Sakiz105 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 14 λεπτά πριν, mike0402 είπε https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/kartes-grafikon/pny-vga-geforce-rtx-3070-ti-xlr8-gaming-revel-8-gb_3765318 λιγα τεμαχια παλι σαν αυτο που σου εδωσα δεν ειναι χαχα 1
Matrix7 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, vins είπε Pccomponentes τέλος οι αποστολές Ελλάδα (μεταξύ και άλλων χωρών). Μόνο παραλαβή από κατάστημα στην Ισπανία με τιμολογηση στην Ελλάδα K εμένα γιατί μαφήνει να αγοράσω? Μόλις τώρα, Matrix7 είπε K εμένα γιατί μαφήνει να αγοράσω? Πήγες να πάρεις κάτι κ δε σαφήνει να πατήσεις buy?
skritikos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Matrix7 είπε K εμένα γιατί μαφήνει να αγοράσω? Πήγες να πάρεις κάτι κ δε σαφήνει να πατήσεις buy? Δοκίμασε να ολοκληρώσεις την αγορά. Νομίζω εκεί θα βγάλει error. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2021 από skritikos
Matrix7 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Έφτασα μέχρι εκεί π ζητάει να πληρώσεις με κάρτα..Μήπως προσπαθείς με εταιρικό αφμ? 3 λεπτά πριν, Matrix7 είπε Έφτασα μέχρι εκεί π ζητάει να πληρώσεις με κάρτα..Μήπως προσπαθείς με εταιρικό αφμ? Πήγα μέχρι τέλους,Μ στείλανε κ από τράπεζα κωδικό για πληρωμή,ε δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πληρώσω κιόλας για να σιγουρευτούμε
SabotazNic Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Και το partalert 10δες alerts κάθε μέρα, κυρίως ti. Ίσως μέχρι τέλος του καλοκαιριού να γίνει κάτι με τις τιμές (προφανώς όχι msrp). Μετά θα δείξει αν το mining θα είναι κερδοφόρο με το eth μετά το eip 1559 ή κάποιο άλλο νόμισμα
chek2fire Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 5 ώρες πριν, masteripper είπε Δεν είμαι μόνος : https://www.extremetech.com/gaming/321456-cryptocurrency-mining-could-destroy-pc-gaming-as-weve-known-it Αντιγράφοντας : ήδη το έχουν εγκαταλείψει πάρα πολλοί το pc gaming. Eίναι βλακεία κάποιος να δώσει 1500 ευρώ για μια κάρτα όταν μπορεί με τα ίδια λεφτά να πάρει μια κονσόλα και μια oled μαζί. Και την αγορά δεν μπορεί να την κρατήσουν μια μικρή μειοψηφία που δεν έχουν καμία αίσθηση του χρήματος αλλά η πλειοψηφία που δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να σκάσουν χιλιάρικο για κάρτα γραφικών. Είτε θα μείνουν σε αυτές που έχουν η θα περάσουν σε κονσόλες. To pc gaming πιστεύω δέχθηκε μεγάλο πλήγμα από όλη αυτή την ιστορία. 3
masteripper Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 42 λεπτά πριν, chek2fire είπε ήδη το έχουν εγκαταλείψει πάρα πολλοί το pc gaming. To pc gaming πιστεύω δέχθηκε μεγάλο πλήγμα από όλη αυτή την ιστορία. Όσο κρατιέται η κατάσταση τόσο θα χειροτερεύει...και θα το κάνει σε στυλ σαράκι...να 5% πτώση εδώ..να 7% πτώση εκεί...και κάποια στιγμή...αντε γεια.
skritikos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, masteripper είπε Όσο κρατιέται η κατάσταση τόσο θα χειροτερεύει...και θα το κάνει σε στυλ σαράκι...να 5% πτώση εδώ..να 7% πτώση εκεί...και κάποια στιγμή...αντε γεια. Ίσως είναι η εποχή του. Και δεν το λέω με κακία αυτό. Σε μια εποχή που πουλάει τόσο το mobility και το always-on, ίσως μείνουν οι κονσόλες (που έχουν φτάσει σε πολύ υψηλά standard) για τις μεγάλες οθόνες και τα υπόλοιπα θα γίνονται σε laptop/smarthphone κτλ.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, chek2fire είπε ήδη το έχουν εγκαταλείψει πάρα πολλοί το pc gaming. Eίναι βλακεία κάποιος να δώσει 1500 ευρώ για μια κάρτα όταν μπορεί με τα ίδια λεφτά να πάρει μια κονσόλα και μια oled μαζί. Και την αγορά δεν μπορεί να την κρατήσουν μια μικρή μειοψηφία που δεν έχουν καμία αίσθηση του χρήματος αλλά η πλειοψηφία που δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να σκάσουν χιλιάρικο για κάρτα γραφικών. Είτε θα μείνουν σε αυτές που έχουν η θα περάσουν σε κονσόλες. To pc gaming πιστεύω δέχθηκε μεγάλο πλήγμα από όλη αυτή την ιστορία. Αν έχεις πχ μια 5700 XT, την πουλάς 900 ευρώ και αγοράζεις μια 6800 XT με 300 ευρώ. Να δώσει κάποιος 1500+ μόνο αν φτιάχνει PC from scratch και δεν έχει άλλη κάρτα. Επίσης υπάρχει και η επιλογή του να καεί κάποιος στο refresh στο site της AMD μπας και πετύχει κάτι in stock για παράδειγμα.
7nisiotis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δε στέλνει Ελλάδα η AMD βρε συ, είμαστε μπονομπία εδώ. Εδώ φάγαμε πάλι πόρτα αυτή τη φορά από τους Ισπανούς
Armoral Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 https://www.amazon.de/_itm/dp/B08HT7PR9Y?tag=partalertde-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF 17 τεμάχια Rog Strix 3070 στα 999 ευρώ συν διαφορά ΦΠΑ συν μεταφορικά αν κάποιος μπορεί να παραλάβει σε γερμανική διεύθυνση.
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Microsoft DirectStorage will be exclusive to Windows 11, won’t come to Win10 Θα πονέσουν πολύ τα GPUs.. Avatar: Frontiers of Pandora will support Ray Tracing Global Illumination & Reflections 3
BabisTs Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 52 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Θα πονέσουν πολύ τα GPUs.. Avatar: Frontiers of Pandora will support Ray Tracing Global Illumination & Reflections το περιμένουμε το συγκεκριμένο game.....θα τα σπάει οπτικά αν δεν το τσαλακώσουν τελευταία στιγμή......
nikos760 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 5 ώρες πριν, Matrix7 είπε K εμένα γιατί μαφήνει να αγοράσω? Πήγες να πάρεις κάτι κ δε σαφήνει να πατήσεις buy? προσπαθω ολο το βραδυ να αγορασω απο το pccomponentes αλλα δεν γινεται τιποτα μου βγαζει συνεχεια αποτυχια με καρτα viza της eurobank μεχρι που πηρα τηλεφωνο και την τραπεζα και μου το ειπε ναι μου λεει πραγματι δεν γινεται ,εχει αγορασει κανεις τιποτα απο εκει με καρτα της εθνικης mastercard αμα ειναι να μου στειλει για παω να την φορτίσω και να δοκιμασω με εθνικη γιατι σιγουρα καρτα της eurobank δεν περνει
z1000 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 5 λεπτά πριν, nikos760 είπε προσπαθω ολο το βραδυ να αγορασω απο το pccomponentes αλλα δεν γινεται τιποτα μου βγαζει συνεχεια αποτυχια με καρτα viza της eurobank μεχρι που πηρα τηλεφωνο και την τραπεζα και μου το ειπε ναι μου λεει πραγματι δεν γινεται ,εχει αγορασει κανεις τιποτα απο εκει με καρτα της εθνικης mastercard αμα ειναι να μου στειλει για παω να την φορτίσω και να δοκιμασω με εθνικη γιατι σιγουρα καρτα της eurobank δεν περνει Εθνική χρεωστική γίνεται σίγουρα πάντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα