ICE-T Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 7 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Δεν καταλαβαίνω γιατί αναφέρεστε στην Palit και στην Zotac ως δευτεράντζες; Οι φθηνές υλοποιήσεις είναι basic σε όλες τις εταιρείες ακόμη και στην ASUS που είναι στο στόμα όλων ως premium μάρκα. Αν πας σε καλή ή top υλοποίηση οι Palit είναι τούμπανα. Τα ίδια είχαμε και στο thread των AMD που αναφέρθηκε η Powercolor σαπίλα, έλεος δηλαδή.. Red devil power color 6800xt παίρνει σκαλπ λίγο coil whine έχουν μόνο από ότι ακούγεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, ICE-T είπε εγώ για gaming 1 ώρα την μέρα την χρησιμοποιώ τα benchmarks ανεβάσματα μου είναι αδιάφορα πάνω από 18000 στο time spy με πολυ τέντωμα θα τα φτάνει σε συνχερω έχεις δυνατότερη κάρτα Και για 3 λεπτά να την χρησιμοποιείς δεν αλλάζει κάτι. Μιλάς για 2ατζες ενώ έχεις από τις χειρότερες υλοποιήσεις. Κυριολεκτικά. Μια βόλτα από το mining thread στο ocnet και θα καταλάβεις. Το 90% των υλοποιήσεων 3090 βαράνε 110c με ~100 hashrate (λόγω throttle). Η gamerock OC βαράει 102C peak με 125 - 130 hashrate. Η διαφορά είναι τεράστια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skritikos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Η λέξη της ημέρας: δευτεράτζα! 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, Herald είπε Και για 3 λεπτά να την χρησιμοποιείς δεν αλλάζει κάτι. Μιλάς για 2ατζες ενώ έχεις από τις χειρότερες υλοποιήσεις. Κυριολεκτικά. Μια βόλτα από το mining thread στο ocnet και θα καταλάβεις. Το 90% των υλοποιήσεων 3090 βαράνε 110c με ~100 hashrate (λόγω throttle). Η gamerock OC βαράει 102C peak με 125 - 130 hashrate. Η διαφορά είναι τεράστια. χεσμενο το έχω το mining ⛏️ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Η MSI μαμήθηκε στις 3000 με τα πλαστικά backplate και τις μπούρδες. Οι αντίστοιχες υλοποιήσεις (trio και gaming z) ήταν κορυφή στις Turing, μόνο πίσω από την Strix φυσικά.. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2021 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Βάζεις νερό και ησυχάζεις ^ DOOM Eternal με RT / DLSS Overclock + undervolt + liquid metal + thermal pads + EK Vector FE block. Βοήθησε και το που πήγα σε 1440p 240hz, έπεσε το power draw αρκετά. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2021 από Spartan117 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, ICE-T είπε χεσμενο το έχω το mining ⛏️ Δεν αλλάζει αυτό το πόσο καλή η κακή υλοποίηση είναι η κάθε μία. Αλλάζεις το θέμα χωρίς λόγο. Μιλάμε για το ποιές κάρτες είναι 2ατζες. Το αν έχεις χεσμένα τα τεστ που σου δείχνουν ποιές κάρτες είναι 2ατζες δεν έχει σημασία. Δηλαδή με τι τέσταρες τις palit και είναι 2ατζες ενώ η MSI σου πρωτάτζα? 13 λεπτά πριν, Spartan117 είπε Βάζεις νερό και ησυχάζεις ^ DOOM Eternal με RT / DLSS Overclock + undervolt + liquid metal + thermal pads + EK Vector FE block. Βοήθησε και το που πήγα σε 1440p 240hz, έπεσε το power draw αρκετά. Στις 3080 είσαι okay αλλά 3090 το νερό δεν κάνει κάτι αν έχεις 2x8pin υλοποίηση. Βάρανε τρελό plimit οι κάρτες στα 350w. Kαι ναι βοηθάει η ανάλυση εσένα. Εσύ έχεις και FE που πέρα από το θέμα με τα mem temps είναι τούμπανο σε PCB. Ο άλλος έχει την σάπια την msi και μιλάει για 2ατζες, ήμαρτον Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2021 από Herald 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Με mining! (πλακίτσα 😁 ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 4 λεπτά πριν, Herald είπε Δεν αλλάζει αυτό το πόσο καλή η κακή υλοποίηση είναι η κάθε μία. Αλλάζεις το θέμα χωρίς λόγο. Μιλάμε για το ποιές κάρτες είναι 2ατζες. Το αν έχεις χεσμένα τα τεστ που σου δείχνουν ποιές κάρτες είναι 2ατζες δεν έχει σημασία. Δηλαδή με τι τέσταρες τις palit και είναι 2ατζες ενώ η MSI σου πρωτάτζα? Στις 3080 είσαι okay αλλά 3090 το νερό δεν κάνει κάτι αν έχεις 2x8pin υλοποίηση. Βάρανε τρελό plimit οι κάρτες στα 350w. Kαι ναι βοηθάει η ανάλυση εσένα. Εσύ έχεις και FE που πέρα από το θέμα με τα mem temps είναι τούμπανο σε PCB. Ο άλλος έχει την σάπια την msi και μιλάει για 2ατζες, ήμαρτον Εγώ δεν είπα ότι είναι πρωτοκλασατη υλοποίηση η δικιά μου μόνος σου βγάζεις συμπεράσματα και πετάς παπαντζες και αλλάζεις την κουβέντα, μια με memory temps ,μια με το ⛏️και πάει λέγοντας, κούρασες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, ICE-T είπε Εγώ δεν είπα ότι είναι πρωτοκλασατη υλοποίηση η δικιά μου μόνος σου βγάζεις συμπεράσματα και πετάς παπαντζες και αλλάζεις την κουβέντα, μια με memory temps ,μια με το ⛏️και πάει λέγοντας, κούρασες Μια υλοποίηση την κρίνεις πως τα πάει στα δύσκολα. Το mining είναι από τις δύσκολες διεργασίες όσον αφορά τις μνήμες. Αν δεν σου κάνει το mining όπου mining βάλε rendering. Το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα. Σε ρωτάω λοιπόν, σε ποιόν τομέα είναι 2ατζα η palit όταν έχουν καλύτερο plimit, pdelivery , pcb , mem temps και γενικά ψύξη? Αν η palit είναι 2ατζα τότε η MSI σου ας πούμε τι είναι? YΓ1. Υπάρχει όντως τομέας που η MSI είναι καλύτερη, αλλά οφείλεται σε κόσμο σαν και εσένα που χαρακτηρίζει powercolor / palit κλπα 2ατζες. Σαφήνω να το βρείς Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2021 από Herald 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skritikos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 14 λεπτά πριν, vins είπε Με mining! (πλακίτσα 😁 ) Αυτό και το Gameboy Advance (που ακόμη έχω), η καλύτερη παρέα στην στρατιωτική θητεία μου! Ωραίες αναμνήσεις από μια άσχημη περίοδο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 4 λεπτά πριν, Herald είπε Μια υλοποίηση την κρίνεις πως τα πάει στα δύσκολα. Το mining είναι από τις δύσκολες διεργασίες όσον αφορά τις μνήμες. Αν δεν σου κάνει το mining όπου mining βάλε rendering. Το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα. Σε ρωτάω λοιπόν, σε ποιόν τομέα είναι 2ατζα η palit όταν έχουν καλύτερο plimit, pdelivery , pcb , mem temps και γενικά ψύξη? Αν η palit είναι 2ατζα τότε η MSI σου ας πούμε τι είναι? συνεχίζεις 😂έλα congratulations έχεις δίκιο θα σου κάνω την χάρη για να φανείς λίγο γιατί εσύ θα μας την βγάλεις την palit και καλύτερη από τις Asus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 35 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Η MSI μαμήθηκε στις 3000 με τα πλαστικά backplate και τις μπούρδες. Οι αντίστοιχες υλοποιήσεις (trio και gaming z) ήταν κορυφή στις Turing, μόνο πίσω από την Strix φυσικά.. Δεν ξέρεις τι ειναι να γυρνας απτη δουλειά, να βαζεις την τσαγιερα πανω στο backplate της msi, να παιζεις warzone και μέχρι να τελειωσεις να εχεις ετοιμο ζεστο τσαγακι. Μετα πετας και 2 μπιφτεκια πανω και ανοιγεις nicehash. Θα εχουν λιγο γευση λιωμενου πλαστικου λογω του backplate τα μπιφτεκια αλλα οκ, τρωγονται. Τα υπολοιπα ειναι 2ατζες. 2 λεπτά πριν, ICE-T είπε συνεχίζεις 😂έλα congratulations έχεις δίκιο θα σου κάνω την χάρη για να φανείς λίγο γιατί εσύ θα μας την βγάλεις την palit και καλύτερη από τις Asus Εγω δεν θελω να σου δειξω τιποτα. Περνα μια βόλτα απτο benchmark νημα και δες τα νουμερα μαν. Ψησε 2 μπιφτεκια τωρα στο πολυκαρβονικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μα ο χριστός κι απόστολος γκλέτσος! Τόσο πολύ προσβλήθηκες επειδή έθιξε κάποιος μια εταιρεία της οποίας έτυχε να έχεις αγοράσει προϊόν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Thresh είπε Μα ο χριστός κι απόστολος γκλέτσος! Τόσο πολύ προσβλήθηκες επειδή έθιξε κάποιος μια εταιρεία της οποίας έτυχε να έχεις αγοράσει προϊόν? Tσου, και για τις powercolor πριν 2-3 μήνες το ίδιο έκανα στο δίπλα θέμα (δεν έχω / είχα ποτέ powercolor). Προσβάλλομαι με τις ανακρίβειες, όλα τα άλλα συγχωρούνται YΓ1. Να λες την Porsche δευτεράτζα μέσα απτο hyundai atos σου είναι λίγο περίεργη φαση Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2021 από Herald 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα