etze Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 39 λεπτά πριν, vins είπε Δεν πληρώνω με την καρτα μου τπτ και για κανέναν αλλον πλέον. Οι περισσότεροι που θέλουν κάτι από amazon ειδικα δεν είναι τεχνολογικά αναλφαβητοι και έχουν καρτούλες όλοι. Απλά ψάχνουν είτε να φορτώσουν την "ευθύνη" σε "σένα που ξέρεις", ή απλως βαριούνται και δε θέλουν να μάθουν. Στην καλύτερη θα τους στείλω ένα λινκ με οδηγίες για αγορές από amazon πχ και λέω αντε έχετε διάβασμα τώρα 😀 ναι κλασικα αλλα σιγα την ευθυνη εγω εκανα πολλες εξυπηρετησεις στο παρελθον και ακομα κανω κατα καιρους αν με ακυρωνανε οπως κανει το γερμανικο amazon θα ειχα φαει μεγαλες πικρες και ταλαιπωρια
giannis2156 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε This didn't age well Εν τω μεταξύ η κάρτα του λινκ ανέβηκε κιόλας Καλα παμε 3 μηνες ακομα υπομονη να ξανα δουμε κατι καλο Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2021 από giannis2156
etze Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) την στειλανε μολις ειδα πως χθες το βραδυ μου στειλανε ενα mail που ελεγε οτι εχουνε ανανεωμενη ημερομηνια παραλαβης + αποστολης της καρτας και σημερα μου εσκασε mail πως σταλθηκε ενω γενικα ελεγε estimated delivery 25 αυγουστου - 1 σεπτεμβρη τωρα λεει μεχρι το τελος της βδομαδας ξερω γω λοιπον, τωρα πρεπει να με βοηθησετε να βρω μητρικη να την κουμπωσω εδω edit: εντωμεταξυ για καποιο λογο λεει το δεμα σταλθηκε απο το Saran της Γαλλιας ενω εχω παραγγειλει απο το ισπανικο amazon τραβηξανε και τα χρηματα. Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2021 από etze 3
nikos760 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, etze είπε , Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2021 από nikos760
Armoral Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 4 ώρες πριν, etze είπε την στειλανε μολις ειδα πως χθες το βραδυ μου στειλανε ενα mail που ελεγε οτι εχουνε ανανεωμενη ημερομηνια παραλαβης + αποστολης της καρτας και σημερα μου εσκασε mail πως σταλθηκε ενω γενικα ελεγε estimated delivery 25 αυγουστου - 1 σεπτεμβρη τωρα λεει μεχρι το τελος της βδομαδας ξερω γω λοιπον, τωρα πρεπει να με βοηθησετε να βρω μητρικη να την κουμπωσω εδω edit: εντωμεταξυ για καποιο λογο λεει το δεμα σταλθηκε απο το Saran της Γαλλιας ενω εχω παραγγειλει απο το ισπανικο amazon τραβηξανε και τα χρηματα. Στέλνουν από οποίο amazon θέλουν και υπάρχει διαθεσιμότητα.
etze Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 36 λεπτά πριν, Armoral είπε Στέλνουν από οποίο amazon θέλουν και υπάρχει διαθεσιμότητα. α δεν το ξερα, δε με νοιαζει ιδιαιτερα βεβαια απλα στο γαλλικο ηταν πιο ακριβη
morningwood Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Ρε παιδια τι φαση με το πλαισιο . ? ο φπα δεν ειναι 24% ή χανω κατι ?
Dantε Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 1208 X 1,24 = 1497 E Αυτο που υπολογιζεις ,ετσι οπως το υπολογιζεις,ειναι λαθος.
morningwood Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, Dantε είπε 1208 X 1,24 = 1497 E Δικιο εχεις ... δικο μου λαθος μολις ξυπνησα και χωρις καφε δυσκολα τα πραγματα χαχαχα
volman Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Στις 1/8/2021 στις 7:19 ΜΜ, etze είπε να ρωτησω, στο amazon εχει σημασια αν πχ η χρεωση γινει σε καρτα με διαφορετικο ονομα; εχει κανεις εμπειρια; εχω μπει σε account φιλου με registered vat number και πληρωσα με την καρτα μου γιατι η δικη του εχει απενεργοποιηθει πρεπει να κανει κατι τρεχαματα στις τραπεζες για να ξαναλειτουργησει. ειναι διαφορετικο το billing address και διαφορετικο το ονομα στην καρτα επισης για καποιο λογο μου εχουν δεχτει την παραγγελια κανονικα (ισπανικο amazon) αλλα τα χρηματα δεν τα δεσμευσαν/τραβηξαν ακομα. παιζει να φταιει που ειναι κυριακη; Ναι, η κάρτα μπορεί να είναι με άλλο όνομα. Τα φράγκα θα τα τραβήξουν όταν δεσμεύσουν την κάρτα και είναι έτοιμη προς αποστολή. 1
foukas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Παιδιά αξίζουν τα περίπου +100 ευρώ για τις παρακάτω υλοποιήσεις σε σχέση με την Gigabyte 3080 Ti Eagle (στα 1349); Η Inno3D iChill X4 είναι το μεσαίο μοντέλο ενώ η Gainward βγάζει μόνο Phoenix σε 3080 Ti.
giannis2156 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 10 λεπτά πριν, foukas είπε Παιδιά αξίζουν τα περίπου +100 ευρώ για τις παρακάτω υλοποιήσεις σε σχέση με την Gigabyte 3080 Ti Eagle (στα 1349); Η Inno3D iChill X4 είναι το μεσαίο μοντέλο ενώ η Gainward βγάζει μόνο Phoenix σε 3080 Ti. Με τιποτα δεν αξιζουν δεκα φορες eagle 1 2
SabotazNic Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 23 λεπτά πριν, foukas είπε Παιδιά αξίζουν τα περίπου +100 ευρώ για τις παρακάτω υλοποιήσεις σε σχέση με την Gigabyte 3080 Ti Eagle (στα 1349); Η Inno3D iChill X4 είναι το μεσαίο μοντέλο ενώ η Gainward βγάζει μόνο Phoenix σε 3080 Ti. Είμαι ευχαριστημένος με την 3070 Gainward και την ψύξη. Θα ξανά κατεβάσω cp77/gtav κάποια στιγμή, αλλά σε Warzone δεν ξεπερνάει τους 55 3
7nisiotis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, foukas είπε Παιδιά αξίζουν τα περίπου +100 ευρώ για τις παρακάτω υλοποιήσεις σε σχέση με την Gigabyte 3080 Ti Eagle (στα 1349); Η Inno3D iChill X4 είναι το μεσαίο μοντέλο ενώ η Gainward βγάζει μόνο Phoenix σε 3080 Ti. Ανάλογα το κατάστημα αν είναι να σκάσεις κατάθεση σε κατάστημα ΣουτζουκΛουμουμ, που δεν έχει καν βιτρίνα, είναι φρέσκο στο Σκρουτζ με αναμονή "4 με 10 εργάσιμες - 30 ημέρες" δώσε αλλά 100+ πάρε από το αμαζον ή τίποτα. Προσοχή στο κατάστημα, τηλέφωνο για επιβεβαίωση διαθεσιμότητας, screenshots κατά την αγορά και θα είσαι οκ. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2021 από 7nisiotis
foukas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε Ανάλογα το κατάστημα αν είναι το σκάσεις κατάθεση σε κατάστημα ΣουτζουκΛουμουμ, που δεν έχει καν βιτρίνα, είναι φρέσκο στο Σκρουτζ με αναμονή "4 με 10 εργάσιμες - 30 ημέρες" δώσε αλλά 100+ πάρε από το αμαζον ή τίποτα. Το ένα είναι με καλάθι σκρουτζ οπότε είναι ασφαλές. Και οι δύο κάρτες φαίνονται ετοιμοπαράδοτες πάντως. Μπορώ και να περιμένω καμιά βδομάδα σίγουρα. Αφού ξεφυτρώνουν τέτοιες τιμές πλέον, ίσως ακολουθήσουν κι άλλα μαγαζιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα