Προς το περιεχόμενο

Nvidia RTX3000 Series (Ampere) v.2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, NotForbidden είπε

Μου είχαν πει πως έγιναν μόνο 8 παραγγελίες εκείνη την ημέρα(10/6), εγώ έκανα παραγγελία για την 3070 Τi MSI Ventus 3x OC, δεν ξέρω αν ισχύει αυτό με τις 8 παραγγελίες ισχύει αλλά τι να πω....

Απ'ότι φαίνεται δε μπορείς ούτε τηλεφωνικά να κλείσεις κάποια γιατί αυτό τους ρώτησα στην αρχή του μηνύματος ( ή αν μπορώ ας πούμε και μέσω μειλ ) και η απάντηση ήταν η παραπάνω. 

Btw απάντησαν και άμεσα. Χθες βράδυ έστειλα το μήνυμα σήμερα στις 12 το μεσημεράκι ήρθε η απάντηση. 🤘👍

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, etze είπε

image.png.0d2af7c528a04426df12f874ec780a79.pngimage.png.c145c1ec9ef03ba6c128b33f73f2ea3d.png

το msystems παντως μια χαρα stock εχει απλα τις κρατανε για τα custom builds :P

Καλα δεν ντρεπονται? Δηλαδη πρεπει να παρουμε ολοκληρο συστημα για να βαλουν και αναλογη καρτα?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε

Απ'ότι φαίνεται δε μπορείς ούτε τηλεφωνικά να κλείσεις κάποια γιατί αυτό τους ρώτησα στην αρχή του μηνύματος ( ή αν μπορώ και μέσω μειλ ) και η απάντηση ήταν η παραπάνω.

Btw απάντησαν και άμεσα. Χθες βράδυ έστειλα το μήνυμα σήμερα στις 12 ήρθε η απάντηση. 🤘👍

Εμένα μου είχαν πει πως με το που δω προσθήκη στο καλάθι τότε να το κάνω, το έκανα, πέρασε η παραγγελία αρχικά σε "επεξεργασία παραγγελίας" και μετά μου ήρθε μέιλ και μήνυμα πως έγινε η προπαραγγελία και βρίσκομαι σε προτεραιότητα(και καλά). Πραγματικά δεν ξέρω τι παίζει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν για να ενημερώσω γι αυτό που ξέχασα.

UV 3070 EAGLE OC

Σταθερότητα μέχρι στιγμής άριστη χωρίς κάποιο 'κιχ' στα 925mV @1950MHz 👊🤘 μετά από 1 σχεδόν μήνα gaming με αυτές τις ρυθμίσεις για καλοκαίρι με σκοπό να μην πηγαίνει πάνω από τους 75 βαθμούς στις συνθήκες "φούρνου μικροκυμάτων" λόγω του κουτιού μου. 

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις πληρωσα για την 3070ti amp holo, με πήραν τηλ και μου είπαν μόλις πληρώσετε δρομολογούμε άμεσα αποστολή.

Επεξ/σία από vins
  • Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, NotForbidden είπε

Εμένα μου είχαν πει πως με το που δω προσθήκη στο καλάθι τότε να το κάνω, το έκανα, πέρασε η παραγγελία αρχικά σε "επεξεργασία παραγγελίας" και μετά μου ήρθε μέιλ και μήνυμα πως έγινε η προπαραγγελία και βρίσκομαι σε προτεραιότητα(και καλά). Πραγματικά δεν ξέρω τι παίζει. 

Απλά περιμένεις και γενικά όπου δει κάποιος το πολυπόθητο 'προσθηκη στο καλάθι' ρίχνει μια παραγγελία με αντικαταβολή και αστο να υπάρχει.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vins είπε

Μόλις πληρωσα για την 3070ti amp holo, με πήραν τηλ και μου είπαν μόλις πληρώσετε δρομολογούμε άμεσα αποστολή.

Απο πλαίσιο ; 

Δημοσ.

Ναι, ειχα κάνει παραγγελία αντικαταβολή και μετά το ανέβασα κι εδώ αλλά ένας φίλος είπε ότι είχε τελειώσει λίγο μετά.

Μετά έλαβα mail ότι είναι προπαραγγελια και ότι έχω προτεραιότητα και τώρα με πήραν ότι επειδή το ποσό είναι άνω των 500, πρέπει να γίνει ηλεκτρονική πληρωμή.

Μου έστειλαν link, πληρωσα με κάρτα και μου είπαν ότι θα τη δρομολογησουν για αποστολή άμεσα.

1 λεπτό πριν, vins είπε

Ναι, ειχα κάνει παραγγελία αντικαταβολή και μετά το ανέβασα κι εδώ αλλά ένας φίλος είπε ότι είχε τελειώσει λίγο μετά.

Μετά έλαβα mail ότι είναι προπαραγγελια και ότι έχω προτεραιότητα και τώρα με πήραν ότι επειδή το ποσό είναι άνω των 500, πρέπει να γίνει ηλεκτρονική πληρωμή.

Μου έστειλαν link, πληρωσα με κάρτα και μου είπαν ότι θα τη δρομολογησουν για αποστολή άμεσα.

Όχι την eagle όμως!

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vins είπε

Τι φάση, εγώ πλήρωσα με κάρτα όταν έκανα την προπαραγγελία για τον λόγο πως δεν γίνεται με αντικαταβολή για άνω των 500 😅. Έστειλα και ενα μέιλ τώρα να δω τι παίζει(Αύριο θα απαντήσουν λογικά)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NotForbidden είπε

Τι φάση, εγώ πλήρωσα με κάρτα όταν έκανα την προπαραγγελία για τον λόγο πως δεν γίνεται με αντικαταβολή για άνω των 500 😅. Έστειλα και ενα μέιλ τώρα να δω τι παίζει(Αύριο θα απαντήσουν λογικά)

Δεν απαγορεύεται η αντικαταβολή άνω των 500. Απλά πρέπει να χρησιμοποιήσεις την κάρτα για πληρωμή, και οχι μετρητά. (αν και φέτος τα Χριστούγεννα πλήρωσα κανονικά με μετρητά την 3070 σε κουριερ) 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NotForbidden είπε

Τι να σου πω, εγώ οτν έκανα την παραγγελία, έλεγε διαθέσιμη κι έβαλα αντικαταβολή. Μετά που έστειλαν το mail που έλεγε ότι είναι προπαραγγελια. Τους πήρα τηλ και τους λέω τι φάση; Μου λενε λίγα κομμάτια ήταν διαθέσιμα για προπαραγγελια από τον προμηθευτη και θα επικοινωνησουν μαζί μου, απλά όταν είναι να αποσταλεί θα πληρώσω ηλεκτρονικά, όπως κι έγινε. Λογικά πήραν πιο γρήγορα τις zotac σε σχέση με τις άλλες γιατί γενικά μου είχαν πει κανα μήνα ότι θα χρειαζόταν.

1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Δεν απαγορεύεται η αντικαταβολή άνω των 500. Απλά πρέπει να χρησιμοποιήσεις την κάρτα για πληρωμή, και οχι μετρητά. (αν και φέτος τα Χριστούγεννα πλήρωσα κανονικά με μετρητά την 3070 σε κουριερ) 

Δεν απαγορεύεται, απλώς με αυτόν τον τρόπο παίρνει απευθείας τα χρήματα η εταιρία και δεν εμπλέκεται pos courier, μεταφορές  χρεώσεις κλπ

Απλά να προσέχετε όλοι, όταν σας λένε κάτι τέτοιο για ηλεκτρονική πληρωμή να επιλέγετε πάντα μέσω κάρτας και όχι κατάθεση.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vins είπε

Τι να σου πω, εγώ οτν έκανα την παραγγελία, έλεγε διαθέσιμη κι έβαλα αντικαταβολή. Μετά που έστειλαν το mail που έλεγε ότι είναι προπαραγγελια. Τους πήρα τηλ και τους λέω τι φάση; Μου λενε λίγα κομμάτια ήταν διαθέσιμα για προπαραγγελια από τον προμηθευτη και θα επικοινωνησουν μαζί μου, απλά όταν είναι να αποσταλεί θα πληρώσω ηλεκτρονικά, όπως κι έγινε. Λογικά πήραν πιο γρήγορα τις zotac σε σχέση με τις άλλες γιατί γενικά μου είχαν πει κανα μήνα ότι θα χρειαζόταν.

Δεν απαγορεύεται, απλώς με αυτόν τον τρόπο παίρνει απευθείας τα χρήματα η εταιρία και δεν εμπλέκεται pos courier, μεταφορές  χρεώσεις κλπ

Απλά να προσέχετε όλοι, όταν σας λένε κάτι τέτοιο για ηλεκτρονική πληρωμή να επιλέγετε πάντα μέσω κάρτας και όχι κατάθεση.

Ναι για να μπορείς να πάρεις πίσω τα λεφτά πιο εύκολα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, vins είπε

Ο φιλος πανω ανεφερε οτι δεν γινεται αντικαταβολη ανω των 500, και εγω απλα τον διορθωσα. Οσον αφορα τις μεταφορες, χρεωσεις κτλ τα κανονιζει το πλαισιο και τα περιλαμβανει μεσα στην τιμη, και ας ειναι "δωρεαν" η αντικαταβολη.

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Ο φιλος πανω ανεφερε οτι δεν γινεται αντικαταβολη ανω των 500, και εγω απλα τον διορθωσα. Οσονα φορα τις μεταφορες, χρεωσεις κτλ τα κανονιζει το πλαισιο και τα περιλαμβανει μεσα στην τιμη, και ας ειναι "δωρεαν" η αντικαταβολη.

Καλά εννοείται ποτέ δε θα βγει χαμένη η εταιρία, για αυτό υπάρχει για να βγάζει κέρδη 😄

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, vins είπε

Καλορίζικο το καρτόνι!

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...