7nisiotis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Νομίζω όποιος πρόλαβε και έφτιαξε λογαριασμό πρόλαβε στο pccomponetes. Εμένα προχωράει αλλά δεν έχω τιμολογιαρες και απαλλαγές ΦΠΑδων ίσως παίζει ρόλο αυτό.
Tenshi Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 20 λεπτά πριν, nikos760 είπε δεν καταλαβα και πολλα Πήρες 3080TI εσύ. Χώσιμο στην pci-e,καλώδια,power on και play.
Matrix7 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 29 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Νομίζω όποιος πρόλαβε και έφτιαξε λογαριασμό πρόλαβε στο pccomponetes. Εμένα προχωράει αλλά δεν έχω τιμολογιαρες και απαλλαγές ΦΠΑδων ίσως παίζει ρόλο αυτό. Τέλος το pccomponentes από σήμερα,δεν στέλνουν σε κανένα
nikos760 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 9 λεπτά πριν, Tenshi είπε Πήρες 3080TI εσύ. Χώσιμο στην pci-e,καλώδια,power on και play. χαχα ναι το ξερω απλα το ειχα απορια οταν εψαχνα καρτα εμενα το πρωι κατα της 9 ηταν βουλγαρια αντε να περασει τα συνορα γιατι ισα ισα που προλαβενω το φπα;)
Sakiz105 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, nikos760 είπε χαχα ναι το ξερω απλα το ειχα απορια οταν εψαχνα καρτα εμενα το πρωι κατα της 9 ηταν βουλγαρια αντε να περασει τα συνορα γιατι ισα ισα που προλαβενω το φπα;) απο αυριο απλά να κοιτάς σε acs τον αριθμό 1
nikos760 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, Sakiz105 είπε απο αυριο απλά να κοιτάς σε acs τον αριθμό τον ιδιο αριθμο που βαζω στην gls ? η θα μου στειλουν αλλο για acs
Tenshi Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 4 λεπτά πριν, nikos760 είπε τον ιδιο αριθμο που βαζω στην gls ? η θα μου στειλουν αλλο για acs Θα σου έρθει μήνυμα απο ACS
7nisiotis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 12 λεπτά πριν, Matrix7 είπε Τέλος το pccomponentes από σήμερα,δεν στέλνουν σε κανένα Θα δοκιμάσω ξανά αργότερα γιατί δεν είμαι σπίτι. Χθες βράδυ έφτασα μέχρι τη πληρωμή ήρθε μήνυμα στο κινητό για επιβεβαίωση της κάρτας αλλά προφανώς δεν είχα τα 900 που ζητούσε ( δοκιμή έκανα ) οπότε ακυρώθηκε.
Matrix7 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε Θα δοκιμάσω ξανά αργότερα γιατί δεν είμαι σπίτι. Χθες βράδυ έφτασα μέχρι τη πληρωμή ήρθε μήνυμα στο κινητό για επιβεβαίωση της κάρτας αλλά προφανώς δεν είχα τα 900 που ζητούσε ( δοκιμή έκανα ) οπότε ακυρώθηκε. Δε σαφήνει να πληρώσεις σήμερα
Tenshi Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε Θα δοκιμάσω ξανά αργότερα γιατί δεν είμαι σπίτι. Χθες βράδυ έφτασα μέχρι τη πληρωμή ήρθε μήνυμα στο κινητό για επιβεβαίωση της κάρτας αλλά προφανώς δεν είχα τα 900 που ζητούσε ( δοκιμή έκανα ) οπότε ακυρώθηκε. Κάνει refresh πλέον ακριβώς σε αυτό το σημείο και δέν συνεχίζει, ασχέτως αν υπάρχουν χρήματα στην κάρτα.
nikos760 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, Tenshi είπε Θα σου έρθει μήνυμα απο ACS ωραιος ευχαριστω ευχομαι να μην γραφει οτι ξεχασατε να πληρωσατε και φπα
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 47 λεπτά πριν, nikos760 είπε δεν καταλαβα και πολλα αφού δεν κατάλαβες τότε δεν σε ενδιαφέρει η διαφορά 😛 LHR = χαμηλότερες επιδόσεις σε mining 51 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Ας ασχοληθούν οι miners με τις OG. Το πανηγύρι τελειώνει και θα 'ναι άπαντες ready για BF 2042. Το πανηγύρι μπορεί να τελειώνει για τους περιστασιακά ενδιαφερόμενους στο mining. Τιμές για κάρτες κλάσης 3080 και άνω δεν περιμένω δραματικές αλλαγές
7nisiotis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Όντως, χθες δοκίμασα περνούσε.... ίσως σταδιακά το έκοβαν; Γιατί εδώ και μέρες άλλοι μπορούσαν, άλλοι όχι. Και πολύ που κράτησε. Σταμάτησε εδώ πάντως. ✓ accept + refresh χωρίς μήνυμα λάθους υ.γ. η κάρτα είναι ενδεικτική Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2021 από 7nisiotis
Sakiz105 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 7 λεπτά πριν, nikos760 είπε ωραιος ευχαριστω ευχομαι να μην γραφει οτι ξεχασατε να πληρωσατε και φπα βάλε το "track id" ή το acs number. αν το πατησεις το tracking που εχεις στο parcelapp θα δεις 1
nikos760 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 οταν δουμε ξανα το Sony PS5 σε αυτη την τιμη ισως ξαναδουμε και της καρτες γραφικων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα