ICE-T Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, Herald είπε Θα προσέχω μην αγχωνεσαι. Παμε στο benchmark νημα? 3090 δεν εχεις? 3080 έχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, ICE-T είπε 3080 έχω Ααα, την 2ατζα έχεις? Σορρυ νομιζα 3090. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skritikos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, ICE-T είπε Αφού δεν πρόκειται να αγοράσεις ,τα ίδια έχουν γραφτεί και από άλλους που ήθελαν 2080ti με 400 ευρώ τον Σεπτέμβριο Δεν ήξερα πως πρέπει να υπογράφω και υποσχετική για το τι θα αγοράσω και τι όχι 😋 Συζήτηση κάνουμε, μια που είμαστε σε forum. Η έρευνα για το νέο PC ξεκίνησε πέρσι φθινόπωρο, και μέχρι να βγουν τα specs πήγανε οι GPU στο Φεγγάρι. Από εκεί και έπειτα είναι μια συνεχή παρακολούθηση της αγοράς και των εξελίξεων. Χαίρομαι που στην πορεία κατέβασα κι άλλες πιθανές λύσεις που ίσως τελικά εξυπηρετούν καλύτερα τις πραγματικές ανάγκες μου. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2021 από skritikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, Herald είπε Ααα, την 2ατζα έχεις? Σορρυ νομιζα 3090. ναι δευτερατζα 1 λεπτό πριν, skritikos είπε Δεν ήξερα πως πρέπει να υπογράφω και υποσχετική για το τι θα αγοράσω και τι όχι. Συζήτηση κάνουμε, μια που είμαστε σε forum. Η έρευνα για το νέο PC ξεκίνησε πέρσι φθινόπωρο, και μέχρι να βγουν τα specs πήγανε οι GPU στο Φεγγάρι. Από εκεί και έπειτα είναι μια συνεχή παρακολούθηση της αγοράς και των εξελίξεων. Χαίρομαι που στην πορεία κατέβασα κι άλλες πιθανές λύσεις που ίσως τελικά εξυπηρετούν καλύτερα τις πραγματικές ανάγκες μου. κουβέντα κάνουμε δεν σε πρόσβαλα υπάρχει και Xbox series x που είναι αρκετά καλό μηχάνημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skritikos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 37 λεπτά πριν, ICE-T είπε κουβέντα κάνουμε δεν σε πρόσβαλα υπάρχει και Xbox series x που είναι αρκετά καλό μηχάνημα Ναι κι εγώ έφαγα κάποιο εικονίδιο που υποτίθεται πως θα έβαζα στο τέλος της πρότασης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μόνο πλαστικούρα MSI με 350w bios, 2x8pin και mem temps για να flipparis burgers. Τα υπόλοιπα είναι 2άτζες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Την premiumίλα της 3070 gamerock oc δεν την έχω ξαναβρει πάντως... Οκ εμφάνιση υποκειμενική, αλλά build quality, thermals και ανέβασμα σε μνήμες μακράν top σε σχέση με ότι έχω πιάσει μέχρι τώρα (και σε 3070, και σε 3070ti και σε 3080) 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Herald είπε Μόνο πλαστικούρα MSI με 350w bios, 2x8pin και mem temps για να flipparis burgers. Τα υπόλοιπα είναι 2άτζες. Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά πάνω από 86 σε memory και 88 junction δεν έχει γράψει με 32 βαθμούς δωμάτιο και 1 ώρα warzone ,ναι μέτρια αλλά δεν είναι discoμπαλα για παρέλαση στο pride Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2021 από ICE-T Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, ICE-T είπε Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά πάνω από 86 σε memory και 88 junction δεν έχει γράψει ακόμα με 32 βαθμούς δωμάτιο και 1 ώρα warzone ,ναι μέτρια αλλά δεν είναι discoμπαλα για παρέλαση στο pride Τι 1 ώρα warzone ρε μαν, εκεί την στρεσάρις την κάρτα? Τρέξε κατί βαρύ και φέρε τα burgers να τηγανίσουμε. Έχεις και την 2ατζα την 3080 εσύ, δες η 3090 η τριο πόσο βαράνε τα mem στο backplate. Ακολούθησαν συνταγή της gigabyte και χτυπάνε 110 με throttle. PS1. Είμαι με κατά 200w μεγαλύτερο bios mind you. 7 λεπτά πριν, vins είπε Την premiumίλα της 3070 gamerock oc δεν την έχω ξαναβρει πάντως... Οκ εμφάνιση υποκειμενική, αλλά build quality, thermals και ανέβασμα σε μνήμες μακράν top σε σχέση με ότι έχω πιάσει μέχρι τώρα (και σε 3070, και σε 3070ti και σε 3080) H εμφάνιση είναι για να ρίχνεις στάχτη στα μάτια της γυναίκας. Της έδειξα την σελίδα του προιόντος και αντί το μάτι να πέσει στην τιμή και να αρχίσει η γκρίνια ξεκίνησε το "τι αηδία είναι αυτό / για ποιό λόγο είναι έτσι" κλπα κλπα. Αμά τις έδειχνα μια φυσιολογική κάρτα, το μάτι θα έπεφτε κατευθείαν στην τιμή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Το power limit δεν ανεβάζει το πόσο τραβάνε οι μνήμες απ' ότι έχω δει οπότε ψήνουν και με undervolt. Η μόνη λύση είναι καλύτερα thermal pads και ιδανικά νεράκι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δεν καταλαβαίνω γιατί αναφέρεστε στην Palit και στην Zotac ως δευτεράντζες; Οι φθηνές υλοποιήσεις είναι basic σε όλες τις εταιρείες ακόμη και στην ASUS που είναι στο στόμα όλων ως premium μάρκα. Αν πας σε καλή ή top υλοποίηση οι Palit είναι τούμπανα. Τα ίδια είχαμε και στο thread των AMD που αναφέρθηκε η Powercolor σαπίλα, έλεος δηλαδή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skritikos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 4 λεπτά πριν, Herald είπε H εμφάνιση είναι για να ρίχνεις στάχτη στα μάτια της γυναίκας. Της έδειξα την σελίδα του προιόντος και αντί το μάτι να πέσει στην τιμή και να αρχίσει η γκρίνια ξεκίνησε το "τι αηδία είναι αυτό / για ποιό λόγο είναι έτσι" κλπα κλπα. Αμά τις έδειχνα μια φυσιολογική κάρτα, το μάτι θα έπεφτε κατευθείαν στην τιμή. Τι τραβάτε κι εσείς οι παντρεμένοι 🤣 1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε Δεν καταλαβαίνω γιατί αναφέρεστε στην Palit και στην Zotac ως δευτεράντζες; Οι φθηνές υλοποιήσεις είναι basic σε όλες τις εταιρείες ακόμη και στην ASUS που είναι στο στόμα όλων ως premium μάρκα. Αν πας σε καλή ή top υλοποίηση οι Palit είναι τούμπανα. Τα ίδια είχαμε και στο thread των AMD που αναφέρθηκε η Powercolor σαπίλα, έλεος δηλαδή.. Και το αστείο είναι πως όσα σοβαρά reviews έχω διαβάσει για Palit και Gainward μόνο τα καλύτερα λένε για τις πλακέτες και την υλοποίηση. Ακόμη και για τις 1650! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, Spartan117 είπε Το power limit δεν ανεβάζει το πόσο τραβάνε οι μνήμες απ' ότι έχω δει οπότε ψήνουν και με undervolt. Η μόνη λύση είναι καλύτερα thermal pads και ιδανικά νεράκι Ε μεγαλύτερο power limit μεγαλύτερη θερμοκρασία στο κουτί, και σίγουρα αρκετά πιο ζεστό backplate. Θα δοκιμάσω όταν πάω σπίτι να κάνω ένα τεστ αλλά πιστεύω ένα Δt ~ 10 θα το δώ στις μνήμες άμα πέσω στα 300 από τα 500w Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, Herald είπε Τι 1 ώρα warzone ρε μαν, εκεί την στρεσάρις την κάρτα? Τρέξε κατί βαρύ και φέρε τα burgers να τηγανίσουμε. Έχεις και την 2ατζα την 3080 εσύ, δες η 3090 η τριο πόσο βαράνε τα mem στο backplate. Ακολούθησαν συνταγή της gigabyte και χτυπάνε 110 με throttle. PS1. Είμαι με κατά 200w μεγαλύτερο bios mind you εγώ για gaming 1 ώρα την μέρα την χρησιμοποιώ τα benchmarks ανεβάσματα μου είναι αδιάφορα πάνω από 18000 στο time spy με πολυ τέντωμα θα τα φτάνει σε συνχερω έχεις δυνατότερη κάρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 4 λεπτά πριν, skritikos είπε Και το αστείο είναι πως όσα σοβαρά reviews έχω διαβάσει για Palit και Gainward μόνο τα καλύτερα λένε για τις πλακέτες και την υλοποίηση. Ακόμη και για τις 1650! Για παλιές κάρτες δεν ξέρω, για 3070 / 80 / 90 η Palit / Gainward (ίδιες υλοποίησεις βγάζουν με διαφορετικό cooler) έχουν κορυφαία PCB / power delivery / ψύξη και μάλλον και binning (εκτός αν μου έκατσε η τυχερή). Η Strix OC είναι καλύτερη σε PCB / power delivery, τεσταρισμένο, αλλά μιλάμε για ΤΟ κορυφαίο μοντελο. Κάτι MSI trio ενταξει, είναι κακό ανέκδοτο να την συγκρίνουμε με gamerock OC. Γελάει ο κόσμος να ούμε, εντελώς 2ατζα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα