exopctrela Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Ποια είναι η σωστή ιστοσελίδα αγοράς των καρτών EVGA για Ελλάδα.
Matrix7 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 29 λεπτά πριν, Stefxour είπε Έμπλεξες καθόλου με τελωνείο? Και εάν ναι ποια ήταν η διαδικασία? Έχω καλή θέση στη λίστα αναμονής για τη 3060 αλλά αγχώθηκα γιατί στα φόρουμ της EVGA έχει πέσει πολύ κλάψα για τα τελωνεία. Δεν είναι από evga,από εκεί θα περιμένουμε πολύ ακόμη...Κ απόσο ξέρω τουλάχιστον από evga Ευρώπης δεν έχει τελωνείο 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Παντως η EVGA εριξε τιμες εγω που θελω τελος του χρονου αρχες του αλλου να παρω την 3060 ti xc απο 469 την πηγε 419 https://eu.evga.com/products/product.aspx?pn=08G-P5-3663-KL Το θεμα ειναι οταν σου στειλουν για να παρεις την καρτα σου στελνουν με την τιμη που ειχες δει τοτε η με την νεα μειωμενη; Γιατι αν μου στειλει πχ τον Γενναρη να την παρω με 600 και εδω πλεον η σε μαγαζια του εξωτερικου θα εχει 500-550 να την βρασω. Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2021 από LLLEFTERIS
BabisTs Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, Matrix7 είπε Η πατροπαράδοτη πλέον φωτό... καλορίζικο το καρτόνι bro! 1 ώρα πριν, Matrix7 είπε Επόμενη φωτό μόνο για kingpin κάτι θα γνωρίζεις....... 1
skritikos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 51 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Παντως η EVGA εριξε τιμες εγω που θελω τελος του χρονου αρχες του αλλου να παρω την 3060 ti xc απο 469 την πηγε 419 https://eu.evga.com/products/product.aspx?pn=08G-P5-3663-KL Το θεμα ειναι οταν σου στειλουν για να παρεις την καρτα σου στελνουν με την τιμη που ειχες δει τοτε η με την νεα μειωμενη; Γιατι αν μου στειλει πχ τον Γενναρη να την παρω με 600 και εδω πλεον η σε μαγαζια του εξωτερικου θα εχει 500-550 να την βρασω. 419 (VAT exc.) την έχει μήνες τώρα που την έχω ανοικτή τη σελίδα. Υποθέτω πως όταν με το καλό αποφασίσουν να διαθέσουν κάρτες για τα queue θα είναι στις τιμές που είχαν όταν μπήκε ο καθένας στο queue. Αλλιώς ποιο το νόημα της αναμονής και της όλης οργάνωσης από μεριάς τους;
LLLEFTERIS Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, skritikos είπε 419 (VAT exc.) την έχει μήνες τώρα που την έχω ανοικτή τη σελίδα. Υποθέτω πως όταν με το καλό αποφασίσουν να διαθέσουν κάρτες για τα queue θα είναι στις τιμές που είχαν όταν μπήκε ο καθένας στο queue. Αλλιώς ποιο το νόημα της αναμονής και της όλης οργάνωσης από μεριάς τους; Μεχρι εχθες ηταν 469.99 αν δεις στις προηγουμενες δυο σελιδες ειχα ρωτησει για τον υπολογισμο της τελικης τιμης. Αν μου στειλουν ειδοποιηση για 469.99 ΑΝ λεω και πλεον την εχουν 419.99 που ισως να πεσει ακομα σιγα μην την παρω οχι μονο εγω αλλα και πολυ κοσμος.
skritikos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε Μεχρι εχθες ηταν 469.99 αν δεις στις προηγουμενες δυο σελιδες ειχα ρωτησει για τον υπολογισμο της τελικης τιμης. Αν μου στειλουν ειδοποιηση για 469.99 ΑΝ λεω και πλεον την εχουν 419.99 που ισως να πεσει ακομα σιγα μην την παρω οχι μονο εγω αλλα και πολυ κοσμος. Κάτι περίεργο συμβαίνει γιατί σε μένα ήταν πάντα 419. Είμαι σίγουρος γιατί τα έχω μεταφέρει σε excel που ετοιμάζω το νέο build μου. Λες να με έχει λυπηθεί η EVGA που είμαι σε queue 6 καρτών;;; 😁
LLLEFTERIS Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, skritikos είπε Κάτι περίεργο συμβαίνει γιατί σε μένα ήταν πάντα 419. Είμαι σίγουρος γιατί τα έχω μεταφέρει σε excel που ετοιμάζω το νέο build μου. Λες να με έχει λυπηθεί η EVGA που είμαι σε queue 6 καρτών;;; 😁 Το θεμα ειναι πως καρτες δεν εχει σε ολες της σειρας 3 γραφει εκτος στοκ και αρκετα μαγαζια οπως το Ισπανικο μια χαρα εχει πουλησει εβγα καρτουλες. Μολις ακυρωσα και queue απο μια 1070 ti που ειχα κανει και δεν πηρα ειδοποιηση ποτε.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 πήρα από EVGA notify που μιλάει για μη διαθεσιμότητα 3080 XC3 και 3070 και ότι πλέον έχουν queue μόνο για νέα LHR SKU. Μόνο LHR 3080 και 3070 λοιπόν από εδώ και πέρα;
skritikos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 27 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Βλέπεις τα δολάρια πάντως τώρα, μήπως για αυτό έχεις μπλεχτεί με τις τιμές; Το ευρωπαϊκό site είναι το eu.evga.com 35 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Το θεμα ειναι πως καρτες δεν εχει σε ολες της σειρας 3 γραφει εκτος στοκ και αρκετα μαγαζια οπως το Ισπανικο μια χαρα εχει πουλησει εβγα καρτουλες. Μολις ακυρωσα και queue απο μια 1070 ti που ειχα κανει και δεν πηρα ειδοποιηση ποτε. Άλλα τα queue της χονδρικής και άλλα της λιανικής. Σε μας υποθέτω θα δίνουν με τελευταία προτεραιότητα. Αν ήταν αποκλειστικά direct-sell εταιρεία θα ήταν διαφορετικά.
LLLEFTERIS Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 43 λεπτά πριν, skritikos είπε Βλέπεις τα δολάρια πάντως τώρα, μήπως για αυτό έχεις μπλεχτεί με τις τιμές; Το ευρωπαϊκό site είναι το eu.evga.com Άλλα τα queue της χονδρικής και άλλα της λιανικής. Σε μας υποθέτω θα δίνουν με τελευταία προτεραιότητα. Αν ήταν αποκλειστικά direct-sell εταιρεία θα ήταν διαφορετικά. Ναι εχεις δικιο εβλεπα δολαρια.
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Η Zotac Trinity 3080Ti εξακολουθεί να είναι η χειρότερη υλοποίηση ;
Sakiz105 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Η Zotac Trinity 3080Ti εξακολουθεί να είναι η χειρότερη υλοποίηση ; xc3 Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2021 από Sakiz105 4
Matrix7 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Το θεμα ειναι πως καρτες δεν εχει σε ολες της σειρας 3 γραφει εκτος στοκ και αρκετα μαγαζια οπως το Ισπανικο μια χαρα εχει πουλησει εβγα καρτουλες. Μολις ακυρωσα και queue απο μια 1070 ti που ειχα κανει και δεν πηρα ειδοποιηση ποτε. Το ισπανικό είναι επίσημος retailer της evga
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα