Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Δηλαδή το πλαισιο μπορεί να φέρει founder's; Επίσης αν βρω founder's σε μαγαζί του εξωτερικού μπορώ να πάω εκεί να την παραλάβω; Άλλωστε 2-3 φορές το χρόνο κάπου πάω, ας είναι το τερπνόν μετά του ωφελίμου Αφού δεν έφεραν μέχρι σήμερα μάλλον δεν τα βρήκαν για να συνεργαστούν Εφόσον το κατάστημα προσφέρει collection μπορείς να παραγγείλεις και να παραλάβεις διόρθωση Msystems είναι retailer επίσης https://www.nvidia.com/en-eu/geforce/buy/ 14 λεπτά πριν, sakis han είπε βαζουμε στοιχημα? αυτη ειναι για φιλο😉 Βάζω στοίχημα ότι αν δει ο φίλος σου το ποστ δεν θα παραμείνει φίλος σου για πολύ ακόμα 🤣 Για να καταλάβουμε δηλαδή κι εμείς οι γκαγκάδες, έριξες βαρυσήμαντη δήλωση συνοδευόμενη με ένα screenshot δείχνει κάτι σχετικό με πτώση τιμών τον Αύγουστο; Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2021 από morehp
etze Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 10 λεπτά πριν, morehp είπε Για να καταλάβουμε δηλαδή κι εμείς οι γκαγκάδες, έριξες βαρυσήμαντη δήλωση συνοδευόμενη με ένα screenshot δείχνει κάτι σχετικό με πτώση τιμών τον Αύγουστο; κοιτα για αυγουστο δεν ξερω, επισης δεν ξερω ποσο "κανονικες" τιμες θα ειναι αλλα αντικειμενικα φαινεται να υπαρχει φως στο τουνελ stock υπαρχει αρκετο απο την κυκλοφορια των 3080 ti απλα οι τιμες ειναι ξεφτιλα τωρα εχουν αρχισει οι "προσφορες" στις 3080 ti εαν τσεκαρετε skroutz εγω σας τα ελεγα, εχουνε πιασει ταβανι οι τιμες και θα αρχισουν να αγχωνονται και οι scalpers τωρα αφου ριχνουνε τις τιμες τα σκρουτζομαγαζα βεβαια υπαρχει αρκετη αναγκη στην αγορα για καρτες οποτε θεωρω πως οι 3080 ti θα καταληξουν στα 1300-1600 ευρω στην καλυτερη δηλαδη με κανα καπελο 200-400 ευρω θα τις αγοραζουν οι gamers παρακαλατε μονο μη γινει καμια μαλακια με τον βρωμιαρη τον musk και χτυπησει κανα 5k το ETH, ειδικα τωρα που ειπανε οτι θα αργησει και αλλο να βγει το ETH 2.0
sakis han Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 18 λεπτά πριν, morehp είπε Βάζω στοίχημα ότι αν δει ο φίλος σου το ποστ δεν θα παραμείνει φίλος σου για πολύ ακόμα 🤣 Για να καταλάβουμε δηλαδή κι εμείς οι γκαγκάδες, έριξες βαρυσήμαντη δήλωση συνοδευόμενη με ένα screenshot δείχνει κάτι σχετικό με πτώση τιμών τον Αύγουστο; Εγω τον ειπα να περιμενει, αλλα ειναι απιστος Θωμας σαν εσενα😃
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 27 λεπτά πριν, sakis han είπε Εγω τον ειπα να περιμενει, αλλα ειναι απιστος Θωμας σαν εσενα😃 Τέτοια λογικά άλματα ούτε ο Σοτομαγιόρ δεν έκανε. Αν δεν καταλαβαίνεις την έννοια του ποστάρω περιεχόμενο με νόημα με το να καταλήξεις πως εγώ είμαι άπιστος Θωμάς πάω πάσο.
hln3 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Έχουμε κάποιο νεώτερο από το φλέγον ζήτημα με τις Ti; Αναφέρομαι φυσικά στην προφορά, είναι Τάι ή Τι Άι;
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, hln3 είπε Έχουμε κάποιο νεώτερο από το φλέγον ζήτημα με τις Ti; Αναφέρομαι φυσικά στην προφορά, είναι Τάι ή Τι Άι; Το σωστό είναι Τάι πάντως, γιατί βγαίνει από το Titanium που προφέρεται Ταιτέινιουμ Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2021 από Επισκέπτης
SabotazNic Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, yiannis1991 είπε Serious Question. Founder's στην Ελλάδα πως μπορούμε να φέρουμε; Μόνο με γνωστό που μένει στο εξωτερικό; Δεν λέω για τώρα, αλλά αν και όποτε στρώσει η κατάσταση. Eshopwedrop Αλλά δεν ξέρω αν θα το έχει blockαρει ως υπηρεσία το site που θα βρεις fe. Πχ από αμαζον δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2021 από SabotazNic
vins Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε Το σωστό είναι Τάι πάντως, γιατί βγαίνει από το Titanium που προφέρεται Ταιτέινιουμ Μεθαύριο που θα έρθει η 3070ti λοιπόν θα υποδεχτω τον κουριερ με αυτό:
kyr123 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 6 ώρες πριν, etze είπε κοιτα για αυγουστο δεν ξερω, επισης δεν ξερω ποσο "κανονικες" τιμες θα ειναι αλλα αντικειμενικα φαινεται να υπαρχει φως στο τουνελ stock υπαρχει αρκετο απο την κυκλοφορια των 3080 ti απλα οι τιμες ειναι ξεφτιλα τωρα εχουν αρχισει οι "προσφορες" στις 3080 ti εαν τσεκαρετε skroutz εγω σας τα ελεγα, εχουνε πιασει ταβανι οι τιμες και θα αρχισουν να αγχωνονται και οι scalpers τωρα αφου ριχνουνε τις τιμες τα σκρουτζομαγαζα βεβαια υπαρχει αρκετη αναγκη στην αγορα για καρτες οποτε θεωρω πως οι 3080 ti θα καταληξουν στα 1300-1600 ευρω στην καλυτερη δηλαδη με κανα καπελο 200-400 ευρω θα τις αγοραζουν οι gamers παρακαλατε μονο μη γινει καμια μαλακια με τον βρωμιαρη τον musk και χτυπησει κανα 5k το ETH, ειδικα τωρα που ειπανε οτι θα αργησει και αλλο να βγει το ETH 2.0 Παίδες οι τιμές θα πέσουν ΜΟΝΟ όταν έρθει μεγάλο στοκ στο Πλαίσιο το οποίο είναι το μόνο που έχει τις κανονικές τιμές.Όταν φέρει το μεγαλό στοκ το Πλαίσιο τότε όλοι θα ρίξουν τις τιμές.Ως τότε απλά μην αγοράσετε γιατί θεωρώ κλέψιμο να δίνει 100% παραπάνω για μία κάρτα από την κανονική της τιμή. Υπομονή
giorgosmcmc Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Οτι να ναι ειναι το Πλαισιο, εχουν στο site 3070ti τους λεω θελω να τη παραγγειλω και μου απαντανε δεν ειναι διαθεσιμη για παραγγελια ενω τη 3060ti που ηταν το ιδιο την παρραγγειλα κανονικα τηλεφωνικα, γελαει ο κοσμος! Ερωτηση, απο εδω πως γινεται να αγορασεις, ωραια πατας notify να σε ενημερωσει οταν υπαρξει διαθεσιμοτητα, βλεπω καρτες σε τιμη σοκ για τα δεδομενα της εποχης. Απλως τι πρεπει να κανω για να τη κατοχυρωσω, πληρωνω απο τωρα με paypal και μολης υπαρξει διαθεσιμοτητα μου τη στελνουν στη πορτα του σπιτιου μου? Απο τελωνεια, δασμους κτλπ τι παιζει???
Matrix7 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 58 λεπτά πριν, kyr123 είπε Παίδες οι τιμές θα πέσουν ΜΟΝΟ όταν έρθει μεγάλο στοκ στο Πλαίσιο το οποίο είναι το μόνο που έχει τις κανονικές τιμές.Όταν φέρει το μεγαλό στοκ το Πλαίσιο τότε όλοι θα ρίξουν τις τιμές.Ως τότε απλά μην αγοράσετε γιατί θεωρώ κλέψιμο να δίνει 100% παραπάνω για μία κάρτα από την κανονική της τιμή. Υπομονή Είμαι σίγουρος ότι caseking,amazon,computeruniverse,mindfa tory,ebay περιμένουν πλαίσιο πότε θα ρίξει τις τιμές.Γενικα το πλαίσιο είναι ο ρυθμιστής της κατάστασης,κ ο πέτσινος κάθε μέρα μπαίνει κ βλέπει τιμές Πλαισίου κ μετά βγάζει msrp 1
Coppermine Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, kyr123 είπε Παίδες οι τιμές θα πέσουν ΜΟΝΟ όταν έρθει μεγάλο στοκ στο Πλαίσιο το οποίο είναι το μόνο που έχει τις κανονικές τιμές.Όταν φέρει το μεγαλό στοκ το Πλαίσιο τότε όλοι θα ρίξουν τις τιμές.Ως τότε απλά μην αγοράσετε γιατί θεωρώ κλέψιμο να δίνει 100% παραπάνω για μία κάρτα από την κανονική της τιμή. Υπομονή Κρυα ντουζ και πολλα υγρα
zoonzoon Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 26 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Ερωτηση, απο εδω πως γινεται να αγορασεις, ωραια πατας notify να σε ενημερωσει οταν υπαρξει διαθεσιμοτητα, βλεπω καρτες σε τιμη σοκ για τα δεδομενα της εποχης. Απλως τι πρεπει να κανω για να τη κατοχυρωσω, πληρωνω απο τωρα με paypal και μολης υπαρξει διαθεσιμοτητα μου τη στελνουν στη πορτα του σπιτιου μου? Απο τελωνεια, δασμους κτλπ τι παιζει??? Κανεις λογαριασμο στη σελιδα και πατα notify. Οταν ερθει η σειρα σου, σου στελνουν email και εχεις 8 ωρες για να κανεις την αγορα. Αν δεν εχεις μπει ηδη, μην περιμενεις καρτα απο εκει ομως για τουλαχιστον κανα χρονο. Στελνουν ελαχιστες καρτες εδω στην Ευρωπη, σε καποια μοντελα δεν εχουν στειλει ακομα σε αυτους που μπηκαν την πρωτη μερα.
kkatzos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 8 ώρες πριν, sakis han είπε Παιδια το πανηγυρι τελειωσε!....μεσα στον Αυγουστο θα εχει καρτες σε κανονικες τιμες Θα έχει άμεσα διαθέσιμες 3080 στα 699€ και 3060Ti στα 399€; 6800ΧΤ στα 649€ και 6800 στα 579€;
Arkin Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, kkatzos είπε Θα έχει άμεσα διαθέσιμες 3080 στα 699€ και 3060Ti στα 399€; 6800ΧΤ στα 649€ και 6800 στα 579€; Τετοιες τιμες το ετος 2023. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα