Vsrs7 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 24 λεπτά πριν, Arkin είπε Να σε πω οτι αυτο σκεφτομαι τωρα? Αλλα δεν θα μπορεσω να την επιστρεψω και να παρω τα χρηματα πισω γιατι εχουν περασει 25 μερες και για να κοψω δευτερο τιμολογιο δυσκολα δεν θα περασει εφορια δευτερη GPU σε 1 χρονο. Αλλιως θα την εδινα 600 την 6700xt και θα επερνα αυτη παλι με 600 που θα μου εβγαινε με τιμολογιο. Γιατί δεν την περνας στα πάγια;;;
Arkin Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, Vsrs7 είπε Γιατί δεν την περνας στα πάγια;;; Την 6700xt την περασα αμεσα ναι μια το χρονο ομως παραπανω δεν επιτρεπουν. Διλημμα η κατασταση οπως και να εχει.
Vsrs7 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 16 λεπτά πριν, Armoral είπε Νομίζω ότι ψάχνω υπερβολικά. Δεν έχει παίξει τέτοια τιμή σε καμία υλοποίηση κοντά στο msrp. Μόνο οι Vega έπαιζαν σε κανονικές τιμές amazon, οι Nitro 5700xt κυρίως, αν όχι μόνο εδώ, στο Πλαίσιο. Αυτή τη στιγμή οι φθηνότερες 3070ti στο amazon έχουν ένα 900άρι εύκολα. 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Την 6700xt την περασα αμεσα ναι μια το χρονο ομως παραπανω δεν επιτρεπουν. Διλημμα η κατασταση οπως και να εχει. Ρώτα τον λογιστή σου. Έχω περάσει καμία 30αρια κάρτες σε πάγια... 2 1
Armoral Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Vsrs7 είπε Amazon warehouse? Μία στο τόσο λέμε μπορεί να παίξουν για αυτό είναι η εξαίρεση στον κανόνα. Δείξε μου να πάρω τώρα μία στα 452. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2021 από Armoral
Arkin Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, Vsrs7 είπε Ρώτα τον λογιστή σου. Έχω περάσει καμία 30αρια κάρτες σε πάγια... Θα ρωτησω ναι γιατι αν γινεται θα ειναι παρα πολυ καλο. Τωρα οπως το σκεφτομαι 2 καρτες σε αγροτικη επιχειρηση το λογικο ειναι να μην επιτρεπουν αλλα μια ερωτηση θα γινει και γινεται θα την τσιμπησω και δινω την αλλη 600-650 να μου βγει στα ιδια.
Vsrs7 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, Armoral είπε Amazon warehouse? Όχι, κανονική κάρτα καινούργια.
Armoral Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, Vsrs7 είπε Όχι, κανονική κάρτα καινούργια. Ωραίος αφού την πρόλαβες. Εδώ και εκεί παίζουν κάποιες τέτοιες τιμές όντως, ελάχιστες όμως.
Vsrs7 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, Armoral είπε Ωραίος αφού την πρόλαβες. Εδώ και εκεί παίζουν κάποιες τέτοιες τιμές όντως, ελάχιστες όμως. Αρχές του χρόνου, είχε πάρα πολλές. Σκέψου ακυρωναμε asus dual στα 580 γιατί μας φαινόντουσαν ακριβές. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2021 από Vsrs7
generalb31 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Arkin είπε Θα ρωτησω ναι γιατι αν γινεται θα ειναι παρα πολυ καλο. Τωρα οπως το σκεφτομαι 2 καρτες σε αγροτικη επιχειρηση το λογικο ειναι να μην επιτρεπουν αλλα μια ερωτηση θα γινει και γινεται θα την τσιμπησω και δινω την αλλη 600-650 να μου βγει στα ιδια. Σε τι αγροτικη επιχειρηση περνας τις καρτες στα εξοδα??? Με ενδιαφερει....(συναδελφος αγροτικος επιχειρηματιας ( βαση εφοριας και γω) Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2021 από generalb31
Vsrs7 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Arkin είπε Θα ρωτησω ναι γιατι αν γινεται θα ειναι παρα πολυ καλο. Τωρα οπως το σκεφτομαι 2 καρτες σε αγροτικη επιχειρηση το λογικο ειναι να μην επιτρεπουν αλλα μια ερωτηση θα γινει και γινεται θα την τσιμπησω και δινω την αλλη 600-650 να μου βγει στα ιδια. Γιατί, οι αγρότες δεν έχουν κομπιούτερ να κρατούν τα έσοδα, έξοδα, παραστατικά, να κόβουν τιμολόγια κλπ...κλπ;;; Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2021 από Vsrs7 1
generalb31 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, Vsrs7 είπε Γιατί, οι αγρότες δεν έχουν κομπιούτερ να κρατούν τα έσοδα, έξοδα, παραστατικά, να κόβουν τιμολόγια κλπ...κλπ;;; Μωρε εχουμε αλλα εμενα ο λογιστης καθε φορα που το το λεω με βριζει....αλλα αν γινεται να αρχιζω να κοβω και κατι....
Arkin Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, generalb31 είπε Σε τι αγροτικη επιχειρηση περνας τις καρτες στα εξοδα??? Με ενδιαφερει....(συναδελφος αγροτικος και γω) Μόλις τώρα, Vsrs7 είπε Γιατί, οι αγρότες δεν έχουν κομπιούτερ να κρατούν τα έσοδα, έξοδα, παραστατικά, κλπ...κλπ;;; Οτι ειπε ο vsrs ετσι περνανε οτιδηποτε εχει σχεση με υπολογιστη ebanking/εκτυπωση εργοσημων/εφκα πληρωμες και πολλα ακομα. Αλλα 2 καρτες δυσκολα θα ρωτησω αυριο και βλεπουμε αν ξερουν και αυτοι. 30 καρτες σε τι επιχειρηση τις περασες? 1
Armoral Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 5 λεπτά πριν, Vsrs7 είπε Αρχές του χρόνου, είχε πάρα πολλές. Σκέψου ακυρωναμε asus dual στα 580 γιατί μας φαινόντουσαν ακριβές. Ναι άλλο χρονικό διάστημα τότε. Τότε ήταν πιο νορμάλ τα πράγματα. Εγώ είχα πάρει 670 ευρώ την GAMING OC από το Πλαίσιο το Νοέμβρη αν θυμάμαι καλά και είχα βρει 3080 στο Msystems στα 809 και στα 929 ευρώ και τις προσπέρασα δυστυχώς..
Arkin Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, generalb31 είπε Μωρε εχουμε αλλα εμενα ο λογιστης καθε φορα που το το λεω με βριζει....αλλα αν γινεται να αρχιζω να κοβω και κατι.... Spoiler Σε παλιοτερο προγραμμα περασα κανονικα laptop του 1000αρικου με βγηκε ενα 200αρικο στο τελος. Εργοστασια ελιας που εχουμε εδω περνανε τηλεορασεις εκδρομες εξοδα απο ταβερνες ενα σωρο αυτα για την ωρα δεν μας τα επιτρεπουν εμας αλλα επειδη η εφορια μας εχει σκισει εχουν αρχισει να μας θεωρουν ανθρωπους και περνανε και αλλα πραγματα εκτος τα καθαρος αγροτικα.
Armoral Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Απόκρυψη περιεχομένων Σε παλιοτερο προγραμμα περασα κανονικα laptop του 1000αρικου με βγηκε ενα 200αρικο στο τελος. Εργοστασια ελιας που εχουμε εδω περνανε τηλεορασεις εκδρομες εξοδα απο ταβερνες ενα σωρο αυτα για την ωρα δεν μας τα επιτρεπουν εμας αλλα επειδη η εφορια μας εχει σκισει εχουν αρχισει να μας θεωρουν ανθρωπους και περνανε και αλλα πραγματα εκτος τα καθαρος αγροτικα. Spoiler Οπότε με λίγα λόγια τη χτυπάς με συνοπτικές διαδικασίες.:D 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα