Apostol. Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 41 λεπτά πριν, foukas είπε Στις 3080 Ti eagle το είχαν ανοιχτό από περίπου 7 απόγευμα μέχρι 9 το πρωί της επομένης. Μόνο από αυτό το thread τις έχουν παραγγείλει τουλάχιστον 4 άτομα, οπότε φαντάζομαι εκεί θα έγιναν παραπάνω παραγγελίες συνολικά. Αρχίζω να πιστεύω κι εγώ ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται στο Πλαίσιο... Μλκς του πλαισιου, οπως εκαναν και με την 3070ti που ηταν αμεσα διαθεσιμη και μετα ετρωγες ακυρα. Τωρα αυτο με την eagle μου κανει μεγαλη εντυπωση, μονο απο εδω μεσα ειμαστε καμποσοι. Θα δειξει.
thanosAIAS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Ήρθε και η δική μου...πήρα την έκδοση Holo black της zotac Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2021 από thanosAIAS 11
steve_89 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Apostol. είπε Μλκς του πλαισιου, οπως εκαναν και με την 3070ti που ηταν αμεσα διαθεσιμη και μετα ετρωγες ακυρα. Τωρα αυτο με την eagle μου κανει μεγαλη εντυπωση, μονο απο εδω μεσα ειμαστε καμποσοι. Θα δειξει. Πάντως φίλος μου με παραγγελία Φεβρουαρίου για msi 3070 suprim ήρθε το Σάββατο... Με μια μικρή αμφιβολία μήπως την είχε και νωρίτερα γτ από το 12 ψηφίο που τον κάλεσαν την Πέμπτη τον είχαν καλέσει και τον Μάρτιο... Οπότε σίγουρα φέρνουν το πότε είναι ένα άλλο θέμα... Όλος ο κόσμος ψάχνει κάρτες γραφικών μην ξεχνάμε!!! Και εγώ σε αναμονή για 3080ti θεωρώ λάθος το msrp της Nvidia αλλά βάση αυτού τίμια τιμή η eagle.. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2021 από steve_89 1
ptz13 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 4 λεπτά πριν, steve_89 είπε Πάντως φίλος μου με παραγγελία Φεβρουαρίου για msi 3070 suprim ήρθε το Σάββατο... Με μια μικρή αμφιβολία μήπως την είχε και νωρίτερα γτ από το 12 ψηφίο που τον κάλεσαν την Πέμπτη τον είχαν καλέσει και τον Μάρτιο... Οπότε σίγουρα φέρνουν το πότε είναι ένα άλλο θέμα... Όλος ο κόσμος ψάχνει κάρτες γραφικών μην ξεχνάμε!!! Και εγώ σε αναμονή για 3080ti θεωρώ λάθος το msrp της Nvidia αλλά βάση αυτού τίμια τιμή η eagle.. Αν μπορείς ρώτησε τον φίλο σου την ακριβή ημερομηνία που είχε κάνει την παραγγελία. Για την ίδια κάρτα περιμένω από μέσα Φεβρουαρίου και ακόμα τίποτα.
Tenshi Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Όσοι παραλαμβάνετε RTX 3070 τώρα, αναγράφει πάνω στο κουτί/χαρακτηριστικά πως έχουν LHR; Γενικότερα υπάρχει μια ανέλπιστη "κινητικότητα" στόκ σε Ευρωπαϊκά μαγαζιά. Αλμυρές τιμές μέν, διαθεσιμότητα δε.
NotForbidden Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 45 λεπτά πριν, Apostol. είπε Μλκς του πλαισιου, οπως εκαναν και με την 3070ti που ηταν αμεσα διαθεσιμη και μετα ετρωγες ακυρα. Τωρα αυτο με την eagle μου κανει μεγαλη εντυπωση, μονο απο εδω μεσα ειμαστε καμποσοι. Θα δειξει. Εννοείς δεν μετρούσε η παραγγελία ή περνούσε σαν pre-order?
etze Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, foukas είπε Στις 3080 Ti eagle το είχαν ανοιχτό από περίπου 7 απόγευμα μέχρι 9 το πρωί της επομένης. Μόνο από αυτό το thread τις έχουν παραγγείλει τουλάχιστον 4 άτομα, οπότε φαντάζομαι εκεί θα έγιναν παραπάνω παραγγελίες συνολικά. Αρχίζω να πιστεύω κι εγώ ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται στο Πλαίσιο... δε νομιζω να ειμαστε πανω απο 4-5 ατομα εδω μεσα και οπως προανεφερα, ηδη παραδοσανε σε scalper μια eagle λοιπον ελατε να βγαλουμε σειρα προτεραιοτητας εδω παρηγγειλε κανεις eagle πριν τις 19:50; χαχαχα
Deu164 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 18:40 😛 Την είχε διαθέσιμη την έβαλα στο καλάθι πλήρωσα και μετά έγραψε αναμονή παραλαβής Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2021 από Deu164
Sakiz105 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 4 ώρες πριν, Tenshi είπε Όσοι παραλαμβάνετε RTX 3070 τώρα, αναγράφει πάνω στο κουτί/χαρακτηριστικά πως έχουν LHR; Γενικότερα υπάρχει μια ανέλπιστη "κινητικότητα" στόκ σε Ευρωπαϊκά μαγαζιά. Αλμυρές τιμές μέν, διαθεσιμότητα δε. Είναι διαφορετικά asin / revision / ονόματα. Από τέλος ιουνίου θα αρχίσουν να κυκλοφορούν
etze Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 5 λεπτά πριν, Deu164 είπε 18:40 😛 Την είχε διαθέσιμη την έβαλα στο καλάθι πλήρωσα και μετά έγραψε αναμονή παραλαβής ωραιος θεωρουμε πως τουλαχιστον ενας (scalper) εχει ηδη παραλαβει μια eagle παιζει να εισαι ο αμεσως επομενος :d
Deu164 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Ίσως. Πάντως από ότι θυμάμαι την είδα διαθέσιμη κάπου στις 18:35 μπορεί και 1- 2 λεπτά νωρίτερα δεν ξέρω τι ώρα τις έδωσαν διαθέσιμες
Sakiz105 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 11 λεπτά πριν, Deu164 είπε Ίσως. Πάντως από ότι θυμάμαι την είδα διαθέσιμη κάπου στις 18:35 μπορεί και 1- 2 λεπτά νωρίτερα δεν ξέρω τι ώρα τις έδωσαν διαθέσιμες από το πρωί αν πήγαινες στο κατάστημα απότι μου είπαν. Έκανα την παραγγελία 7 και 20 αλλά όταν έμαθα έτσι την ακύρωσα.
Tenshi Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Sakiz105 είπε Είναι διαφορετικά asin / revision / ονόματα. Από τέλος ιουνίου θα αρχίσουν να κυκλοφορούν Ναί, το γνωρίζω, πχ η Asus TUF 3070 OC έχει P/N 90YV0FQ6-M0NA00 και η αντίστοιχη LHR 90YV0FQΙ-M0NA00. Επειδή έχω δεί αναφορές για shipping LHR καρτών κάπου στο τέλος Μαΐου και όλως τυχαίως συμπίπτουν με την κίνηση που υπάρχει αυτές τις ημέρες,είπα μήπως οφείλεται εκεί. Μου κάνει εντύπωση πως μετά απο ξεραΐλα μηνών,εμφανίζονται ξαφνικά άμεσα διαθέσιμες κάρτες χωρίς limiter. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2021 από Tenshi
etze Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Tenshi είπε Ναί, το γνωρίζω, πχ η Asus TUF 3070 OC έχει P/N 90YV0FQ6-M0NA00 και η αντίστοιχη LHR 90YV0FQΙ-M0NA00. Επειδή έχω δεί αναφορές για shipping LHR καρτών κάπου στο τέλος Μαΐου και όλως τυχαίως συμπίπτουν με την κίνηση που υπάρχει αυτές τις ημέρες,είπα μήπως οφείλεται εκεί. Μου κάνει εντύπωση πως μετά απο ξεραΐλα μηνών,εμφανίζονται ξαφνικά άμεσα διαθέσιμες κάρτες χωρίς limiter. το πιο πιθανο ειναι να προσπαθουσαν να τις scalpαρουνε σε εξευτελιστικες τιμες σε κανα site με αγγελιες και να μεινανε με το πουλι στο χερι Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2021 από etze
etze Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 γενικα οδευει προς τη σωστη κατευθυνση το πραμα οι miners σταματησαν να αγοραζουν με το τσουβαλι αφου δε τους συμφερει οι scalpers ναι μεν εχουνε αγορασει καρτες αλλα με το msrp στα 1200$ στις 3080 ti δε προκειται να αγορασει ΚΑΝΕΙΣ σε scalped prices εχει παγωσει λιγο το πραμα, εχουν χτυπησει ταβανι οι τιμες καιρο τωρα τωρα ειμαστε στο σταδιο που αρχιζουν να αγχωνονται σιγα σιγα οι scalpers και να σκεφτονται μηπως κανανε μαλακια που επενδυσανε τοσα λεφτα συντομα θα αρχισει ο κρυος ιδρωτας και ο πανικος 😈
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα