7nisiotis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Η EVGA αφήνει τέτοια πράγματα ή άλλαξαν κάτι στους όρους; *πράγματα= αλλαγή pads
BabisTs Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 10 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Η EVGA αφήνει τέτοια πράγματα ή άλλαξαν κάτι στους όρους; *πράγματα= αλλαγή pads Η evga είναι η καλύτερη στο support.... εννοείται ότι αφήνει και pads και οτιδήποτε....ζημιά να μην κάνεις στο pcb μόνο.....γενικά είναι η καλύτερη σε αυτόν τον τομέα και η μόνη που είναι τόσο ελεύθερη στις κάρτες της. 4
Deu164 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Απο όσο γνωρίζω ναι δεν έχει αλλάξει κάτι πουλάνε και το hybrid kιt. Μονο ταν η κάρτα για κάποιο λόγο πρέπει να επιστρέψει πίσω π.χ. rma Θέλουν το ορίτζιναλ cooler ότι και αν ήταν.
7nisiotis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Κάτι λίγο εκτός θέματος. Ο ΠΣ Κομπονετας Λα Ισπανα θα ανοίξει ποτέ τις αποστολές έχουμε καμία εξέλιξη;
BabisTs Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, Deu164 είπε Απο όσο γνωρίζω ναι δεν έχει αλλάξει κάτι πουλάνε και το hybrid kιt. Μονο ταν η κάρτα για κάποιο λόγο πρέπει να επιστρέψει πίσω π.χ. rma Θέλουν το ορίτζιναλ cooler ότι και αν ήταν. Εννοείται ότι θέλουν το original cooler....το hybrid kit το αγοράζεις,οπότε είναι δικό σου (εκτός και αν το έχει προεγκατεστημένο από το εργοστάσιο οπότε την στέλνεις πακέτο με αυτό). 2 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Κάτι λίγο εκτός θέματος. Ο ΠΣ Κομπονετας Λα Ισπανα θα ανοίξει ποτέ τις αποστολές έχουμε καμία εξέλιξη; Ακόμα τίποτα 1
manos28684 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Γεια σας παιδιά! μπορείτε να μου πείτε τη γνώμη σας για αυτή τη κάρτα που ενδιαφέρομαι Inno 3D GeForce RTX 3060 Ti 8GB Twin X2 OC LHR Μια ζωή είχα gigabyte και δε γνωρίζω από άλλες μάρκες.. πρώτη φορά βλέπω αυτή την Inno.. για δώστε καμια πληροφορία αξίζει;
BabisTs Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 550€ την λες και συμπαθητική τιμή https://www.foxstore.gr/index.php?route=product/product&product_id=112090&ref=bestprice.gr&__bpgid=MXJDJ01PYkhCb2wsJHQ2aWdEIXNT
manos28684 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 1 minute ago, BabisTs said: 550€ την λες και συμπαθητική τιμή https://www.foxstore.gr/index.php?route=product/product&product_id=112090&ref=bestprice.gr&__bpgid=MXJDJ01PYkhCb2wsJHQ2aWdEIXNT για την TI έλεγα....
ASFE Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Απο τοτε που πηρα την 3080 δεν εχω παιξει καθολου. Τι φαση? Και ημουν και μια εβδομαδα home alone (οικογενεια διακοπες)
BabisTs Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, manos28684 είπε για την TI έλεγα.... Γενικα το έλεγα....δεν σου έκανα παράθεση νομίζω...είδα ότι ψάχνεις 3060ti....δεν αναφερομουν σε σένα
Armoral Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 3 ώρες πριν, ASFE είπε Απο τοτε που πηρα την 3080 δεν εχω παιξει καθολου. Τι φαση? Και ημουν και μια εβδομαδα home alone (οικογενεια διακοπες) Έκανες το κομμάτι σου και ξεκά... ε σου έφυγε η πολλή κάψα. Θα παίξεις, όλα στον καιρό τους. Χρειαζόμαστε και ξεκούραση, αποτοξίνωση.
Steliosviper Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Έχω μια msi 3080 x trio με suprim bios και μεταλλικό back plate από EK με τα δικά του pads. Πάνω από 88 βαθμούς σε παιχνίδι δεν έχω δει. Θέλω να την βάλω σε νερό με block από EK. Τι pads να βάλω. Να αφήσω της EK που έρχονται μαζί; Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2021 από Steliosviper
Tenshi Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, Steliosviper είπε Έχω μια msi 3080 x trio με suprim bios και μεταλλικό back plate από EK με τα δικά του pads. Πάνω από 88 βαθμούς σε παιχνίδι δεν έχω δει. Θέλω να την βάλω σε νερό με block από EK. Τι pads να βάλω. Να αφήσω της EK που έρχονται μαζί; Την κάνουν την δουλειά τους και ανάλογα το loop/θερμοκρασία χώρου, πέφτεις ακόμα 10~16 βαθμούς. Βέβαια τα pads της EK είναι υποδεέστερα σε σχέση με τα Thermalright Odyssey,το πόσο όμως αξίζει να δώσεις επιπλέον 50 ευρώ, μόνο εσύ μπορείς να κρίνεις. 3
Herald Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, Tenshi είπε Την κάνουν την δουλειά τους και ανάλογα το loop/θερμοκρασία χώρου, πέφτεις ακόμα 10~16 βαθμούς. Βέβαια τα pads της EK είναι υποδεέστερα σε σχέση με τα Thermalright Odyssey,το πόσο όμως αξίζει να δώσεις επιπλέον 50 ευρώ, μόνο εσύ μπορείς να κρίνεις. Εγω έβαλα τα thermalright στην 3090 (μονο στο backplate) και δεν ειδα διαφορα. Για να πεσεις κατω απο 90 σε mining θες active cooling, τα pads δεν παιζουν ρόλο. Ειναι μονο για καρτες που βαρανε 110 και κανουν thermal throttle. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα