Προς το περιεχόμενο

Nvidia RTX3000 Series (Ampere) v.2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Herald είπε

Θα σου πω εγω γιατί ειρωνευομαι. Περα απο τα αστεια ποστς τυπου panic selling που δεν χρειάζεται καν να τα ειρωνευτεις. 

Περιμενεις να πεσει η 3080 κατω απο 1000αρικο τωρα στα κοντα? Αν οχι, δεν αλλαζει κατι, το ιδιο γαιτανακι θα συνεχιστει στο forum και ολοι θα κραζουν τις τιμες. Να σου θυμίσω όταν ξεκίνησε η γκρινια για τις τιμες και πολλοι λεγανε δεν αγοραζω και θα περιμενω να πεσουν και ειναι ληστεια η 3070 ειχε περιπου 600 ευρω και η 3080 850-900. 

Τωρα βεβαια αν δω τα ιδια ατομα που κραζαν τις 3080 στα 900 ευρω και αγορασουν στα 1000+,ε ενα αυταρεσκο χαμογελο θα σχηματιστει στα μουτρα μου, δεν θα σου πω ψεμματα

Ειρωρινκά το είπα το panic selling πάντως 😂 Τα σκαλπερίνια δεν υπολογίζουν 😂

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Coppermine είπε

RTX 3080

01.png

RTX 3080Ti

02.png

Καλά μιλάμε δε σταματάς ε? Όλο εντός θέματος είσαι! 

Σταμάτα να βάζεις πράγματα που αφορούν τις ampere ρε! 

😂😂😂

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Herald είπε

ti super

Τους έχω ικανούς έτσι και αλλιώς πέρα από την πλάκα αν καθόσουν στο σύστημα μου και έπαιζες μια με την απλή και μια με την Τitanium, με κλειστό το ab δεν θα καταλάβαινες τίποτα....

Τώρα αν βγάλουν και μια Titanium 3090 με το πλήρες GA 102 απλά θα συνεχιστεί το

spacer.png

39 λεπτά πριν, thanosAIAS είπε

Για τα 12GB την περιμέναμε. Δεν έδινα για 10GB δε φτάνουν για υψηλές αναλύσεις.

Παίζω μόνο σε 4Κ σε τηλεόραση εδώ και 6 χρόνια δεν έχω monitor για το rig μου η ποσότητα της vram δεν με προβλημάτισε πουθενά και μιλώ για ΑΑΑ που είναι και οι μόνοι τίτλοι που δοκιμάζω

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Coppermine είπε

Τους έχω ικανούς έτσι και αλλιώς πέρα από την πλάκα αν καθόσουν στο σύστημα μου και έπαιζες μια με την απλή και μια με την Τitanium, με κλειστό το ab δεν θα καταλάβαινες τίποτα....

Τώρα αν βγάλουν και μια Titanium 3090 με το πλήρες GA 102 απλά θα συνεχιστεί το

spacer.png

Παίζω μόνο σε 4Κ σε τηλεόραση εδώ και 6 χρόνια δεν έχω monitor για το rig μου η ποσότητα της vram δεν με προβλημάτισε πουθενά και μιλώ για ΑΑΑ που είναι και οι μόνοι τίτλοι που δοκιμάζω

Ναι οκ, αλλά δεν αγοράζουμε μόνο για το τώρα...μελλοντικά;

Δημοσ.

Δε ξέρω προφανώς μέχρι την νέα σειρά θα είναι οκ οπότε με την χρήση που κάνω δε βλέπω θέμα, αντιπροσωπευτικό είναι τα cp 2077, RDR 2, metro exodus και  μερικοί ακόμα τίτλοι, σε μελλοντικούς ακόμη πιο απαιτητικούς τίτλους συνήθως  το πρόβλημα είναι η δύναμη του gpu παρά η ποσότητα της vram

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανεις δεν μπορει να προβλεψει με σιγουρια δεν ειμαστε μαντειο το μονο σιγουρο πως θα κινηθει η gaming αγορα.. Προσωπικα το φοβηθηκα πολυ ειδικα για καποια αμασητα ports που θα ερθουν σε 4k.. Και με βοηθησε και πολυ στο VR χωρις να το περιμενω η πολυ vram.. Τα 12 με gddrx δεν τα φοβαμαι τα 10 και εγω τα θεωρω παρα πολυ οριακα.. Μπορει και να μην υπαρξει προβλημα αλλα δεν ημουν διατεθειμενος να παρω το ρισκο για 4k and beyond.. 
Καλα το fillrate παντα ειναι θεμα αλλα θα ειναι κριμα πραγματικα να μπορεις να τρεξεις ενα παιχνιδι καλα και να χρειαστει να κανεις υποχωρησεις στο μελλον σε πραγματα οπως υφες (και ειδικα σε κατι superscans οπως αυτα της UE5 και της Unity που εχουμε δει).. Τα εχουμε πει με την Nvidia λιτος βιος μια ζωη.. Η 3080Ti ειναι η σωστη καρτα για 4k για εμενα.. 

Μπορει βεβαια να βγει χαλαροτατα η γενια μεχρι την επομενη και συνηθως αυτος που αναβαθμιζει σε high end gpu θα παρει την καινουρια ειδικα για 4k και τελος.. Aλλα αν καποιος θελει να την κρατησει ισως και λιγο παραπανω για τετοιες αναλυσεις ειναι no go.. 

Απο την αλλη εχεις μια τετοια κατασταση που οτι βρεις το τσιμπας σε καλη τιμη αν βρεις.. Πιαστο αυγο και κουρευτο..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
Δημοσ.

τα ξαναβαλανε τα listings στο πλαισιο

image.png.26f5eff7726381665e22b62b4ff4c758.png

τι φαση με την eagle? πιστευα οτι ηταν λαθος η τιμη της

Δημοσ.

Πηρα τηλ και εφαγα πορτα.

Εστειλα μαιλ και εφαγα πορτα

Για την Ζοτακ στα 1369 και την αλλη στα 1349

Πολυ ΠΟΡΤΑ!!!!!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ASFE είπε

Παντως βλεπω ενα δικιο στον @etze

Εχεις πχ 2500κ στην ακρη για καρτα. Απο που θα αγορασεις? Απο τον σκαλπερ του Ινσομνια ή απο το σκορουτζομαγαζο που την εχει αμεσα διαθεσιμη?

Δε θες να δωσεις τοσα για καρτα? Τοτε περιμενεις ποιος θα ριξει την τιμη 1ος. :)

Από το ευρωπαϊκό κατάστημα που αγοράζει το skroutzομαγαζο και στην πουλάει με ένα χιλιάρικο καπέλο.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Άκρως ανταγωνιστική η τιμή της απλά......μπράβο τους

Περιμένεις να είναι αληθινό? Μιλάμε για μετρ στην παπάτζα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Coppermine είπε

Περιμένεις να είναι αληθινό? Μιλάμε για μετρ στην παπάτζα

κάποιοι έχουν προλάβει και έχουν παραγγείλει...είδομεν....πιστεύω ότι θα τις πάρουν όσοι πρόλαβαν τότε...οκ άγνωστο πότε αλλά θα δούμε αν θα δικαιωθούν όσοι πρόλαβαν τότε

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 1
Δημοσ.

https://www.techpowerup.com/283389/asus-launches-geforce-rtx-3070-lhr-series

ASUS has followed NVIDIA's guidelines for advertising LHR models exactly with the new cards feature a different model number, updated prominent information on product pages and LHR branding on the packaging. ASUS has released a total of seven new models in the RTX 3070 LHR series which will replace existing models. ASUS has also updated their website with RTX 3060 LHR models however the RTX 3080 and RTX 3060 Ti are yet to be updated with these new revisions.

Εν' ολίγοις όσοι είναι σε αναμονή για παραλαβή από day one δυστυχώς δεν θα παραλάβουν ποτέ.....

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Coppermine είπε

RTX 3080

01.png

RTX 3080Ti

02.png

Ετρεξα το bench με τα settings σου και βλεπω οτι η διαφορα 3080 με 3080Ti ειναι ιδια με την διαφορα 3080Ti με 3080Ti oced.Ετσι πληροφοριακα 😁

3080Ti oced

image.jpeg.3072574294f1b60877eb4a3044748b58.jpeg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...