Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Αν δεν σε πείραζε δεν θα απάνταγες καν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, Thresh είπε Αν δεν σε πείραζε δεν θα απάνταγες καν... Μα προφανώς και με πείραξε, δεν είπα το αντίθετο. Απλά όχι επειδή έχω αγοράσει προιόν της. Επειδή είναι ανακρίβεια. Εξου και το παράδειγμα της powercolor. Γενικά και gigabyte και MSI έχω αγοράσει, αλλά σε αυτή την γενιά είναι σάπιες, τι να κάνουμε τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 4 minutes ago, Herald said: YΓ1. Να λες την Porsche δευτεράτζα μέσα απτο hyundai atos σου είναι λίγο περίεργη φαση Και τριτοτέταρτη να την λέει, χεστήκαμε πατόκορφα Να της έβριζε χριστούς/παναγίες/μάνες/παιδιά/προγόνους, 0 fucks given. Γιατί έχω 1 τρισεκατομμύριο ^ τρισεκατομμύριο πιο σημαντικά πράγματα να ασχολούμαι από το να υπερασπίζομαι μια εταιρεία που δεν μου ανήκει, όπως πχ το να κοιτάω το ταβάνι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
purif Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Και μετά σας πείραζε που όλοι κλαιγόντουσαν στο εδώ thread για τις τιμές των καρτών 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, Thresh είπε Και τριτοτέταρτη να την λέει, χεστήκαμε πατόκορφα Και μετά θα είμαστε το forum που οι Intel είναι καλύτεροι σε rendering, oι radeon σε RT και με υποστήριξη στο ανώτερο DLSS έναντι του FSR που έχουν οι nvidia, το Gsync δουλεύει μόνο σε AMD κάρτες και η Γη είναι επίπεδη. Α ναι, και πάρτε TRIO 3090 για mining, λίρα 100. Καταλαβαίνεις ότι όταν κάποιος γράφει κάτι που είναι λάθος, ε πρέπει να το διορθώνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Τον διόρθωσες αρχικά, δεν είναι ανάγκη να πρέπει να τον "πείσεις" κιόλας με το να επιστρέφεις ξαναγράφοντας ειρωνικά 4-5 φορές για "δευτεράντζες"... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Thresh είπε Γιατί έχω 1 τρισεκατομμύριο ^ τρισεκατομμύριο πιο σημαντικά πράγματα να ασχολούμαι από το να υπερασπίζομαι μια εταιρεία που δεν μου ανήκει, όπως πχ το να κοιτάω το ταβάνι. Δεν υπερασπίζεσαι την εταιρεία. Τους χρήστες υπερασπίζεσαι. Μπαίνει ο skritikos ας πούμε που ψάχνε κάρτα όπως έγραψε, και διαβάζει ότι η Palit είναι 2ατζα, ενώ η MSI σίφουνας. Βρίσκει λοιπόν Trio και gamerock OC στην ίδια τιμή και αγοράζει την 1η επειδή δεν διόρθωσες τον συμφορουμίτη. 5 λεπτά πριν, Thresh είπε Τον διόρθωσες αρχικά, δεν είναι ανάγκη να πρέπει να τον "πείσεις" κιόλας με το να επιστρέφεις ξαναγράφοντας ειρωνικά 4-5 φορές για "δευτεράντζες"... Έχεις δίκιο, αλλά η ειρωνεία έγινε εξολοκλήρου λόγω MSI trio. Άμα είχε φυσιολογική κάρτα δεν θα τον ειρωνευόμουνα, αλλά να έχεις την τριτοτέταρτη υλοποίηση και να μιλάς για 2ατζες είναι άστειο ρε φίλε, πρέπει να το παραδεχτείς Και στο δίπλα θέμα το ίδιο έγινε με τις powercolor. Ήταν ο άλλος με ASROCK ξερώ γώ τι διάολο είχε και έκραζε την powercolor. Ε και εκεί πετάχτηκα Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2021 από Herald 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 E ναι, πως τόλμησε να κάνει τέτοια ιεροσυλία, στην πυρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 αράξτε στα κιλά σας με τα σαπάκια, SUPRIM X FTW 😋 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corr8 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Παντως η συζητηση πανω σε αυτες τις υλοποιησεις ειχε θετικα. Προσωπικα δεν ηξερα οτι και palit εχει βγει πολυ καλη. Μαλιστα msi ηταν μια απο τις επιλογες μ για καρτα που κοιταω να παρω με το καλο αυτο το διαστημα να ολοκληρωσω το συστημα μου. Μετα απο αυτη τη συζητηση χαιρομαι που τουλαχιστο θα κοιταξω και σε διαφορετικες υλοποιησεις απο αλλες εταιριες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, corr8 είπε Παντως η συζητηση πανω σε αυτες τις υλοποιησεις ειχε θετικα. Προσωπικα δεν ηξερα οτι και palit εχει βγει πολυ καλη. Μαλιστα msi ηταν μια απο τις επιλογες μ για καρτα που κοιταω να παρω με το καλο αυτο το διαστημα να ολοκληρωσω το συστημα μου. Μετα απο αυτη τη συζητηση χαιρομαι που τουλαχιστο θα κοιταξω και σε διαφορετικες υλοποιησεις απο αλλες εταιριες. @Thresh That's my point. Και το έχω πεί πολλές φορές, πολλά random μέλη (και μη) διαβάζουν. Το ξέρω από φίλους που όταν πάνε να αγοράσουν μου μεταφέρουν πράγματα από εδώ μέσα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, ICE-T είπε Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά πάνω από 86 σε memory και 88 junction δεν έχει γράψει με 32 βαθμούς δωμάτιο και 1 ώρα warzone ,ναι μέτρια αλλά δεν είναι discoμπαλα για παρέλαση στο pride 32 C ambient ? Δεν κόλλησες πάνω στη καρέκλα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skritikos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, corr8 είπε Παντως η συζητηση πανω σε αυτες τις υλοποιησεις ειχε θετικα. Προσωπικα δεν ηξερα οτι και palit εχει βγει πολυ καλη. Μαλιστα msi ηταν μια απο τις επιλογες μ για καρτα που κοιταω να παρω με το καλο αυτο το διαστημα να ολοκληρωσω το συστημα μου. Μετα απο αυτη τη συζητηση χαιρομαι που τουλαχιστο θα κοιταξω και σε διαφορετικες υλοποιησεις απο αλλες εταιριες. Gainward/Palit/PNY είναι ίδιες εταιρίες. Εγώ από μια used Gainward 1660 Ti που παραλίγο να αγοράσω άρχισα να τις ψάχνω, και είδα πως δεν έχουν τίποτα χειρότερο από τις άλλες. Και καλά θα κάνουμε να μην μας νοιάζει το sticker αλλά η πραγματική ποιότητα (σε όλα, κάρτες, οχήματα, ανθρώπους!). Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2021 από skritikos typo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 4 λεπτά πριν, morehp είπε αράξτε στα κιλά σας με τα σαπάκια, SUPRIM X FTW 😋 Η suprim είναι καλή υλοποίηση. Δώσε supo / timespy κλοκιασμένος να δώ τι ψάρια πιάνει η 2ατζα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, morehp είπε αράξτε στα κιλά σας με τα σαπάκια, SUPRIM X FTW 😋 Καίει τον άμπακο βέβαια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα