληξαν οι θερμοκρασίες π είδα,max 70 βαθμούς με τους ανεμιστήρες πρακτικά να μην ακούγονται για τα γούστα μου γύρω στο 50%.Πάρα πολύ καλά για την εποχή. Από ρολόι στα 1950 stock αλλά είναι power limited σχεδόν παντού,για 1440p που θα τη πάρει κάποιος.Το power slider δεν ρυθμίζεται άρα είσαι στα 200w,με ρολόι γύρω στα 1850.Αν μπορείτε να βρείτε κάποιο καλύτερο μοντέλο που να επιτρέπει μεγαλύτερο pl θα τσιμπάει κάτι παραπάνω σε απόδοση Με +150 και +600 μνήμες το ρολόι είναι 1920 με 1980,πάει κ πιο κάτω,χτυπάει και πάνω από 2000,αλλά average εκεί γύρω είναι.Με 0.9 δεν είναι limited αλλά πρέπει να κατέβω κάτω από 1900. Σκορ ήμουν λίγο πάνω απο τα reviews της founders έτσι,εκτός από timespy extreme που πέφτανε αρκετά τα ρολόγια κ ήμουν στα 5809.Port royal 7600,fs ultra 7580. Γενικώς αν μάφηνε λίγο παραπάνω pl θα ήταν σούπερ,αν κάποια στιγμή βρεθεί κοντά σε msrp μη διστάσετε..Όπως έχουν τα πράγματα στα 650 που τη βρήκα ούτε 3060 δε βρίσκεις,θα προτιμούσα καμιά strix βέβαια αυτά τα χρήματα αλλά Μ άφησε πολύ καλές εντυπώσεις,περίμενα 80άρια+ και να ακούγεται σαν τζετ Παρήγγειλα και εγώ πρόσφατα μια 3060 την απλή, νομίζω ότι έχει το ίδιο cooler με την Ti φοβόμουν όμως ότι επειδή την πήρα σε msrp τιμή το cooler θα ήταν μάπα. Αυτές τις θερμοκρασίες της έπιασες σε κουτί με καλό airflow? Το δικό μου είναι σαπάκι και φοβάμαι μην αρχίσει τα 90ρια.
skritikos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, Stefxour είπε Παρήγγειλα και εγώ πρόσφατα μια 3060 την απλή, νομίζω ότι έχει το ίδιο cooler με την Ti φοβόμουν όμως ότι επειδή την πήρα σε msrp τιμή το cooler θα ήταν μάπα. Αυτές τις θερμοκρασίες της έπιασες σε κουτί με καλό airflow? Το δικό μου είναι σαπάκι και φοβάμαι μην αρχίσει τα 90ρια. Ποιο ακριβώς μοντέλο πήρες; Τα τεχνικά review στο Internet τι λένε για αυτό; Η τιμή που την πήρες (MSRP) πάντως δεν έχει σχέση με το αν είναι καλή η ψύξη της ή όχι. Δηλαδή δεν αλλάζει ο κατασκευαστής τέτοια στοιχεία για να ρίξει την τιμή. Το κάθε μοντέλο ακολουθεί τα spec που δίνει ο κατασκευαστής στο επίσημο site του.
Matrix7 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 3 ώρες πριν, Stefxour είπε Παρήγγειλα και εγώ πρόσφατα μια 3060 την απλή, νομίζω ότι έχει το ίδιο cooler με την Ti φοβόμουν όμως ότι επειδή την πήρα σε msrp τιμή το cooler θα ήταν μάπα. Αυτές τις θερμοκρασίες της έπιασες σε κουτί με καλό airflow? Το δικό μου είναι σαπάκι και φοβάμαι μην αρχίσει τα 90ρια. Ναι είναι ευρύχωρο με αρκετούς ανεμιστήρες πάνω.Παλιό μεν αλλά έχω 2 fanakia κάτω,ένα μπροστά κ ένα 240 Άρι στο πλάι που εξυπηρετούν τη κάρτα.Αλλα αν το cooler είναι σαπάκι ότι κ να κάνεις θα καίγεται... 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Jensen Huang, Founder and CEO of NVIDIA, Will Receive the Prestigious Robert N. Noyce Award Ο πέτσινος αρμέγει και παίρνει βραβεία.
Matrix7 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Στις 14/8/2021 στις 12:54 ΠΜ, Matrix7 είπε Λοιπόν,τη δοκίμασα για καμιά ωρίτσα να πάρω μια ιδέα.Αν και δεν έχει μέταλλο,είναι αρκετά εμφανίσιμη και πολύ στιβαρή.Με εξέπληξαν οι θερμοκρασίες π είδα,max 70 βαθμούς με τους ανεμιστήρες πρακτικά να μην ακούγονται για τα γούστα μου γύρω στο 50%.Πάρα πολύ καλά για την εποχή. Από ρολόι στα 1950 stock αλλά είναι power limited σχεδόν παντού,για 1440p που θα τη πάρει κάποιος.Το power slider δεν ρυθμίζεται άρα είσαι στα 200w,με ρολόι γύρω στα 1850.Αν μπορείτε να βρείτε κάποιο καλύτερο μοντέλο που να επιτρέπει μεγαλύτερο pl θα τσιμπάει κάτι παραπάνω σε απόδοση Με +150 και +600 μνήμες το ρολόι είναι 1920 με 1980,πάει κ πιο κάτω,χτυπάει και πάνω από 2000,αλλά average εκεί γύρω είναι.Με 0.9 δεν είναι limited αλλά πρέπει να κατέβω κάτω από 1900. Σκορ ήμουν λίγο πάνω απο τα reviews της founders έτσι,εκτός από timespy extreme που πέφτανε αρκετά τα ρολόγια κ ήμουν στα 5809.Port royal 7600,fs ultra 7580. Γενικώς αν μάφηνε λίγο παραπάνω pl θα ήταν σούπερ,αν κάποια στιγμή βρεθεί κοντά σε msrp μη διστάσετε..Όπως έχουν τα πράγματα στα 650 που τη βρήκα ούτε 3060 δε βρίσκεις,θα προτιμούσα καμιά strix βέβαια αυτά τα χρήματα αλλά Μ άφησε πολύ καλές εντυπώσεις,περίμενα 80άρια+ και να ακούγεται σαν τζετ Δοκίμασα το bios της tuf, δουλεύει κανονικά.216 w το pl,νομίζω της zotac twin edge είναι στα 220,οι θερμοκρασίες εξακολουθούν να είναι εξαιρετικές,68 max σε re3 1440p,ρολόι στα 1995 πιο σταθερό πλέον... 1
alexmpl Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Matrix7 είπε Δοκίμασα το bios της tuf, δουλεύει κανονικά.216 w το pl,νομίζω της zotac twin edge είναι στα 220,οι θερμοκρασίες εξακολουθούν να είναι εξαιρετικές,68 max σε re3 1440p,ρολόι στα 1995 πιο σταθερό πλέον... Υποθέτω δηλαδή αυτή που φαίνεται αρκετά πιο γομάρι και όμορφη και έχει και stock 220w bios, στην τιμή που παίζει αξίζει? Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2021 από alexmpl
Arkin Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 https://www.instagram.com/p/CSl7TRfIlVU/?utm_source=ig_web_copy_link 1 1
Matrix7 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 4 ώρες πριν, alexmpl είπε Υποθέτω δηλαδή αυτή που φαίνεται αρκετά πιο γομάρι και όμορφη και έχει και stock 220w bios, στην τιμή που παίζει αξίζει? Το αν αξίζει μια κάρτα στις σημερινές τιμές εξαρτάται από σένα..Αν είναι καλύτερη από την twin,έχει καλύτερο cooler κ 20w μεγαλύτερο pl.Άρα θεωρητικά είναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα